Şimdi Ara

Otomobil devi Toyota, Türkiye'deki üretimine ara veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomobil devi Toyota, Türkiye'deki üretimine ara veriyor
    Toyota Türkiye, Sakarya'daki fabrikasında planlı bakım ve revizyon çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında üç hafta süreyle üretime ara verecek. Bu süre zarfında fabrikanın bakım ve yenileme çalışmaları yapılacak, üretim faaliyetleri ise geçici olarak durdurulacak.

Toyota Türkiye, 4,1 milyar dolarlık ihracatla ikinci sırada

İleri teknolojilerle donatılmış üretim hatları ve yüksek kalite standartlarıyla öne çıkan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, planlı bakım ve onarım çalışmaları ile fabrikasının performansını ve verimliliğini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Ayrıca Bkz.Türkiye'de trafiğe kayıtlı elektrikli otomobiller artıyor

2023 yılı boyunca Sakarya’da ürettiği 213 bin aracın 178 binini ihraç ederek büyük bir başarı elde eden Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 4,1 milyar dolarlık ihracat geliriyle Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Türkiye’nin en büyük ikinci ihracatçısı olarak ödüllendirilmişti.

Bu başarı, şirketin güçlü konumunu ve inovasyon konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Toyota, İSO 500 listesinde Türkiye’nin en büyük 5’nci şirketi konumunda yer alıyor.

• Nasıl fabrika çalışılır mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Clickbait yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 25 Temmuz 2024; 15:18:30 >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Haberde planlı ara veriyor demiş. Gerçekten de ara veriyor üretime.

Clickbait nerede?

• erdem552 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah doğru söylüyorsun.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    hiç yok :)

clickbait tam olarak bu. daha clickbait nedir bilmiyor fakat yorum yapıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da açıklar mısın nedir clickbait?

Evrim Ağacı : Clickbait (Tık Tuzağı) Nedir? Ne Değildir?

quote:

Türkçeye "tık tuzağı" olarak çevirebileceğimiz "clickbait" kavramı, bir internet sitesinin belirli bir bağlantıya tıklamanızı sağlamak için abartılı, dikkat çekici ve/veya yanıltıcı şekilde atılmış başlıklar veya bu şekilde kullanılan tanıtım görselleri anlamına gelmektedir. Bu basit tanımdan da anlayacağımız üzere, bir başlığın veya görselin tık tuzağı olabilmesi için, içinde bir miktar yalancılık faktörü bulunmalıdır. Merriam-Webster Sözlüğü, bu sözcüğü şöyle tanımlamaktadır:

Özellikle de bilgi değeri veya ilgi çekiciliği şüpheli olan içeriklere yönlendirmek amacıyla atılan, kişilerin bir bağlantıya tıklamasını sağlayan şey.

Dictionary.com sözlüğü ise şöyle tanımlamaktadır:

Bir diğer internet sitesindeki içeriğe yönlendirmek adına atılmış sansasyonelleştirilmiş bir başlık veya metindir.

Buradaki kalın yazdığımız kısımlar önemlidir; çünkü az önce de söylediğimiz gibi, bir başlığın tık tuzağı olabilmesi için belli bir miktar yalancılık veya aldatıcılık faktörü bulunması gerekmektedir. Fakat az sonra da görebileceğimiz gibi, başlıkta verilen vaadi tam ve doyurucu olarak karşılayan başlıkların ilgi çekici şekilde atılması, onları "tık tuzağı" kategorisine sokmamaktadır.

Haber başlığında ne diyor?

quote:

Otomobil devi Toyota, Türkiye'deki üretimine ara veriyor

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya'daki fabrikasında 29 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında planlı bakım ve revizyon çalışmaları nedeniyle üç hafta üretime ara veriyor.

Clickbait nerede açıklar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 26 Temmuz 2024; 08:48:43 >

boşuna o yana bu yana vurmaya gerek yok.

herkes başlığa bakarak linke tıklar, başlıkta yazılan metin fabrikanın faaliyetlerinin tamamen durdudulduğu algısı yaratıyor.

her sene rutin bir şekilde yapılan bakım arası için başlık atıp haber yapmanın clickbait dışında amacı olamaz. sen bunu yiyor olabilirsin fakat herkes yemez.

• Yıllık izinleri toplu şekilde vermek ve bakım yapmak için her fabrika bunu yapar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O yana bu yana vurmuyorum.

Ara vermekle durdurmak sana aynı geliyorsa onu bilemem. Senin yanlış anlaman haberi clickbait yapmaz.

Sen önce haberin click bait olduğu kısmı açıkla. Sonra konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 26 Temmuz 2024; 14:19:44 >
  • konu dışına yıllar önce bir konu açmıştım.

ciciş kardeşlerin geceliği 500tl diye.

konu içerisinede bu şahısların satın aldıkları gece kıyafetinin 500 tl olduğunu yazmıştım.

bu da sana göre clickbait değil değil mi?

her sene rutin yapılan bakım çalışması benzeri nedenlerde işe ara verilmesini Otomobil devi Toyota, Türkiye'deki üretimine ara veriyor başlığı ile haber yapmak sana göre masum saf kardeşim, aynen devam. mynet'e dönmüş site halen savunuyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.