Şimdi Ara

izmir den avşa adasına nasıl gidilir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar izmirden avşa adasına en rahat nasıl gidilir lütfen bilgi verir misiniz??

• dostum merhaba;

Avşa Adası'nın İstanbul'a olan uzaklığı 72 deniz milidir.İstanbul'dan yaz sezonunda her gün deniz yollarının gemileri ile 5-6 saat,Deniz Otobüsleri ile 3 saatte ulaşılabilmektedir.Deniz otobüsleri ile ulaşım rahat ve hızlı olmaktadır yine Avşa'ya İstanbul'dan Bandırmaya hareket eden hızlı feribotlarla önce Bandırmaya sonrada Erdek ve Avşa'ya ulaşabilirsiniz tabi uzun bir yolculuk olur.Ankara, İzmir, Bursa ve diğer çevre il ve ilçelerden ulaşım için ilk olarak Bandırmaya gelmeli daha sonra ise Erdek'e ulaşmalısınız. Erdek'ten her gün 20- 30 vasıta da alan Ömer Kaptan ve Öz Kaptan motorları ile 2 saate Avşa'ya varabilirsiniz.Ayrıca yaz sezonunda SİLİVRİ' den adaya sefer düzenlenmektedir Aşağıda bulunan animasyonda Bandırma'dan Avşa'ya sizlerin nasıl ulaşacağınız gösterilmektedir .

Bunların yanında her gün için adaya Tekirdağ'dan 2,5 saatte ulaşım deniz yollarının gemileriyle de gerçekleştirilmektedir !

avşa adası çok güzeldir. ama tek kötü yanı hergün sabah ve akşam olmak üzere sadece 2 kere adadan ayrılabiliyorsun.

birde sana tavsiyem yerlilere bulaşma (kız-erkek - çoçuk) çok fena oluyorlar. biz gittiğimiz de (avşa adasının yerlisi bir arkadaş) yerlisi olan bir çoçuğu dövmüşler.70 kişi pansiyon pansiyon çoçuğu aradılar. yetmedi limanı tuttular.

ayrıca tanz discoda sabahlayıp sabaha karşı fırından sıcak ekmekle kahvaltı süper gider.

soracağın olursa yardım edrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

dostum merhaba;

Avşa Adası'nın İstanbul'a olan uzaklığı 72 deniz milidir.İstanbul'dan yaz sezonunda her gün deniz yollarının gemileri ile 5-6 saat,Deniz Otobüsleri ile 3 saatte ulaşılabilmektedir.Deniz otobüsleri ile ulaşım rahat ve hızlı olmaktadır yine Avşa'ya İstanbul'dan Bandırmaya hareket eden hızlı feribotlarla önce Bandırmaya sonrada Erdek ve Avşa'ya ulaşabilirsiniz tabi uzun bir yolculuk olur.Ankara, İzmir, Bursa ve diğer çevre il ve ilçelerden ulaşım için ilk olarak Bandırmaya gelmeli daha sonra ise Erdek'e ulaşmalısınız. Erdek'ten her gün 20- 30 vasıta da alan Ömer Kaptan ve Öz Kaptan motorları ile 2 saate Avşa'ya varabilirsiniz.Ayrıca yaz sezonunda SİLİVRİ' den adaya sefer düzenlenmektedir Aşağıda bulunan animasyonda Bandırma'dan Avşa'ya sizlerin nasıl ulaşacağınız gösterilmektedir .

Bunların yanında her gün için adaya Tekirdağ'dan 2,5 saatte ulaşım deniz yollarının gemileriyle de gerçekleştirilmektedir !

avşa adası çok güzeldir. ama tek kötü yanı hergün sabah ve akşam olmak üzere sadece 2 kere adadan ayrılabiliyorsun.

birde sana tavsiyem yerlilere bulaşma (kız-erkek - çoçuk) çok fena oluyorlar. biz gittiğimiz de (avşa adasının yerlisi bir arkadaş) yerlisi olan bir çoçuğu dövmüşler.70 kişi pansiyon pansiyon çoçuğu aradılar. yetmedi limanı tuttular.

ayrıca tanz discoda sabahlayıp sabaha karşı fırından sıcak ekmekle kahvaltı süper gider.

soracağın olursa yardım edrim.
    Valla ömer kaptan feribotunu bulman lazım kardeş...

