quote:Orijinalden alıntı: Devon Jade Denge mallarin isi kardes Yav he he sonra ağlıyorsun Hamza nerdesin değiştir beni diye
quote:Orijinalden alıntı: Hamza Hamzasson quote:Orijinalden alıntı: ProVival Olmayan dengeleri sağlayacaksın öylemi Akali var ya noobmusun Ben 2000 liyim imzama bak noobum sorman hata . Denge zayıflıktır .
quote:Orijinalden alıntı: ProVival quote:Orijinalden alıntı: Hamza Hamzasson quote:Orijinalden alıntı: ProVival Olmayan dengeleri sağlayacaksın öylemi Akali var ya noobmusun Ben 2000 liyim imzama bak noobum sorman hata . Denge zayıflıktır . 2000 li
quote:Orijinalden alıntı: ProVival 2000 li lütfen i atacaksın sandım buda idare eder :P Dengeler bozulur Gurcell gelir
quote:Orijinalden alıntı: Hamza Hamzasson quote:Orijinalden alıntı: ProVival 2000 li lütfen i atacaksın sandım buda idare eder :P Dengeler bozulur Gurcell gelir Ha ? Birde hosgeldin adalet meydanlarında ki olmayan dengeyi daha fazla bozma yeter :P
quote:Orijinalden alıntı: ProVivalquote:Orijinalden alıntı: Hamza Hamzasson quote:Orijinalden alıntı: ProVival 2000 li lütfen i atacaksın sandım buda idare eder :P Dengeler bozulur Gurcell gelir Ha ? Birde hosgeldin adalet meydanlarında ki olmayan dengeyi daha fazla bozma yeter :PAlıntıları Göster Yeteneğin ne göster bakalım
quote:Orijinalden alıntı: Trachtenberg Yeteneğin ne göster bakalım https://www.youtube.com/watch?v=wmoplpz6AX4
quote:Orijinalden alıntı: Kıllar Dökümü v99quote:Orijinalden alıntı: Leonidas5511 Bi sen eksiktin bilader. Size riven lazımAlıntıları Göster My name is Hamza Hamzasson after five years in hell, I returned home with only one goal : bring balance to the League of Legends.