Şimdi Ara

ADAC (alman otomobil kulübü)SORUNSUZLUK ARASTIRMASI (BÜTÜN MARKALAR) SONUCLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 99 MODEL YILI ITIBARIYLE YAPILMIS OLAN(BAZI MODELLER 99DA OLMAYISINA RAGMEN YÜZDE ÜZERINDEN BULUNDUGU SIRAYI ALMISTIR)ARASTIRMA SONUCLARIDIR VE SADECE ALMANYA ICIN GECERLIDIR.ARABA ALMAYI DÜSÜNENLERE ALMANYADAN BIR REFERANS OLSUN

B-SINIF

1.AUDI A2
    2.MINI COOPER
    3.TOYOTA YARIS
    4.CITROEN SAXO
    5.VW POLO
    6.SEAT AROSA
    7.HONDA JAZZ
    8.VW LUPO
    9.OPEL CORSA
    10.FORD FIESTA
    11.OPEL AGILA
    12.FORD KA
    13.FIAT SEICENTO
    14.RENAULT TWINGO
    15.NISSAN MICRA
    16.PEUGEOT 106
    17.SMART CITY
    18.SKODA FABIA
    19.SEAT IBIZA/CORDOBA
    20.PEUGEOT 206
    21.CITROEN C3
    22.RENAULT CLIO
    23.FIAT PUNTO

C-SINIF (COMPACT)

1.MERCEDES A SERISI
    2.FORD FOCUS
    3.TOYOTA COROLLA
    4.AUDI A3
    5.VW GOLF/BORA
    6.MAZDA 323
    7.HONDA CIVIC
    8.OPEL ASTRA
    9.VW NEW BEATTLE
    10.SEAT LEON/TOLEDO
    11.PEUGEOT 307
    12.NISSAN ALMERA
    13PEUGEOT 306
    14.ALFA ROMEO 147
    15.RENAULT MEGANE
    16.FIAT STILO
    17.CITROEN XSARA
    18.FIAT BRAVO/MAREA

ORTA SINIF

1.MAZDA 6
    2.AUDI A4
    3.MAZDA 626
    4.BMW 3 SERISI
    5.MERCEDES C SERISI
    6.TOYOTA AVENSIS/VERSO
    7.VW PASSAT
    8.MITSUBUSHI CARISMA
    9.SKODA OKTAVIA
    10.FORD MONDEO
    11.NISSAN PRIMIERA
    12.VOLVO/S40/V40/V50
    13.PEUGEOT 406
    14.OPEL VECTRA
    15.CITROEN C5
    16.RENAULT LAGUNA
    17.ALFA ROMEO 156

ÜST SINIF

1.AUDI A6
    2.MERCEDES E SERISI
    3.BMW 5 SERISI
    4.VOLVO S60/S70/V70/S80
    5.OPEL OMEGA

4X4 ARAZI ARACI SINIFI

1.MERCEDES M SERISI
    2.TOYOTA RAV4
    3.NISSAN XTRAIL
    4.BMW X5

CABRIO SINIFI

1.AUDI CABRIO
    2.BMW 3 CABRIO
    3.VW GOLF CABRIO
    4.MAZDA MX 5
    5.MERCEDES SLK/CLK
    6.BMW Z3/Z4
    7.PORSCHE 911
    8.AUDI TT
    9.PEUGEOT 206 CC

VAN SINIFI

1.CITROEN PICASSO
    2.MAZDA PRIMACY
    3.MITSUBISHI SPACE STAR
    4.MERCEDES VANEO
    5.NISSAN ALMERA TINO
    6.VW SHARAN
    7.VW T-4/ T-5
    8.OPEL ZAFIRA
    9.CITROEN BERLINGO
    10.RENAULT SCENIC
    11.FORD GALAXY
    12.RENAULT KANGO
    13.MERCEDES VITO
    14.RENAULT ESCAPE

NOT;ARACLAR BAKIMI YAPILDIGI HALDE ELEKTRIK,SANZUMAN,MEKANIK,MOTOR V.S ARIZALARINDAN DOLAYI YOLDA KALMIS KATEGORISINDEKI ARASTIRMA SONUCLARIDIR.

• Japon Olmadan Olmaz Onlar sorunsuzlar (( kıskananlar çatlasın ))
  • japonlar sorunsuzmuş
    lafa bak.. allah mı bu japonlar yaptıkları sorunsuz oluo
  • Ya hala kötülüyor diyosun.Kardeşim kafa mı yapıyosun sen benle şimdi bin tane link verir koyarım önüne hangisi daha güvenilir diye.Yapabilirmisin fiatın daha üstte olduğu tek bir kaynak bulabilirmisin bana?