• quote:

Orijinalden alıntı: CW_Doktoray

Valla ömer kaptan feribotunu bulman lazım kardeş...

Alıntıları Göster
    izmirden balıkesire gitsen ordan avsaya gidebilirsin büyük ihtimalle.@yesilormancini sende iyi biliyomussun.ben 2 kere gittim ufaktım simdi bi gitsem dağıtırım oraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

izmirden balıkesire gitsen ordan avsaya gidebilirsin büyük ihtimalle.@yesilormancini sende iyi biliyomussun.ben 2 kere gittim ufaktım simdi bi gitsem dağıtırım oraları

Alıntıları Göster
    BENDE Bİ 5 SENE EVVEL GİTTİM.

çok yabanı oluyor. yabancı dediğim yurtdışında yaşayan türkler. yanlış anlaşılmasın.

ama ne hikmetse
    fizikler güzellikler bir başka oluyor...havasından mı suyundan mı bilemicem.

küçük bir mekan. bir yolu var. kafeler bilmemle. barlar iğrenç.en iyi eğlence şekli tanz disco...tabii hatun varsa.
    yoksa da bulmak çok zor değil.

kafelerde takılmak da iyi. orda psikopat bi eleman vardı. kafa atmasıyla ünlü. sahilde kafes vardı.ama adamın adını unuttum kavgasını gördüm hak verdim psikopat olduğuna. dikkat etmek lazım. iyice sorun bir kıza yaklaşırken yerlisimin falan diye..

yoksa .............

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

BENDE Bİ 5 SENE EVVEL GİTTİM.

çok yabanı oluyor. yabancı dediğim yurtdışında yaşayan türkler. yanlış anlaşılmasın.

ama ne hikmetse
    fizikler güzellikler bir başka oluyor...havasından mı suyundan mı bilemicem.

küçük bir mekan. bir yolu var. kafeler bilmemle. barlar iğrenç.en iyi eğlence şekli tanz disco...tabii hatun varsa.
    yoksa da bulmak çok zor değil.

kafelerde takılmak da iyi. orda psikopat bi eleman vardı. kafa atmasıyla ünlü. sahilde kafes vardı.ama adamın adını unuttum kavgasını gördüm hak verdim psikopat olduğuna. dikkat etmek lazım. iyice sorun bir kıza yaklaşırken yerlisimin falan diye..

yoksa .............

Alıntıları Göster
    balıkesir erdek ilçesine gidicen ordan 1 saatte avşadasın feribotlar vardır en basit yolu bu şekil her sene gidersem böle olur tabi:D

• quote:

Orijinalden alıntı: borostican

balıkesir erdek ilçesine gidicen ordan 1 saatte avşadasın feribotlar vardır en basit yolu bu şekil her sene gidersem böle olur tabi:D

Alıntıları Göster
    ulen benim ist daki kız gitçekmiş ben de izmirden deli damarım tuttu gitçektim annem diyor otur öss ye çalış gidemiyoz ya şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ulen benim ist daki kız gitçekmiş ben de izmirden deli damarım tuttu gitçektim annem diyor otur öss ye çalış gidemiyoz ya şimdi

Alıntıları Göster
    En kolay önce Balıkesir'e oradan da dolmuşla ya da taksiyle Erdek'e gidersin. Erdek'ten arabalı vapur var sabah ve akşam saatlerinde. Tam saatlerini hatırlamıyorum ama 11 ve 16 gibi birşey olması lazım. Özel motorlar da var ama şu an sezon başlamadığı için çalışıp çalışmadığını bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Collier

En kolay önce Balıkesir'e oradan da dolmuşla ya da taksiyle Erdek'e gidersin. Erdek'ten arabalı vapur var sabah ve akşam saatlerinde. Tam saatlerini hatırlamıyorum ama 11 ve 16 gibi birşey olması lazım. Özel motorlar da var ama şu an sezon başlamadığı için çalışıp çalışmadığını bilemem.

