quote:Orijinalden alıntı: ESRC Hadi çiçek olalım Bunu 2006 yılında diyeydin olurduk ama artık geçti bizden. @minikyas Sen gülme. @t.t Afiyet olsun.
quote:Orijinalden alıntı: ESRCNe yani eskiden burdan eskici mi geçerdi Ruh meselesi çiçek olduramadın ama smoke yaktırdım ince görmek lazim. Atasözü bile var gereksiz olunmaz gereksiz doğulur.
quote:Orijinalden alıntı: Hover_Craft Ruh meselesi çiçek olduramadın ama smoke yaktırdım ince görmek lazim. Atasözü bile var gereksiz olunmaz gereksiz doğulur. ee sonra?
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasquote:Orijinalden alıntı: Hover_Craft Ruh meselesi çiçek olduramadın ama smoke yaktırdım ince görmek lazim. Atasözü bile var gereksiz olunmaz gereksiz doğulur. ee sonra?Alıntıları Göster o kimin lafıydı lan musakkanın mıydı neydi
quote:Orijinalden alıntı: AtillaHuNo kimin lafıydı lan musakkanın mıydı neydiAlıntıları Göster malı arap faik'ten alıyorduk, karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu
quote:Orijinalden alıntı: t.t malı arap faik'ten alıyorduk, karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu Sana puanim dokez kanka
quote:Orijinalden alıntı: MinikYas quote:Orijinalden alıntı: Hover_Craft Ruh meselesi çiçek olduramadın ama smoke yaktırdım ince görmek lazim. Atasözü bile var gereksiz olunmaz gereksiz doğulur. ee sonra? t.t yazmış hikayenin devamını burdan da anlaşılacağı gibi önemli olan post sayın değil dost sayındır bir başka atasözü daha.
quote:Orijinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orijinalden alıntı: MinikYas quote:Orijinalden alıntı: Hover_Craft Ruh meselesi çiçek olduramadın ama smoke yaktırdım ince görmek lazim. Atasözü bile var gereksiz olunmaz gereksiz doğulur. ee sonra? t.t yazmış hikayenin devamını burdan da anlaşılacağı gibi önemli olan post sayın değil dost sayındır bir başka atasözü daha. Aaa bak bu da güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: Hover_Craftquote:Orijinalden alıntı: MinikYas quote:Orijinalden alıntı: Hover_Craft Ruh meselesi çiçek olduramadın ama smoke yaktırdım ince görmek lazim. Atasözü bile var gereksiz olunmaz gereksiz doğulur. ee sonra? t.t yazmış hikayenin devamını burdan da anlaşılacağı gibi önemli olan post sayın değil dost sayındır bir başka atasözü daha. Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: MinikYastitim. Alıntıları Göster Kedidir kedi. Anlamayan varsa kasayi yan yatırsın cümle içerisinde 2 tane kullandım başımıza taş yağacak.