Şimdi Ara

ACUN'un Yeni Oyuncağı (100 Milyon TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden şaşırıyorsunuz? Forumdaki survivor konusuna bakın. Böyle milyonlarca insan var.

• ne kendisini ne yapımlarını asla takip etmem ama adam kesinlikle çok çok akıllı.

ülke insanının profili çok düşük.

@YOURMOVE dediği gibi, forum olsun ekşi olsun survivor konusunda binlerce giri var. yazık yahu bu adamlara okudukları son kitabı sorsan hatırlayamazlar.

• bu adam bi zamanlar ( çok fazla da değil ) acun firarda programı ile televizyonlardan 3 5 kuruş rızk arardı hatırlıyorsunuz değilmi .. bu adamı göğe çıkaran da sizsiniz paraya boğan da .. ben hiç bir zaman survivor denilen salak yarışmayı ne de diğerlerini izledim . ulan sonuçta adam gibi kalıcı birşeyler bıraksalar amenna ama boş boş yarışmalar sadece izleyicinin kafasını ilgisini çalmaya yönelik şeyler . eşşek gibi günlerce haftalarca aylarca salak bir yarışma için kendini tüketen gerizekalılar ne oldu bir gün elendin ee , o kadar çektiğin işkence ettiğin kavgalar sinir harpleri bir de herşeyden öte tv de seyirciye rezil olma . allah aşkına söylermisiniz o kadar işkenceyi niye çekiyorlar sonuçta herşeyin bitip başkasının kazanması ile son bulan abuk subuk bir performans yarışmasında . ben bu tip programları sevmiyorum daha ziyade belgeseldi günlük hayattan çeşitli mesleklerin programlarının yapıldığı daha çok discovery örnekleriydi bunları seviyorum .. felsefesini siyasi görüşünü yada humanist olup olmamasını bir kenara bırakıyorum adam bunca senede sokak programlarından kanal sahibi olan bir tipe döndü .. bunu gerçekleştiren de halk başkası değil . inanın bana eski yarışmaları tiyatrocularımızın oynadığı güzel nezih dizileri arıyorum . güner ümitten tutun zeki alasyanın oynadığı dizilere kadar . onların da çoğu zaten emeklilikti ölümdü gibi şeylerle ekrandan gitmeleri yüzünden adam gibi program üretilemiyor ..

herşeyi bir yana bıraktım . bu lanet olası özel tv kanallarında günlük 3 4 saate belki de fazla varan reklamlar ve dayatma abuk subuk kadınları seksapel malzemesi olarak kullanan dizilerden başka birşey kalmadı . bunlar yüzünden insanlar duble sinir hastası oluyor . bir kanalı açıyorum reklam hadi lan tamam diyorum bir ötekini açıyorum aynı saniyelerde orda da reklam böyle gidiyor tam 8 10 kanalı zaplıyorum hepsinde aynı vakitte reklamlar . onlar bitti geçiyorum iki program izleyelim diye lan abuk subuk sadece baldır bacak gösterilen ne oyunculuk ne konu ne de adam gibi sürükleyici senaryonun olmadığı ( istisnalar hariç ) diziler .. bu nereye kadar gidecek söylermisiniz güzel kardeşlerim yaa . haa .. yemin ediyorum 20 sene öncesini arıyorum . 20 sene öncesini .

• Bu paraları zekası ve hakkıyla kazandiysa Allah daha çok versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında hocam ne ilk ne de son Türkiye gibi bir ülke için...Çünkü bugün büyük olan ya da yıldızı parlayan para getiren her şey yurt dışındaki asıl olan şeylerin birer takliti.Acunu tebrik etmek gerek neyi getirmesini nasıl servis etmesi gerektiğini bilen ve sosyal yetenekleri sayesinde başarılı olan birisi.Bunun aynısını yıllar önce Cem Uzan yapıyordu başaralı işleri Türkiye iyi pazarlıyordu herif.En son Berlusconi örnek alınca patladı.

• elinden alanmı var çalış seninde olsun.

• kanadına kuş çarpmasın :))

• Arkadaş tamam gelir adaletsizliği, kimse bu paraları kazanmayı haketmiyor ama Acun 2 kere haketmiyor.

• recebinde zamanında tek yüzüğü vardı unutmayın. 😉

• bcan402 kullanıcısına yanıt

adam 90larda televo ile başladı çalışmaya öyle havadan gelmedi kimse kıskanmasın adam baba parasıda yemedi çalıştı örnek almanız gerekirken bu ne hal.

• Çok başarılı ve cesur bir adam. Futbolcuların peşinde koştuğu günleri hatırlıyorum. Terlik, tişört ve şortla h2 ile 300 km yapacak kadar da çılgın birisi

Nereden nereye geldi adam. Cesaret, proje ve vizyon abidesi adam.

Mal mülk kimseye kalmaz, madem var elinde alsın herşeyi yaşasın hayatını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 28 Eylül 2020; 11:11:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun'a helal olsun muhabirken kanal sahibi oldu simdi herkes Acun abi diyor. Arkasinda biri varsa da yoksa da helal olsun anne babasini kaybetti calisti etti. Haram degil herkes laf eder ama ekside bile en cok entry girilen baslik survivor burada da populer konu hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba..

yorum alintidir..tüm yüregimle katildigim icin payla$iyorum...

Sınırsızca kazanıp sorumsuzca harcayanlar ile sınırlı kazanıp sadece zorunlu ihtiyaçları için harcayanlar arasındaki gelir adaletsizliği arttıkça;pisliklerini örtmek icin gerekli yerlere degilde dogrulari manipule etmek adina daha cok comarlara ayliklar ödencek gazeticiler hapsedilcek..tvler kapancak..derneklere para aktarilcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 28 Eylül 2020; 19:18:5 >
  • "Hayırlı olsun Acun Abi kusura bakma geç haberim oldu.
    Acun abi gerçekten çok sevindim.Acun abi kazasız Belasız güzel günlerde kullan.İnsallah daha iyilerini alırsın.Allah kaza bela vermesin Acun abi."

ACUN'un Yeni Oyuncağı (100 Milyon TL)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ötv %kaç :(

• Suradan adam helal kazandi diyenlere tekrar cevabim adam survivoru sifirdan kendi zekasiyla kesfedip milyonlar kazanmadi formatin lisansini aldi yani yatirima sube acip kendi kazandi . bir seyi ureterek tirnaklarinla kaziyip bir yerlere gelmek baska , zeka kurnazlik ile nasil para kazanacagini bulup onu bunu kullanarak yukselmek baska . Sonucta para kazandi ama hepsi helal mi tartisilir

• bcan402 kullanıcısına yanıt

formun bu bölümü kişileremi özel kullandığın sade olursa ben dahi anlayım ovakit sizin kadar medeni ve zeki olamadımsa özür.

• estimates29 E kullanıcısına yanıt

tv işi zeka işidir tutar tutmaz şans işi aynı ticaret gibi adam televo ile muhabirlikten başladı öyle baba parası ile tv astın almadı beğen yada beğenme.

• Adam koskoca medya patronu. Tün programları rekorlar kırıyor. Ayrıca, acunun değil, şirketinin. Vergiyi gider gösteriyor, benzini gider gösteriyor vs vs. Sen ben ödüyoruz giderlerini!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.