< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye pazarına da giren BYD otomobil satışlarında Hyundai ve Ford'u geçti (2. sayfa)
-
-
Türkiye pazarında değil dünya genelinde satışlar da geçmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada byd markası çinde de en çok satan markalardan biri . Yakın zamanda Türkiye pazarına da girecekler . Toyota'yı geçerek dünya genelinde en çok satan araç markası bile olabilirler çünkü araçları gerçekten güzel
Bizde araba prestij demek, çinlilerin işi zor bence TRde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gecen byd tang diye jipe bindim kazakistanda arka koltuklar bile elektrikli one arkaya yukari asagi hareket ediyodu..gosterisli ama çin mali ne kadar saglamdir bilinmez
Çin'e uygulanan gümrük vergisi sıfırlansa tüm TR otomotiv piyasası Çin'lilerin eline geçer. Adamlar her segment her bütçeye onlarca araba üretebiliyor. VW bu kafayla giderse sonu Nokia gibi olacak.
-
Çinli otomobiller çacık bence. En kaliteli Çin araçlarını gördük, mercedes, bmw çakmaları ama onların 5'de 1'i kadar kaliteli değil.
Çinde iş icabı 2000 km yol yaptım. Pekin'den HongKong'a zigzag yaparak kuzeyden güneye indim. Yollarda ezici çoğunluk otomobil markaları Volkswagen, Audi, Mercedes ve BMW. Çin'i Alman otomobil markaları ele geçirmişler. Kesinlikle sokakta gördüğüm otomobillerin %80'i Alman markaları idi. En fazla kullanılan model ise Passat idi ama orada başka bir model ile satılıyordu. Yani Çin'li borç harç Alman otomobil alıyor, Çin otomobili değil. Çinlinin kendi markalarına güveni yok, siz Çinli markalara güvenseniz ne yazar. :)
-
Kardeş bi kendine gel. Aç oku ondan sonra donanım haber e yaz. Vallahi usandım sizin gibilerden.
Türkiye piyasasına giren BYD, Ford ve Hyundaiyi geçti denildiğinde bu "Türkiye pazarında" geçti demektir. Arada bağlaç var. İki ayrı cümle değil bu. Anladın? Sizin gibilerden ben bıktım asıl...
Ülke olarak hala çok yavaş gidiyoruz. Sadece togg değil aynı zamanda üç dört farklı marka daha kurmalıydık. Rekabet güzeldir. Çin çok hızlı adım atıyor. Bir çin kadar olmasak da şimdiden farklı markalara başlamamız gerekirdi.
Batı Çinlileri zar zor yasalarla engelliyor yoksa adamlar tüm üretimde liderliği ele geçirecek, f/p olarak dünyada başka marka bırakmayacak.
Otomobil sektöründe de Xiaomi gibi 100 tane alt marka çıkarıp kendileriyle rekabet ettirirler, korkulur açıkcası.
-
Çin'de en çok satan araç markası byd :)
Togg kurulduğu an, kendisine yıllarca rakip çıkarılmayacağının garantisini almıştır zaten. Togg çıkar araçlar ucuzlar dedik, adamlar togg çıkınca vergileri kitledi diğer markaları da alamaz olduk.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yorum yaptığınız konun içeriği okusaydınız en azından, sadece BYD 2022 yılında 2milyona yakın araç satmış. Adamlar bu satışları engellemelere rağmen yapıyor. Çin son yıllarda bu alanda ciddi atılım yaptı, yollarda avrupa markalarını görmen kadar doğal birşey yok, geçen otomobil sayısı 315 milyonu geçmiş.
https://www.donanimhaber.com/2023-un-ilk-ceyreginde-cin-in-en-cok-satan-otomobil-markasi-byd--162593
2023 ilk çeyrekte BYD 484.545 araç satarak Çin'de ilk sırada yer almış.
bbc news türkçeÇin otomotiv ihracatında liderliği Japonya'dan aldı - BBC News Türkçehttps://www.bbc.com/turkce/articles/c51d7z180g7oÇin Gümrük Genel Müdürlüğü’ne göre, Çin 2022’de 3,2 milyon araç ihraç etti, Almanya ise 2,6 milyon araç sattı.
AB Komisyonu üyesi Thierry Breton, Avrupa'ya Çin'den gelen elektrikli araçlara yüzde 10 gümrük vergisi uygulandığını hatırlatarak, Amerika Birleşik Devletleri'nde ise bu oranın yüzde 27,5 olduğunu kaydetti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 1 Ekim 2023; 21:18:4 >
-
Okusa bile anlamayacak. Yorma kendini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne yazık ki hocam
-
Kapitalizmi seviyorum. Gelsin Çin arabaları. Rekabet herşeydir. Güzel konu. Video'yu soluksuz izledim dersem yalan olmaz.
-
Biz prestiji sevseydik 2 yıl boyunca en çok satılan araçlarda egeayı lider yapmazdık hocam.Türkiyede tek dezavantajı elektrikli araba olması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X