Şimdi Ara

Acun dubstep e inşaat sesi dedi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert7

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

elektronikten müzik olmaz

Daha ne yazdığını bile bilmiyor.
  • Bir lafa bakarım laf mı diye bi de söyleyene. Bune lan.

Bir de konuda elektronik müzikten gram çakmayanlar elektronik müzik dinlenir mi one yeAA tiriplerinde. Ya arkadaşım ben Eminem'de dinlerim sözleri çok hoşma gider, Lamb of God,Metallica,Slipknot vs'de dinlerim.

Ve elektronik müzik ve dubstep'de dinlerim. Acun gibiler yüzünden Türkiye'de büyük etkinlikler olmuyor, mesele sadece dubstep ya da elektronik müzikde değil bu ektinliklerde.

Metal dinleyen, Download Festivaline gir bak youtube'dan acaba bu memleket görebilecekmi öyle festivalleri. Yada elektronik müzik dinleyen, yaz bakarım youtube'a Tomorrowland. Görebilecek mi bu memleket şöyle etkinlikler.

Ha şuda var bi sensation vakası oldu; Türkiye'de özellikle kızlar elektronik müzik ve dubstep gibi müziklere ilgi göstermiyor. Bu tarz bi etkinlikler olunca bunlarda kaçınılmaz oluyor.

Acun dubstep e inşaat sesi dedi

(belki de göstermemelerinin sebebi budur orasıda tartışılır)

Her tarza saygım vardır ama ben skrillex olur ya da başka dubstep yapan müzisyenler olur, bunları kendi ülkemde görmek istiyorum. Böyle, televizyonda NE YAZIK Kİ önemli bir yere sahip olanlardan bu lafları duymak bence yanlış. İfade bence yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Ocak 2013; 22:56:23 >

• Dupstep akarrr

• bu şarkıya inşaat sesi desinde göreyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Orijinalden alıntı: mert7

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

elektronikten müzik olmaz

Daha ne yazdığını bile bilmiyor.

Kesinlikle

Trance... Pure perfection from beginning till the end.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bir lafa bakarım laf mı diye bi de söyleyene. Bune lan.

Bir de konuda elektronik müzikten gram çakmayanlar elektronik müzik dinlenir mi one yeAA tiriplerinde. Ya arkadaşım ben Eminem'de dinlerim sözleri çok hoşma gider, Lamb of God,Metallica,Slipknot vs'de dinlerim.

Ve elektronik müzik ve dubstep'de dinlerim. Acun gibiler yüzünden Türkiye'de büyük etkinlikler olmuyor, mesele sadece dubstep ya da elektronik müzikde değil bu ektinliklerde.

Metal dinleyen, Download Festivaline gir bak youtube'dan acaba bu memleket görebilecekmi öyle festivalleri. Yada elektronik müzik dinleyen, yaz bakarım youtube'a Tomorrowland. Görebilecek mi bu memleket şöyle etkinlikler.

Ha şuda var bi sensation vakası oldu; Türkiye'de özellikle kızlar elektronik müzik ve dubstep gibi müziklere ilgi göstermiyor. Bu tarz bi etkinlikler olunca bunlarda kaçınılmaz oluyor.

Acun dubstep e inşaat sesi dedi

(belki de göstermemelerinin sebebi budur orasıda tartışılır)

Her tarza saygım vardır ama ben skrillex olur ya da başka dubstep yapan müzisyenler olur, bunları kendi ülkemde görmek istiyorum. Böyle, televizyonda NE YAZIK Kİ önemli bir yere sahip olanlardan bu lafları duymak bence yanlış. İfade bence yanlış.

Harfi harfine katılıyorum size.

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Dupstep Soundtracklerde harika oluyor

Far Cry,Forza Horizon aklıma gelenler üstteki şarkı Forza Horizonda vardı

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Arabesk rap"i ülkede bir virüs gibi yayan birinden isabetsiz bir yorum olmuş.(Dubstep dinleyecisi değilim 2 şarkı bilirim o da "Scary Monsters and Nice Sprites")
  • Skrillex inşaat operatörü o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru demiş
  • Elalemin yabancıları yapınca dabsitep bizimkiler yapınca apaçi. Vay arkadaş.
  • Bunuda dinleyin derim.

• şunu dilesin acun bence tarz olarak dubchestral olarak geçiyor
  • Acun adam mıdır yav
  • Dubstep skrillex'den ibaret değil ve ya bi flux pavillion'dan..

Skrillex bir ara yükselişteydi ama genel baktığımda knife party'nin müzikleri çok daha sağlam..

bir kaç örnek atayım beğenen seven olur belki

http://www.youtube.com/watch?v=vMmtfmYqk34

http://www.youtube.com/watch?v=e-IWRmpefzE

Ayrıca şöylede bir durum varki yarışmada seçtikleri dubstep müziği gerçekten hoş değil biraz basit kaçmış gerçekten..

• doğru söze ne hacet
  • yaşla alakalı herşey. Bakalım 30'una geldiğinde işe giderken servis aracında sabah 7:30 da dupstep mi dinlicen, james blunt'mı.

geçenlerde 5 yıl önceki şu dandik usb mp3 çalarımın içine baktım, şuan içindeki 1 şarkıyı bile dinleyemem, ama 5 yıl önce sapık gibi dinliyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 7 Ocak 2013; 23:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

Dubstep skrillex'den ibaret değil ve ya bi flux pavillion'dan..

Skrillex bir ara yükselişteydi ama genel baktığımda knife party'nin müzikleri çok daha sağlam..

bir kaç örnek atayım beğenen seven olur belki

http://www.youtube.com/watch?v=vMmtfmYqk34

http://www.youtube.com/watch?v=e-IWRmpefzE

Ayrıca şöylede bir durum varki yarışmada seçtikleri dubstep müziği gerçekten hoş değil biraz basit kaçmış gerçekten..

Dansı ve hatta müzik seçinlerini bende pek beyenmedim, dubstep-drum bass tarzı ile yapılmış güzel bir gösteriyi paylaşmak istiyorum burada.

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151221922605419

Bu arada Knife Party kendi tarzına çok ilginç yaklaşıyor :)

https://twitter.com/knifepartyinc

Seizure music / death electro / derpstep. İlk gördüğümde, ya bi git işine işte dubstep yapıyonuz neyin tiribi demiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

yaşla alakalı herşey. Bakalım 30'una geldiğinde işe giderken servis aracında sabah 7:30 da dupstep mi dinlicen, james blunt'mı.

geçenlerde 5 yıl önceki şu dandik usb mp3 çalarımın içine baktım, şuan içindeki 1 şarkıyı bile dinleyemem, ama 5 yıl önce sapık gibi dinliyormuşum.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, hatta yaş ile sınırlandırmamak lazım. Ruh hali, o anki durumun...Ben full dubstep dinlemem yukarda da belirttiğim gibi, ama ihtiyacım olduğunda kesinlikle iyi geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Ocak 2013; 23:51:48 >

• yanındaki hülyayı mı dinleyecekmişiz

mankenden bozma şarkıcı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.