Alıntıları Göster
    Avşa adasına izmirden nasıl gidilir sorunuza cevap vermek istiyorum.
    avşa adasına nasıl gidilir ?

İzmirden Erdek otobüslerine bineceksin. Yoksa Bandırma otobüslerine binersin (Bandırma Erdek arası 30 dklık yol).
    İzmir Erdek arası 3 saat 45 dakika civarı sürüyor. Erdek e geldiğinde Gestaş gemileri ile 1 saat 45 dakikada Avşa adasına gelebilirsin. Anlayacağınız 6 saate yakın sürede Avşa'da olursunuz şimdiden iyi tatiller.

Avşa adasına hergün sefer düzenlenmekte hafta sonları ve bayram zamanlarında ek seferler getirilmektedir. Şunu belirteyim 1 gemi var o dandik :D 3 saatte geliyor şansınıza o gemi gelmez umarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: miabt

Avşa adasına izmirden nasıl gidilir sorunuza cevap vermek istiyorum.
    avşa adasına nasıl gidilir ?

İzmirden Erdek otobüslerine bineceksin. Yoksa Bandırma otobüslerine binersin (Bandırma Erdek arası 30 dklık yol).
    İzmir Erdek arası 3 saat 45 dakika civarı sürüyor. Erdek e geldiğinde Gestaş gemileri ile 1 saat 45 dakikada Avşa adasına gelebilirsin. Anlayacağınız 6 saate yakın sürede Avşa'da olursunuz şimdiden iyi tatiller.

Avşa adasına hergün sefer düzenlenmekte hafta sonları ve bayram zamanlarında ek seferler getirilmektedir. Şunu belirteyim 1 gemi var o dandik :D 3 saatte geliyor şansınıza o gemi gelmez umarım :)

Alıntıları Göster
    o zaman annem öss ye çalış demiş..şimdi ise mezun oldum başlayacağım iş için bavul hazırlıyorum..

bir de o hazırlandığım öss de kazandığım yeri bıraktım başka bir üniversiteyi kazanıp orayı bitirdim

• miabt M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş varmıştır heralde adaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Arkadaş varmıştır heralde adaya?
    hocam ciddi misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Loras_

hocam ciddi misin

bana mı dedin yoksa hortlatan arkadaşa falan mı?
  • quote:

quote:

hocam ciddi misin

hortlatan arkadaşa
  • quote:

quote:

quote:

hocam ciddi misin

hortlatan arkadaşa

• Merhaba İzmir'den Avşa'ya ulaşım yeni karayolu ile hızlandı. Detaylı bilgiler
    Avşa Adası Tatil Rehberi
    İzmir'den Avşa Adası'na Ulaşım (Nasıl Gidilir) | Avşa Adası Tatil Rehberi
    https://avsa.bandirma.com.tr/izmir-avsa-adasi-ulasim
    web sitesinde var. Şimdiden iyi tatiller

• heç gitmedim emme avşa denen yer neden bu kadar popüler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir konu bu... 13 sene olmuş.. o zamanlar ergenliğe bağlı hareketler peşindeydim ondan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avşa Adası'na artık yeni feribotlar sefer düzenliyor ve daha hızlı ulaşım sağlıyor. https://www.avsadakal.com/ulasim/ adresinde hangi feribotların sefer düzenlediğini öğrenip daha kolay bir şekilde adaya gidebilirsiniz.

• Merhaba, burada tüm Türkiye'de ki illerden nasıl ulaşım sağlayabileceğinizi detaylı bir şekilde anlatıyor. Dilerseniz bu siteden yararlanabilirsiniz.

pansiyonavsa.com -
    Avşa Adası’na Nasıl Gidilir? Tüm Ulaşım Seçenekleri
    https://www.pansiyonavsa.com/nasil-gidilir/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.