Şimdi Ara

Acun dubstep e inşaat sesi dedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav bu neyin tartışmaşı böyle ? Beğenir beğenir , beğenmeyen beğenmez bu kadar. Neye benzetirseniz benzetin de bazı saçma sapan arkadaşlar ben Bob Marley, RHCP dinliyorum var mı soracağın felan diyerek üstünlük kurmaya çalışmış
  • Skrillex dinlemem kliplerini izlerim. Gerçekten harika klipleri var. Hele o Bangarang'in klibi çok iyi Ama dubstep sevmem
  • doğru demiş.
    ayrıca dubstep yaşam tarzıysa, trance yaşamın kendisidir.
  • ekran turuncu oldu la :D
  • Burası konu dışı acımayın vurun beyler
  • Mükemmel müzik türü. Herşeyden farklı. Herkesin zevki ayrıdır. Günümüzün tarzı budur bence.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 7 Ocak 2013; 18:10:34 >

• bi partileri güzel gerisi fasa fiso zaten kimyasalcıların vazgeçilmezi dubstep
  • gayet güzel bi müzik türü adam bilmiyo olabilir beyler sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

doğru demiş.
    ayrıca dubstep yaşam tarzıysa, trance yaşamın kendisidir.

Trance is life diye boşa demiyoruz :D
    Hele hele güzel bir uplifting, güzel bi trance vokal ile varya tadından yenmez.
    hemende örneğini verelim.

• Yazdığım mesajları okumadaan atacaağmış, çektiğim mesajları okumadan atacaaamış belki özür dilersen huzur bulacaaağmış aman hic biseh olmaz canıma miinnnnet

Buda benim şarkı tarzım beyler varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 müzik programı yapıp, ondan sonra müzik türlerini başka garip seslere benzeten adamdan ne beklerim.
  • müziğin değişiminin kanıtıdır bu. bundan 5 yıl sonra çok daha yaygınlaşacaktır. fakat bende dubstep taraftarı değilim
  • buda dupstep ama fazla ağır değil sevdiğim nadir dupstep şarkılardan

• ilk defa doğru konuşmuş.
  • Dubstep müzikleri 3 yıldır dinliyorum, birisi çıkıyor inşaat gürültüsü diyor. Bende onun dinlediği müziklerin seks müziğinden başka bir şey olmadığını düşünüyorum
  • Birisi dıptıs dıptıs diğeri vızvız bu ne arkadaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Ne zaman demiş la yakarım o acunu Kendisi amerikan rap hastası biz ses çıkarıyomuyuz

birde çıkarsaydın.

al birkere önyargısız dinle şunu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.