|
Türkiye pazarına da giren BYD otomobil satışlarında Hyundai ve Ford'u geçti
-
-
Çinli markaların agresif büyümesine bir örnek daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Endüstride değişim vakti. Klasik otomobil üreticilerinin bir kısmının iflası kaçınılmaz olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BYD ile şaka olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kartlar yeniden karılıyor. Hepsi batar umarım.
Yalan! Yahu geçti de nasıl geçti? İstanbul'da BYD showroom diye aratın tek mağaza çıkmıyor. Alan aldı da nereden aldı? Nasıl aldı? Hadi 3-5 kişi yolunu buldu aldı... Ford'u nasıl geçiyor? Yolda göreniniz var mı? O da yok... Eee nasıl oluyor??
Türkiye'de değil, dünyada geçti ö
Türkiye'de degill dunya genelinde gecti diyor
Başlık sıkıntılı. Baktım TR de yok daha. Girdi de... kağıt üzerinde. Hayırlısı olsun. Güzelse alır gezeriz bir tane, inş. 👍🏻
Merak ettim siz gazete alınca da sadece resimlerine bakıp mı geçiyorsunuz hiç okumuyor musunuz içeriğini? Biraz zahmet edip haberi okusaydın keşke
Kesinlikle doğru. Telefon pazarındaki 2009-2010’dan sonraki değişimin benzerini otomobil piyasasında yaşamaya başladık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildirim olarak düştü bana. BYD türkiyeye girdi, Ford ve Hyundai yi geçti diye başlık atmayı sorgulamıyorsunuz da benim gazetede sadece resimlere bakıp vakmadığımı sorguluyorsunuz. Zahmet edip okusaydın... Eee yazanlwr zahmet edip doğru düzgün başlık atsalardı? Bence gidin de kendi cehaletinizi sorgulayın siz.
Kusura bakma da burada herkes doğru anlamış bir sen yanlış anlamışsın. İçeriği yalan diye itham etmişsin bir de, hakka girmiş oluyorsun. Haberin tamamını okumak için hiç kendini yormadığın her haliyle belli oluyor.
-
Tesla yokmu ilk 10da
-
Neden yorayım? Sebep var mı her başlığın altındaki haberi satır satır okumam için? Başlığı atan neden "dünyada" diyerek düzgün şekilde neden atmıyor? Bu tip 'yanıltıcı' başlıklar özellikle hazırlanır genellikle. O yüzden evet, başlık yalan. Hakka girmiş oluyormuşmuşum. YUH. Yanıltıcı başlık atan girmiyor da okuyucu tepki gösterince hakka girmiş bilmemne. Hadi oradan. İşini düzgün yapmayan, hakka girenin ta kendisidir. Hatta ülkesini en çok seven, işini en iyi yapandır da derler...
"Neden yorayım? Sebep var mı her başlığın altındaki haberi satır satır okumam için..." cümlesinden sonrasını okumadım...
-
( Türkiye pazarına’ da ) kelime oyunu yapmış onur bey. ben dahil çoğu kişi ( ‘da ) ekini es geçti bu bizim hatamız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesla sadece Elektrikli araç satıyor BYD ise Hybrid +pluging hybrid + benzinli araç satıyor bu satışlar Toplam satışlar sadece Elektrikli araç satışlarında zaten Tesla lider
-
İflas olmasada ciddi bir dönüşüm olacağı kesin. Sonuçta 100 yıllık geçmişleri olan vw group, daimler, BMW, stellantis gibi onlarca markayı bünyesinde barındıran dünyanın en büyük uluslararası şirketleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Endüstride değişim vakti. Klasik otomobil üreticilerinin bir kısmının iflası kaçınılmaz olacak.
|
Kesinlikle doğru. Telefon pazarındaki 2009-2010’dan sonraki değişimin benzerini otomobil piyasasında yaşamaya başladık.
|
Merak ettim siz gazete alınca da sadece resimlerine bakıp mı geçiyorsunuz hiç okumuyor musunuz içeriğini? Biraz zahmet edip haberi okusaydın keşke
|
Kusura bakma da burada herkes doğru anlamış bir sen yanlış anlamışsın. İçeriği yalan diye itham etmişsin bir de, hakka girmiş oluyorsun. Haberin tamamını okumak için hiç kendini yormadığın her haliyle belli oluyor. |
Togg kurulduğu an, kendisine yıllarca rakip çıkarılmayacağının garantisini almıştır zaten. Togg çıkar araçlar ucuzlar dedik, adamlar togg çıkınca vergileri kitledi diğer markaları da alamaz olduk.
|
"Neden yorayım? Sebep var mı her başlığın altındaki haberi satır satır okumam için..." cümlesinden sonrasını okumadım...
|
Çinli otomobiller çacık bence. En kaliteli Çin araçlarını gördük, mercedes, bmw çakmaları ama onların 5'de 1'i kadar kaliteli değil. Çinde iş icabı 2000 km yol yaptım. Pekin'den HongKong'a zigzag yaparak kuzeyden güneye indim. Yollarda ezici çoğunluk otomobil markaları Volkswagen, Audi, Mercedes ve BMW. Çin'i Alman otomobil markaları ele geçirmişler. Kesinlikle sokakta gördüğüm otomobillerin %80'i Alman markaları idi. En fazla kullanılan model ise Passat idi ama orada başka bir model ile satılıyordu. Yani Çin'li borç harç Alman otomobil alıyor, Çin otomobili değil. Çinlinin kendi markalarına güveni yok, siz Çinli markalara güvenseniz ne yazar. :) |
Türkiye'de degill dunya genelinde gecti diyor
|
Bildirim olarak düştü bana. BYD türkiyeye girdi, Ford ve Hyundai yi geçti diye başlık atmayı sorgulamıyorsunuz da benim gazetede sadece resimlere bakıp vakmadığımı sorguluyorsunuz. Zahmet edip okusaydın... Eee yazanlwr zahmet edip doğru düzgün başlık atsalardı? Bence gidin de kendi cehaletinizi sorgulayın siz.
|
Benzer içerikler
- youtube mp3 dönüştürücü
- twitter video indirme nasıl olur
- instagram hikaye gizleme
- telegram numarasız hesap açma
- fotoğraf boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X