|
Activision, yapay zekanın yardımıyla hile yapan binlerce oyuncuyu banladı!
-
-
Yahu BO6'nın kendisi hile yapıyor bir kere. Oyunu dengelemek için iyi oynayan oyuncuların damage'ini azaltıyor resmen. Bir videoda 11 mermiyle kafadan ölüyor adam. Bu saçmalıklarla ilgili o kadar video var ki, zaten oynayınca da benzer şeylerle karşılaşıyorsunuz. Ondan ha başkası yapmış ha Activision yapmış farketmiyor. İki türlü de keyifsiz. -
Sony iki yıldır oyunu almıyorum.Bu kafayla giderlerse bundan sonrada almayacağım. -
Konsolcuların aim asist'ini kaldırsın önce, yada pc platformu ile konsolcuların oynamasını ayrısın. -
Konsoldaki aim asist olmazsa oyunca hiçbir halt yapamaz. Analog ile nişan almakla fare ile nişan almak arasında dağlar kadar fark var. Aim asist'e rağmen fare ile oynamak çok daha avantajlı. Dediğine katılıyorum. PC ile konsolun zaten hiçbir şekilde bir FPS oyununda aynı maçta olmaması gerekir. PC'ciler hile olmaksızın konsol oyuncılarını rahat ezer. Ortada hile var ise zafer zaten imkansız.
-
Bu hileyi satana zaten codm buna eminim ama ispatlayamam aylık 30$ belki 50 kez mail attım hile yüzünden ama hile kullanan kişileri hala oyunda görüyorum. o kadar oyuncudan düzenli 30 $ güzel para -
Konsolda aim assist olmasa gayette pc oyuncularıyla denk tuttururlar. Böyle oynayan bi tomar konsol oyuncusu yayıncı var aim assisti kapatıp klavye mousedan farksız oynayan.
Aim assist halen fare klavyecileri eziyor. Wz1 döneminden beri oynarım ama beni bile bezdirdi.
Xdefianttaki sistem gelmesi lazım. Konsolcularla pccileri ayırması yetmez "Input Base Matchmarking" gelmesi lazım. Xdefiant bu piyasada TEK ❤️. Çünkü bilgisayar oyuncusu playstation kumandasını bağlayabiliyor. Bu sefer pc oynayanların içinde controllercılarıda görüyoruz. Eşleşme sadece pc oyuncuları arasında olsada adam kontrollerdan oynuyor aslında
Input Base Matchmarkingde klavye mouse girişi alıyorsa sadece onlarla eşleştiriyor, controller varsa sadece controllercılarla
Xdefiantta iki türlüde oynadım ve input base matchmarking işaretlemediğim zaman (yani controllercıların katılmasına izin verdiğimde) oyunlarım daha sinir bozucu kanser geçiyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
Konsolda aim assist olmasa gayette pc oyuncularıyla denk tuttururlar. Böyle oynayan bi tomar konsol oyuncusu yayıncı var aim assisti kapatıp klavye mousedan farksız oynayan.
Aim assist halen fare klavyecileri eziyor. Wz1 döneminden beri oynarım ama beni bile bezdirdi.
Xdefianttaki sistem gelmesi lazım. Konsolcularla pccileri ayırması yetmez "Input Base Matchmarking" gelmesi lazım. Xdefiant bu piyasada TEK ❤️. Çünkü bilgisayar oyuncusu playstation kumandasını bağlayabiliyor. Bu sefer pc oynayanların içinde controllercılarıda görüyoruz. Eşleşme sadece pc oyuncuları arasında olsada adam kontrollerdan oynuyor aslında
Input Base Matchmarkingde klavye mouse girişi alıyorsa sadece onlarla eşleştiriyor, controller varsa sadece controllercılarla
Xdefiantta iki türlüde oynadım ve input base matchmarking işaretlemediğim zaman (yani controllercıların katılmasına izin verdiğimde) oyunlarım daha sinir bozucu kanser geçiyorduGamepad ile oynayıp da klavye-fare ile oynayan adamları yeniyorlarsa o klavye-fare oynayan PC'ciler online oyunculuğu bıraksın. Hem de aim asist olmadan gamepad'e yeniliyorlar? Oynayanlar belli ki pek rekabetçi değilmiş. FPS shooter oyunlarında rekabetçi bir PC oyuncusu rekabetçi bir gamepad'li oyuncuyu aim asist'li haliyle ezer geçer. PC oyuncuları klavye-fare ile çok daha hızlı bir oyun çıkarabiliyor, gamepad'in analog tuşlarının sınırlayıcılığıyla farenin hızı boy ölçüşemez.
Ha şunu da söyleyeyim eğer aim asist olayını Activision çok abartılı bir şekilde otomatik hedef haline filan getirdiyse bunu bilemem. Son dönem FPS serilerini oynamıyorum. Ama şu ana kadar oynadıklarımda hep hedefi siz yeterince yaklaştırırdınız, aim assist sadece biraz daha ortalardı. İnce ayarında yardım ediyor ama bu da biraz yavaş kalıyor, senin fare ile yaptığın manuel hedef alma her zaman daha hızlı. Bu asist olayını harbiden abarttılar filansa ona bir şey diyemem, varsa böyle bir şey yani. Tamamen şu anda kendim bir varsayımda bulundum. Ama aim assist olmadan da alıyorlar diyorsun. Bak burada çok net bir şey var o da demek ki karşıdaki PC oyuncusu rekabetçi değil. Rekabetçi bir PC (klavye fare) oyuncusu rekabetçi bir konsol (gamepad) oyuncusunu yener. En iyi PC oyuncularıyla en iyi konsol oyuncularını bir araya getirmen gerekir bunu görebilmek için. Gafil avlamalar olabilir bu konu dışı, birebir çatışmalarda bu farkı görürüz.
-
Hocam konsolda keşke sadece aim asist olsa.
Aim asisti hiç küçümsemeyin çok ciddi aim asist var.
Yıllardır fps oynarım hileden farkı yok çok hızlı tepki veriyor.
Diğer durum konsolda daha hızlı dürbüne geçebiliyorlar.
Deli gibi sniper oynayan birisine özenmiştim, silahı kastım ama o hızda düzbin açmak pc de imkansız.
Kill cam den ve youtube dan da seyrediyorum, pc de o hız imkansız. En az %20-30 daha hızlı scope açıyorlar.
Bir diğer durumda koşarken kaymaya çalışırken başıma geliyor, bu benim pc den de kaynaklanabilir ama koşarken kaymaya çalıştığımda %20 si başarısız oluyor. Karakter sadece cömeliyor, kaymıyor. -
+ Yeni oyunlarda duvarın arkasını görebilen karakterler/perkler standart olmaya başladı. Wallhack'i oyun içine gömdüler.
-
Gerçekten öyle hocam. Saçma sapan dengesiz bir oyun olmuş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yahu BO6'nın kendisi hile yapıyor bir kere. Oyunu dengelemek için iyi oynayan oyuncuların damage'ini azaltıyor resmen. Bir videoda 11 mermiyle kafadan ölüyor adam. Bu saçmalıklarla ilgili o kadar video var ki, zaten oynayınca da benzer şeylerle karşılaşıyorsunuz. Ondan ha başkası yapmış ha Activision yapmış farketmiyor. İki türlü de keyifsiz.
|
Konsolcuların aim asist'ini kaldırsın önce, yada pc platformu ile konsolcuların oynamasını ayrısın.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X