Şimdi Ara

Ad-Aware SE PROGRAMI BİRÇOK UYGULAMAYI KAPATTI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir akrabamızın bilgisayarında kurulu olan Ad-Aware SE Professional programı kullanım esnasında bir uyarı vermiş, bizimkilerin de onaylaması sonucu biçok exe kullanım dışı kalmış.

Programlar yerli yerinde duruyor fakat exe ler tıklandığında açılmıyor, ayrıca exe'lerin üzerindeki resimli ikonlarda gitmiş.

Print screen almak istedim fakat ne paint ne de photoshop'u çalıştırabildim.

Ayrıca bios pilini söküp 15-20 dk sonra takmama rağmen değişen bişey olmadı.

Bu problemle karşılaşan ve çözen arkadaşlar varsa bilgilerini esirgememelerini rica ediyorum.

Teşekkürler, iyi çalışmalar..

• ad-aware programının "configuration" penceresini açın."defaults"(varsayılanlar) sekmesinde "reset all ad-aware settigns to defaults" seçeneği vardır.o seçeneğe tıklayıp açılan pencerede "ok" seçerseniz ilk ayarlara döndürecektir programı...
  • Ad-aware programının exe si de çalışmıyor, dediğim gibi biçok programın exe leri çalışmıyor ayrıca da üzerindeki program logolu resimli ikonlarda gitmiş.

Format atmak istemiyorum, çünkü lisanslı muhasebe yazılımları var. Pratik bir yolu olmalı diye düşünüyorum.
  • bilgisayarda oturum açan kullanıcı değiştirilmiş gibi geldi bana bu anlattığınızdan.program çalıştırmak istediğinizde hata mesajı veriyor mu?"bu programı sadece yönetici grubunun üyeleri kullanabilir" gibi?oturum açtığınız kullanıcı adı ve üyeliğini kontrol edin.eğer sınırlı kullanıcı hesabı ile oturum açılmış durumda ise yönetici hesabıyla oturum açın.bakalım aynı sorun devam edecek mi?
  • Eğer çalışıyorsa sistem geri yüklemeyi deneyin.

Ya da güvenli kipte Adaware i kaldırmayı deneyin.

Sistem registry kayıtlarını düzenleyen programlarla da (System Mechanic gibi) taratmakta fayda var.

Ayrıca bu durum Adaware den değil de bir virüsten de kaynaklanmış olabilir; virüs taraması yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.