BYD araçları Çin'deki Tesla'dan daha kaliteli. Ancak Tesla'daki otonom sürüş çok daha iyi. |
Türkiye pazarına da giren BYD otomobil satışlarında Hyundai ve Ford'u geçti (3. sayfa)
-
-
çöp
-
Türkiye'de resmi web sitesi bile yok.Sadece BYD ile ilgili haberler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligatorX1979 -- 2 Ekim 2023; 13:08:43 >
-
Türkiye pazarına girmiş hayalet araba nerde bu🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İflas demeyelim de el değiştirme olabilir. Ne Ford ne Chevy batmaz. Amerikancı tayfa bırakmaz onları. Her ne kadar Japon araçları baya domine etse de... El değişimi sonrası elektrikli modelleri çıkartırlar. MG'nin ismini Saic firması kullanıyor. O da ayrı bir olay mesela.
-
İç dizaynı falan premium markaları aratmıyor , Erdi özüağ kanalında paylaşmıştı, Çinliler kendini aşmış dedirtti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece togg a yatırım yapilmasaydı ortaya araba cikaramazdik kaç şirket birlestide oldu togg yoksa protiplerle sürünüp sadece ticari araç üretebilirdik..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerli aracı bende destekliyorum ama rekabete müdahale edilmemeliydi. Çinli araçlara ekstra yüzde 40 vergi gelmemeliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25000 adet ürün yapıp yurt dışına şatış yapamayan TOGG un durumu ne olur sizce.
-
Çinli araçların kalitelerini hangi kriterlere göre ölçtün ki. Yıllarca bir BYD Han a bindinde mi kalitesiz olduğuna karar verdin. Öyle gözle kalitemi olur. Bir görelim aradan şöyle 2-3 yıl bir geçsin yıpranma hızlarını görelim, ondan sonra anlaşılır kaliteleri. Ayrıca Çinde zaten Almanların satışı iyi onun için AB nin ambargo uygulayalım teklifine itiraz ediyorlar. Biliyorlarki ertesi gün Çin kendi vatanında bir tane Avrupa araç sattırmaz. Sokaklarda bu markaları görmek birazda algıda seçiciliktir insan aşina olduğu şeye daha hızlı algılar. Üretim kalitesi olarak evet bir BMW Mercedes ayarına gelmemiş olabilirler ama arada 5 gömlek olacağınıda sanmıyorum çünkü Bu markalar içten yanmalı motorlar sayesinde namlarını saldılar şimdi işler Elektrik olunca farklılaşabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X