Şimdi Ara

ADAC (alman otomobil kulübü)SORUNSUZLUK ARASTIRMASI (BÜTÜN MARKALAR) SONUCLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: coxyc

quote:

Orjinalden alıntı: SUPERBOY91

Ben Seat'cıyım kardeş Seat önceden İtalyan olduğu için imajı çizdirdi ama şu an SEAT'ı VW satın aldı ve tamamen VW teknonoljisi ile üretiliyor
    gerçekten çok konforlu,sağlam,seri bir araç ben asla SEAT,VW'den şaşmam...

Seat, İspanyol markasıdır italyan değil...

seat,eskiden fiat a bağlıydı..tofaş gibi fiat lisansıyla üretim yapıyordu.

vw yayılma politikası gereği seat ve skodayı aldı.ancak fiat lisansıyla üretilen marbella(panda1) i üretmeye uzun süre devam etti.
    sonradan seat ispanyolluğunu da kaybett tamamen vw oldu.

• E, sonuçta ispanyol markası ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

E, sonuçta ispanyol markası ama...

yok o da kalmadı vw herşeyi satın aldı.

kalan tek şey seat ın ispanya da üretim yapması
  • Ya bende biliyorum vw'nin aldığını zaten aynı skoda gibi. Ama marka olarak ispanyol markası bunu söylemek istedim...
  • memnuniyet genellemsinde dünya arastirmasinda LEXUS her zaman birinci gelir

araban sorun cikartir ama buna ragmen ankete memnun oldugunu söylersin ona bisey diyemem
    ADAC ninki anket degil gercek canli sonuclar oluyor.
    ama sorunsuzluk arastirmasi üstte yazdigim gibi bakimlari yapilmis ama buna ragmen yolda kalmissin ve almanyada yolda kalan birisi %80-85 adac i arar
    almanya icin kral bir kurulustur.bende üyesiyim her ay dergi gönderir arastirmalar,sürüs testleri ( carpisma testlerinide kendisi yapiyor) yeni teknolojiler bilgiler falan ,mesela dünyadaki
    hangi ülkenin otoban köprü giris ve cikislarinda kaza olasiligi sifirdir arastirmasinda 1.belcika 5.almanya
    sondan 3.ülke türkiye olmustur.bu sonuc benim hic hosuma gitmemisti

autoshow a göre adac hem farkli hemde daha büyük bur organizasyondur (sahsen ben arastirma konusunda kiyaslama dahi yapmam)

aktarabilecegim bilgiler bunlar daha fazlasi icin (www.adac.de)

• quote:

Orjinalden alıntı: V5TURBOOST

memnuniyet genellemsinde dünya arastirmasinda LEXUS her zaman birinci gelir

araban sorun cikartir ama buna ragmen ankete memnun oldugunu söylersin ona bisey diyemem
    ADAC ninki anket degil gercek canli sonuclar oluyor.
    ama sorunsuzluk arastirmasi üstte yazdigim gibi bakimlari yapilmis ama buna ragmen yolda kalmissin ve almanyada yolda kalan birisi %80-85 adac i arar
    almanya icin kral bir kurulustur.bende üyesiyim her ay dergi gönderir arastirmalar,sürüs testleri ( carpisma testlerinide kendisi yapiyor) yeni teknolojiler bilgiler falan ,mesela dünyadaki
    hangi ülkenin otoban köprü giris ve cikislarinda kaza olasiligi sifirdir arastirmasinda 1.belcika 5.almanya
    sondan 3.ülke türkiye olmustur.bu sonuc benim hic hosuma gitmemisti

autoshow a göre adac hem farkli hemde daha büyük bur organizasyondur (sahsen ben arastirma konusunda kiyaslama dahi yapmam)

aktarabilecegim bilgiler bunlar daha fazlasi icin (www.adac.de)

autoshow,autobild lisans ile çıkarılmış bir dergi

sana biri autoshow araştırma mı yapıyor dedi?

autoshow test yapar,autobild den aldıklarını da Türkçeye çevirir.

adac nin yaptığı araştırma da tartışmaya açık.

almanya da bu veriler böyle çıkabilir başka ilklimdeki başka ülkede farklı çıkabilir.

ayrıca almanya ya gönderilen ithal araçlar ile öğrenğin japonya daki araçlar farklı teknik ve donanıma sahip olabiliyor.

bana göre sorunsuzluk araştırmasını adac de yapmamalı

adac international bir kurum değil ki ,üstelik bağımsız da değil.

