Şimdi Ara

Acun Medya ve Digiturk guclerini birlestiriyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erensifiralti

Kurtlar Vadisi dizisi daha önceden TNT kanalına geçmişti, reyting rekorları kıran dizi izlenmez oldu. Tabiki kanalında çok etkisi var. Acun medya programları bence seneye yine farklı kanallara geçiş yapar.

BENCE TV8 İKİNCİ TNT FACİASI OLACAK CİDDİ CİDDİ SÖYLÜYORUM YALAN SÖYLEMİYORUM. TEKRAR DİYORUM İKİNCİ TNT FACİASI OLACAK.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliann34 A kullanıcısına yanıt
    Aynen, kardeşim. Doğuş Grubu yanlış bilmiyorsam Teleon'un isim haklarını bulunduruyor. Eğer TV8 başarısız olursa (ki dizi transferinden sonra kesin olacak) Acun hisseleri Doğuş'a satacak, kanal bir süre aynı yayın akışını yayınlayacak ve sonra yerine Teleon açılacak.
    Bana inanmayanlar 2015'te gelip lütfen ağlamasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BillCipherDude

Aynen, kardeşim. Doğuş Grubu yanlış bilmiyorsam Teleon'un isim haklarını bulunduruyor. Eğer TV8 başarısız olursa (ki dizi transferinden sonra kesin olacak) Acun hisseleri Doğuş'a satacak, kanal bir süre aynı yayın akışını yayınlayacak ve sonra yerine Teleon açılacak.
    Bana inanmayanlar 2015'te gelip lütfen ağlamasın.

Yahu Kardeşim Amma Abarttın Tv8 Yetenek Sizsinizdenmi İbaret Bunun Daha Survivoru Var Türkiyenin En Çok Reyting Alan Yarışması 3 Adam Var O Ses Var Premier Ligi Var Daha Dolu Şey Var

Ayrıca Kanal Deli Gibi Reklam Alıyor Yetenek Sizsiniz Düşük Reyting Olduğu Falan Yok Programın Başları Her Zaman Sıkıcı Zaten Sonradan Yükseliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi
    arkadaşım...digitürkü telekomun alacağı kuvvetle muhtemel olduğuna göre erotik yayınlarına son vermek zorunda kalabilir belki digitürk zira telekomun platformu olarak bildiğim tivibu şebekesinde kesinlikle erotik kanallar yayın yapmıyolar penthouse,playboy ve blue hustler erotik yayınlarını şahane yayın akışı sağladığı için keyifle seyrediyom...

Erotik yayınla işim yok, evli barklı adamım. Digiturk'ün yeni sahibi ne yapar, erotik yayınlara devam eder mi fikrim yok, konu hakkında da yaptığım bir araştırma yok. Lütfen benimle erotik yayın muhabbetlerine girmeye çalışmayın ve bana arkadaşım şeklinde hitap etmeyin. Teşekkürler.

• sizden özür dilerim superfrog...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

sizden özür dilerim superfrog...

Estağfurullah, özürlük bir durum yok. Bu konulara girmeyi sevmiyorum, anlayışınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.