Her seferinde neden aynı "Netflix'e rakip platformu" ifadesini kullanıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acun Ilıcalı'nın Netflix’e rakip platformu Exxen'in yayın tarihi açıklandı (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Enes Batur dan sonrasını okumadım. Abone olacaklara hayırlı olsun.
-
İçerikler kötü diyoruz ama acun medya ülkeyi çok iyi analiz etmiş ve izlenmesi garanti içerikler üretecek. -
kim ne derse desin bu proje cok tutacak yapilacak projelere bakilinca amacin sosyal medya bagimlisi gencleri sermaye olarak gordugu asikar -
Bu sıralar çakma mafya dizileri falan çok tutuyor ya ondan herhalde.
-
Icerik bebelere balon gibi olmus. Hedef kitle 10 ila 15 yas arasi galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen bir yerde okudum, masterşefte birisini geçmişteki twitleri yüzünden diskalifiye etmişler. yarışmacı 17-18 yaşlarındayken atmış bu twitleri. tamam twitler küfür dolu falan ama hangimiz 17 yaşımızda saçmalamadık ki? bu adamı eleyenler 17 yaşındayken atomumu parçalıyorlarmış? bir de utanmadan canlı yayına çıkarıp öyle elemişler. tam bir şerefsizlik örneği.
-
youtube ve tiktok fenomenleri için bir platforma para ödenir mi bilmiyorum.çok cıvık bir platform olacaktır orası.tek merak ettiğim haluk bilginer'in baş rol olduğu dizin diğerleri çok tırt gibi duruyor.
-
Aylık bana 42tl odese acun kanalımızi izle diye yeminle izlemem.
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Konuk yorumcular;
Burak Yılmaz
Emre beleşoglu
Selcuk inanKarakterleri eleştirilebilir ama baktığında hepsi iyi oyuncular.
Tolgshow, beyaz ibo, haluk bilginer, özgü namal, ceza sagopa.... diğerlerini tanıyamadım -
şimdi bu içerikler Netflix e mi rakip olacakmış?
-
Bu arada bunu demelerinin sebebi bence netflixin ne kadar büyük olduğu ile alakalı gelecek tepkilerden dolayı bu cümle kurulmuş olabilir, fakat adamın içinde şu vardır bir gün umarım netflixe yetişeceğiz, yoksa sadece tr için kimse böyle projelere girmez, yani hedef ve hırs için gidilecek yol lazım yol yoksa zaten böyle işlere girişmezsin para açısından doymuş bir adam. -
"Çiftlik Bank, Ezhel, Bülent Ersoy ve Arda Turan Belgeselleri" belgeselleri, belgeseli, belgesel..
-
Tv de görünce kanal değiştireceğim şeyler burada buluşmuş.
-
🤮🤮🤮 -
Enes batur nasıl 4 farklı proje çıkarıyor anlamadım. Üye olmam olanada gülerim. -
-
Çok büyük işlere girişilmiş netflix’e rakip olabilmek de ne bileyim -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X