Bak ben veriyorum hadi başla sende.Bak bakalım kaçıncı Fiat?Mazda da üstteki yazıda anlatılıyor bi bakıver.

http://www.carpages.co.uk/news/reliability-02-08-05.asp?switched=on&echo=973087367

However, for true trouble-free motoring, buyers should look beyond European makers to Japanese and Korean cars. Honda is now the UK’s most reliable brand, narrowly beating Mazda to top spot - a position it had occupied for the last four years. In third place is Toyota, followed by Nissan, Lexus, Hyundai, Mitsubishi and Daewoo (now Chevrolet).

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

japonlar sorunsuzmuş
    lafa bak.. allah mı bu japonlar yaptıkları sorunsuz oluo

Boşver arkadaşım arkadaş aklı sıra fiat kötüleyip japon yücelticek

fiat kendini daha yeni düzeltti

ama japonlar toplamaya devam

mazda nın yaptıkları ortada

yıllardır araç yap dizel motor bile yapama,hadi onu geç rx-8 ler yalıtım eksikliği nedeniyle yanma tehlikesi üzerine toplanılıyor

bu mu müşteriye verilen saygı alt tarafı izolasyon malzemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 17 Aralık 2005, 23:14:08 >

• arkadaslar 99 yilindan 2005 yilina kadar olan zamani kapsiyor

yani 99 dan bu yilin baslangicina.zaten bir yillik sorunsuzluk arastirmasi olsa kim inanirki
    zaten olamaz

benim düsüncem (fiat punto ve bravo kullanmis birisi olrak) fiat kaliteyi arttiramiyor(yeni puntoyu bilmiyorum)
    sahibi oldugum golfle 220 ile giderken sigara yakip radyoyla oynayabiliyorum yani bilmiyorum ama el elden üstündür
    iyi olana sapka cikarmak lazim sonuc ortada mazda 6 olayi bitirmis (almanya icin)
    alfa 147nin tasarimi beni hep kendine cekmistir ama bir iki özel servise sordum problem makinasi cevabini aldim (golften önce 147 yide düsünüyordum)
    bence almanyadan böyle sonuclar cikiyorsa diger ülkelerde pek farkli olacagini zannetmiyorum

belkide devir degisiyor bizim haberimiz olmuyor -üstteki audi-mazda gibi (hep daha ileriye)

•  ADAC (alman otomobil kulübü)SORUNSUZLUK  ARASTIRMASI (BÜTÜN MARKALAR) SONUCLARI

Bu arabanın kendi kendine yanabilecek kadar hatalı olduğuna inanan bir kişi daha varsa forumu bu akşam sonsuza kadar terk ediyorum.

ADAC (alman otomobil kulübü)SORUNSUZLUK  ARASTIRMASI (BÜTÜN MARKALAR) SONUCLARI
  • dostum listede hata var
    mercedes a b segmentte olmalıydı
    c ye koymuşlar
    mercedes b c segmentin arabası
    a serisini c den b ye geçirirsek focus lider oluyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil Genel
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

dostum listede hata var
    mercedes a b segmentte olmalıydı
    c ye koymuşlar
    mercedes b c segmentin arabası
    a serisini c den b ye geçirirsek focus lider oluyor :)

dimi ama
  • Akincl ve SabitSalınım,

Bu hariç 2 topic temizledim sayenizde. İnanın böyle uğraşmaya zamanım yok. Bu topic altında manalı manasız bakmadan tüm mesajlarınızı sildim. Bu da cezanız olsun bu seferlik. İkili tartışmalarınızı daha doğrusu kavgalarınızı lütfen PM ile yapın. Daha fazla zamanımı çalmaya devam ederseniz yarın tüm günümü ayırıp gereksiz olarak attığınız mesajları toptan temizleyeceğim. Bir günde biriniz er diğeriniz çavuş rütbesine düşer sanırım, eğer her yerde böyle tartışma yaptıysanız.

Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 18 Aralık 2005, 0:06:18 >
  • dostum bende a serisini b segmenti saniyordum ama boyutlari kisa kalsada c segmentinde görünüyor
    hata olduguna inanmiyorum neyse onu yazdim. zaten a segmentinide b ye kaydirmislar (smart,fiat seicento,ford ka gibi)
    bmw 7serisi A 8 merc S seriside yok belkide az sattigindan bilmiyorum hatta honda accordda yok mitsubishi coltta yok colt 79dan beri olan bir araba almanya pazari icinde.mercedes b serisi sanirim bu yil cikti sonuclar 99dan 2005 e kadar oldugundan olmamasi normal.

