Şimdi Ara

Acun dubstep e inşaat sesi dedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru demiş o kadar abartma sende yaşam tarzı filan çok sevdiğin sevgilinden ayrıldıktan sonra Dubstep mi dinliceksin Ahmet Kaya mı ???
  • Daha Dubstep'i dogru duzgun telaffuz edemeyen adamdan ne beklerdiniz ki Programini izlemiyorum, rahatim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dubstep iyidir.

• Kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez şimdi ben rap muzik sevmiyorum diye rap kötü mü oluyor acun saçmalamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50cent dinleyen adamdan ne bekliyordunuz abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

Bunu paylaşacaktım bende.
  • Arşiv yapıyorum ama daha çok Dj Blend'in şarkıları var bende. Skrillex de ekliyorum yavaş yavaş.

• dağılın
  • O gösterideki ilk dubstep kimin bilen var mı? Soundhoundda denedim ama bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denyo Bey

Doğru demiş o kadar abartma sende yaşam tarzı filan çok sevdiğin sevgilinden ayrıldıktan sonra Dubstep mi dinliceksin Ahmet Kaya mı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 7 Ocak 2013; 19:11:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: actafool

Klibi izleyin , enteresan bir klip olmuş.Bu dupstep nası birşeymiş diye bi dinliyim derken klibe takıldım kaldım.
  • yanlış söylemiş. inşaat sesi ve yüzlerce saçma ses olacaktı.
    yabancı ülkelerdekilerde cool falan olmuyor, çok dolaşırsanız görürsünüz ne kadar "cool" olduklarını.hep dalga malzemesi olarak kullanıyorlar dubstepi.
  • Dubstep içeren 10 taneden 1 tanesi güzel oluyor onlarda harbi güzel oluyor örnek dubstep severler için

Meg & Dia - Monster (DotEXE Remix)

Bunu öneririm hakikaten çok iyi.
  • zevk meselesi tabi.. bir şey diyemem bende dinlerim ama hepsini değil ben de rap sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Bu inşaat sesiyse onun jeneriklerinde kullandığı populeritesi yüksek danzo kuduro lar ne olucak onlar müzikse bu ne acaba

Fethullah yazıyo sandım

• elektronikten müzik olmaz
  • özellikle vokalsiz katlanılmıyor
  • Az demiş hiç sevmemekten de öte benimkisi resmen nefret ediyorum hiç öyle denememiş falan demeyin gerçekten dinlemeyi denedim ama sevemedim gürültülü hiç bir amacı manası yok.

Tabi ''BEN'' nefret ediyorum kimisi de çok sever saygı duyarım
  • Anlamsız saçma sapan sesler bence de, acun haklı hatta az bile demiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.