• almanyadaki tek bagimsiz kurulus olup dünya genelindede arastirma yapiyor.

almanya icin arastirma yapilacaksa bunu adac yapmali ve sonuclarda böyle objektif (gercek )olmali
    emin ol autobild arastirma konusunda adac a bas vuruyordur.
    tabiki hersey tartismaya acik benim vurgulamak istedigim yukardaki siralama büyük ve ciddi bir kurulusun ciddi sonuclari oldugudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V5TURBOOST

almanyadaki tek bagimsiz kurulus olup dünya genelindede arastirma yapiyor.

almanya icin arastirma yapilacaksa bunu adac yapmali ve sonuclarda böyle objektif (gercek )olmali
    emin ol autobild arastirma konusunda adac a bas vuruyordur.
    tabiki hersey tartismaya acik benim vurgulamak istedigim yukardaki siralama büyük ve ciddi bir kurulusun ciddi sonuclari oldugudur.

bağımsız olsun olmasın international değil.bugün amerika da gelbe engel desen sana aval aval bakarlar.

almanya da yolda kalanlar adac i arıyor diyorsun

portekizde yolda kalanlar adac i mi arıyor?

böyle international olunmaz

senin dediğin adac e bağlıysan sen aracınla belçikada da yolda kalsan sana yardım hizmeti sunuyorlar

bu demek değil ki o araştırma belçika için de geçerli.

adac e her dergi başvurabilir.ama sonuçta international bir araştırma değil bu.

ciddi kuruluş olduğu zaten tartışılmaz.

ancak bu tip araştırma ve veriler belli kıstaslar içinde doğruyu yansıtır.listede hyundai dahi yok denmesinin sebebi bu.

yani senin anlıyacağın jd-power müşteri memnuniyeti araştırmaları ya da bu tip araştırmalar tamamen gerçeği yansıtmaz.

• dostum beni anlamiyorsun (almanya icin gecerlidir) diyorum ve international demedim bagimsiz dedim
    ama sen sonuclara inanmak istemiyorsan senin bilecegin birsey

belcikada yolda kalirsam ki adac tüm avrupa birligi ülkeleri icindeki otomobil kuluplerinle (örnek;belcika otomobil kulubu) isbirligi icindedir.
    beni belcikada kurtaran kurulus arabamida tamir ettirdikten sonra almanyaya geldigimde belge ve kagitlarimla adac nin bürosuna basvurdugumda geri para alabiliyorum ama ekstra kart cikarttirmak gerekiyor standartin disinda yurt disi seyahatleri icin oluyor.ektra kart icinde ekstra para yatirman gerekiyor.almanyada özel bir cekici bir arkadasimdan 8 kilometre icin 350 euro almisti.adacin yillik standart karti 35 euro.suda var bir yil icinde benim 5 defa arabam da bozulabilir ama hicde bozulup yolda kalmayabilirim.yolda kalirsan cok avantajli ama kalmazsanda yillik 35euroyu i suya attigini yada kaybettigini düsünürsen bisey olmaz.

hyundai -kia yok denecek kadar az var en azindan yasadigim sehire göre konusuyorum almanya genelini bilemem .ama buna ragmen bayileri müsteri bekliyor.bende sahsen almanyada hyundaiye para baglamam cünkü cok alternatif var birde zevk meselesi satarkende müsterisini bulamazsin v.s ama italyan arabasini satmaya kalk ilk müsterin kesin bir italyan olur cünkü fanatik milliyetci adamlar iyi biliyorum. ama hyundainin coupe olan modeli cok olmasada satiliyor benimde hosuma giden bir araba.sorunun cevabini malesef net olarak veremiyorum neden hyundai yok yada kia bende bilmiyorum cünkü arastirmada ben yoktum.
    ben sadece bir bilgiyi araba almayi düsünen arkadaslarla paylasmak istedim cünkü 3-5 topigin bitanesi ne almaliyim yada hangisini tavsiye edersiniz falan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.