ama focusu birinci yapmak istiyorsan a serisini b segmentte görmeye devam edersin
  • Almanyada hyundai satılmıyormu acaba. Listede hyundai goremedim ben.
  • ben almanyada yasiyorum (maseratiyi ) hyundaiden vede kiadan daha cok görüyorum
    bayileri var ama bir opelin yada fiat in ceyregi kadar satamiyorlar
    sanirim normal almanya icin cünkü 3bin 5bin euroya tank gibi makineler satiliyor
  • Ben lafımın değer görmediği yaşın yanında kurununda yandığı mekanda durmaktan her normal insan gibi keyif almam.Bu ve diğer başlıklar altındaki mesajlarımı okumadan incelemeden - ki buna zamanınız olup olmadığı zerre kadar umrumda değil - silip hesaplarımı engellemeniz yaptığınız işe verdiğiniz önem konusunda beni zaten yeterince aydınlattı.Forumda edinilen rütbe ve ceza mantığı güvenilirlik ve saygınlık açısından tabii ki anlamsız değil ama cümlelerinizden bu konuları biraz fazla ciddiye aldığınız anlaşılıyor.Benim veya başkalarının mesajlarını silmenizin veya toptan hesabı engellemenizin insanların hayatı üzerinde bir atom taneciği kadar bile etki bırakmadığını ve bırakamayacağını ve buna sizin eksik adaletinizin sebep olduğunu hatırlatmak isterim.Çok yazıktır ki tam kişilerle samimiyet kurmak üzereyken hep sizin tek şikayetten kaynaklanan müdahalelerinizle karşılaştım.Eğer burayı bir kışla gibi görmeye devam edecekseniz forumun kalitesini düşürmeye,sadece mesaj sayısı arttırma amacıyla yazılmış saçma iletilere alışmaya,insanların birbirini yiyip sonunda her konunun mesajlarını münakaşalarını temizlemeye alışın.Forum yönetiminde etkin olmak isteyen ve olduğunu düşünen arkadaşlar yolladığım e-iletilere en azından bir cevap yazsalardı sizi daha önemli kişiler olarak hatırlar kendimde daha çok suç arardım.Size çalışmalarınızda başarılar dilerim.
    Steadyrockin
    Mazda Motor Türkiye

quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Akincl ve SabitSalınım,

Bu hariç 2 topic temizledim sayenizde. İnanın böyle uğraşmaya zamanım yok. Bu topic altında manalı manasız bakmadan tüm mesajlarınızı sildim. Bu da cezanız olsun bu seferlik. İkili tartışmalarınızı daha doğrusu kavgalarınızı lütfen PM ile yapın. Daha fazla zamanımı çalmaya devam ederseniz yarın tüm günümü ayırıp gereksiz olarak attığınız mesajları toptan temizleyeceğim. Bir günde biriniz er diğeriniz çavuş rütbesine düşer sanırım, eğer her yerde böyle tartışma yaptıysanız.

Bilginize...

• valla vozerin tehtid niteligindeki sert cikisi forumda yeni olmama ragmen beni forum hakkinda negatif düsündürdü ve sasirtti
    cünkü küfür yok bisey yok sadece sert bir tartisma idi ki bu normaldir

daha önce acilmis bir sürü topic altinda bu tür tartismalari görmek mümkün ama demekki vozer in size bir garezi var (benim düsüncem)
  • memnuniyet araştırması ne oluyo peki.çünkü auto show da okuduğuma göre ingiltere de ve almanyada memnuniyet araştırmasında en üstte hep toyota vardı.hemen arkasında da mazda.bu sıralamaya pek uymuyorda.
  • Valla mod un hareketi tartışmaya açık ,ancak karar onun ben saygılıyım.

bizimle bir problemi olduğunu da düşünmüyorum.

belki ilerde küfür olabilir endişesi ile sohbeti kesmiş olabilir.

onca link verdim araştırma yaptım ama problem değil.

okuyanlar okumuştur
  • Diğer markaları bilmem ama B segmentinde polo'yu üst sıralarda görmek hoşuma gitti. 3. Arabam ilk defa bir araca 2 yıldır sorunsuz biniyorum.

Bir söz duymuştum:

Yaşarken cenneti görmek için:

1-Alman arabasına bineceksin
    2-Türk Kızı ile evleneceksin
    3-Ameriken işinde çalışacaksın

Yaşarken cehennemi görmek için ise:

1-Alman kızı ile evleneceksin
    2-Türk işinde çalışacaksın
    3-Amerikan arabasına bineceksin

(İstisnalar hariç demişlerdi)
  • Ben Seat'cıyım kardeş Seat önceden İtalyan olduğu için imajı çizdirdi ama şu an SEAT'ı VW satın aldı ve tamamen VW teknonoljisi ile üretiliyor
    gerçekten çok konforlu,sağlam,seri bir araç ben asla SEAT,VW'den şaşmam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUPERBOY91

Ben Seat'cıyım kardeş Seat önceden İtalyan olduğu için imajı çizdirdi ama şu an SEAT'ı VW satın aldı ve tamamen VW teknonoljisi ile üretiliyor
    gerçekten çok konforlu,sağlam,seri bir araç ben asla SEAT,VW'den şaşmam...

Seat, İspanyol markasıdır italyan değil...
  • Merso A da B de kompakt(c) sınıftır.

Bu arada mesajlarımız acımasızca silinmeye devam ediyor. Eleştiriye tahammülü olmayanlara gülüyorum sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.