Şimdi Ara

AD Kassadin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bilmiyorum ben çok taktım bu işe ama ad kassadin in çok mantıklı olduğunu düşünen tek kişi ben miyim.Denedim birkaç kere takımımın ad yim diye özellikle trollemesi dışında iyiydi.Bi kontrol edelim o ulti zaten her heroda op bi ulti q ve e yi sadece slince and slow olarak kullanıyoruz bir ad heroda olması gereken hoş özellikler gelelim w ya.Pasifi mana doldurma olan bu sikile abandığımızda aşı derece de vuruşlardan mana kazanıyoruz yani mana derdimiz yok aktif olarak kullandığımızda da çok güzel damage ekliyor.ilk aldığımız item blood olunca çok güzel işler basabiriliyoruz.Ama biraz can sıkıntısı yaşıyor buna rağman ultimiz sağolsun kurtulma sansımız yüksek işte benim guide im
    berserker(yada mercury de olabilir tenacy için)ama berserker early gamede çok işe yarıyor-blood-phantom-ie-frozenmallet 6. item biraz optional duruma göre değişir oyun gidişatına göre halledersiniz.bir deneyin derim ben güzel ve eğlenceli bence

• damage yetersiz değil mi ?
  • ya ad cary support ve ability power herolara damage si yüksek ama jungle ve solotop a karsı okadar etkili olmasada idare ediyor
  • Hollandalilarla 5kisi premade girmistik birkere. Once ap gittim, hepimiz ezilince ad'ye dondum. Karsidaki ap carryi rahatca kesiyordum. Sonra da dominionda oynadim. İlk item ie sonra pd ciktim. 1v1 de cogu kisiyi oldurebiliyordum (jax yada darius olmadigi surece.) ozet: ad kass cok guclu, siz de deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

Hollandalilarla 5kisi premade girmistik birkere. Once ap gittim, hepimiz ezilince ad'ye dondum. Karsidaki ap carryi rahatca kesiyordum. Sonra da dominionda oynadim. İlk item ie sonra pd ciktim. 1v1 de cogu kisiyi oldurebiliyordum (jax yada darius olmadigi surece.) ozet: ad kass cok guclu, siz de deneyin.

sen ne tip bir item build yapıyorsun
  • Gereksiz, AP şekli 10 numara, sırf bu yüzden ranked game'de permaban
  • Bir tane vardı benim oyunumda benim de denemişliğim var trinity falan almıştı o biraz daha hybrid gibi gitmişti fiora ile 1 vs 1 yapıp onu alıyordu silence sayesinde gene de Kassadin ap oynanır skillerine baktığımızda tam bir anti ap carry canavarı o yüzden ad oynamak saçmalık ulti dışındaki tüm skilleri ap oynanması için var mesala tryndamere veya garen düşünün onun skilleri ile bunu karşılaştıramazsınız ad açısından.
  • Denemek lazım tabi
  • İyi fikir değil bence :/
  • viable .
    Kaçış ve yakalama mekanizması çok işe yarıyor.silence ayrı bi bela tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın ap ler ap carry olarak kalsın Lütfen !
  • New meta op
  • başarılı olursa gug dersen sevinirim...
  • Base değerleri kötü. İş görmez.
  • enteresan fikirler denenebilir ya da daha geniş alana yayıyor oyunu
    ad fiddle düşünün 2.5 sn fear geçir geçirebildiğin kadar
    lane pushladıktan sonra ultiyle gank , fear ve pat pat pat ...
    hp azalırsa yumul draine faydası olur
    denenebilir
    sadece ultisi için bile trinity çıkılabilir kassadine
  • yeterince farm yapıp kill alabilirsen zaten bütün herolar ad oynanabilir. önemli olan early game'de sonuç alabilmen.
  • ad kass iyi ama azda olsa ap gidilmesi lazım yada ap gidip bt alabilirsiniz oda iyi
  • Arkadaşlar yapmayın yahu ad kassadinle teamfight da ne yapıcaksınız meleesiniz.Bruiser tarzı ad derseniz denenebilir fakat ad carry viable değil değişik bir ad carry istiyorum diyorsanız ad janna yapın
  • ad kass iyide hangi lane'de oynayacak. Metaya sığmıyor metada melee ad carrylere yer olsa tryn oynanır yi oynanır.
  • ya ben de lane olayını düşündüm top ideal gibi geldi ulticiğimiz sağolsun kolay kolay gank yemiyoruz slowumuz slincemiz var ve ilk item blood olursa ne mana ne health sıkıntısı olur :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.