Şimdi Ara

Adaletsizlik!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ceza almadıklarını nereden biliyorsun ki onu soruyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Ceza almadıklarını nereden biliyorsun ki onu soruyorum ben.

Bu çok basit.Onların nickleriyle giriyorum şifreyi sallıyorum bana yanlış şifre girdiğim uyarısı geliyor.İstlee'ninkini deniyorum şifreyi sallıyorum bana 1 hafta ceza aldığını söylüyor.
  • Konu beni ilgilendirmiyor,hatta olayı da bilmiyorum ama ceza almamışlar;almaları gerekiyor idiyse eğer

http://forum.donanimhaber.com/m_5081511/mpage_1//tm.htm#5081889
  • quote:

Orjinalden alıntı: DesertRose

Konu beni ilgilendirmiyor,hatta olayı da bilmiyorum ama ceza almamışlar;almaları gerekiyor idiyse eğer

http://forum.donanimhaber.com/m_5081511/mpage_1//tm.htm#5081889

Teşekkürler ben alıntı yapıcaktım desertrose arkadaşım.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

quote:

Bu çok basit.Onların nickleriyle giriyorum şifreyi sallıyorum bana yanlış şifre girdiğim uyarısı geliyor.İstlee'ninkini deniyorum şifreyi sallıyorum bana 1 hafta ceza aldığını söylüyor.

Power a ilettim dün gece durumu ben kilitledim demişti. Öyleyse hata olmuştur.
  • quote:

quote:

quote:

power konuyu kilitlememiş sadece uyarı yapmış.İstlee de sadece hakkını aramak için power den alıntı yaparak yazmış.2 sorun birincisi.İstlee nin banlanması.Hata oldu diyelim.Fakat neden küfür edenler banlanmıyorda istlee banlanıyor?.Hala da yazmaya devam ettikleri halde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

power konuyu kilitlememiş sadece uyarı yapmış.İstlee de sadece hakkını aramak için power den alıntı yaparak yazmış.2 sorun birincisi.İstlee nin banlanması.Hata oldu diyelim.Fakat neden küfür edenler banlanmıyorda istlee banlanıyor?.Hala da yazmaya devam ettikleri halde?

Konuyu kilitledim demedi. Üyeleri kilitledim dedi.

• mewluth hoca da diyor ki

"ben powera ilettim kilitledim demişti.öyleyse hata oluşmuştur"

yani aslında diğerleride kilitlendi demiş.Fakat oluşan bir hatayla kilit bozulmuş demekki.yada ben öyle anladım
  • Küfür konusuna çok karşıyım,kesinlikle ceza verilmeli küfür edenlere.

Bu güne kadar hiç affedilmediğini gördüm bu konunun;bu güzel.Ama bu kez bir yanlışlık oldu galiba
  • quote:

Küfür konusuna çok karşıyım,kesinlikle ceza verilmeli küfür edenlere.

Bu güne kadar hiç affedilmediğini gördüm bu konunun;bu güzel.Ama bu kez bir yanlışlık oldu galiba

İnanın o kilitlenen topic tekrar üyelere sunulsun herkes bir okusun kim hatalı kim hatasız siz karar verin.Üyeleri kilitlemek nedir?O topice cevap yazmalarını engellemek mi?Peki nası alıntı yaptı istlee ve bana dediğine göre kelepce de yazmıi bir kaç kişi daha?

Ve hala be hala istlee cezalı halde?mewlut lütfen kısa öz cevaplar vermen yerine kesin kararı söylemelisin.Yetkin var sanırım.Ceza kalkacakmı?Onlar ceza alacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaX2SeL -- 19 Aralık 2005, 13:13:06 >
  • Belki birileri bana kızacak ama kelepçenin pek düzgün konuşan biri olduğunu düşünmüyorum.Foruma daha yeni üye olduğum zaman bana iğrenç bir laf söylemişti.Şikayet etmeyi falan bilmediğim için hiçbirşey yapmamıştım.Bulunduğu tüm topiclerde hoş konuşmadığını gördüm daha sonraları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertRose -- 19 Aralık 2005, 13:17:19 >
  • quote:

Belki birileri bana kızacak ama kelepçenin pek düzgün konuşan biri olduğunu düşünmüyorum.Foruma daha yeni üye olduğum zaman bana iğrenç bir laf söylemişti.Şikayet etmeyi falan bilmediğim için hiçbirşey yapmamıştım.Bulunduğu tüm topiclerde hoş konuşmadığını gördüm daha sonraları...

Seni anlıyorum arkadaşım.kelepçe denen şahıs ah kam kesen biri.Suç onda olduğu kadar power dada

Bana desinlerki hata oldu istlee ceza almaması gerekir.Bu na nasıl inanabilirim?Keza o şahıslar banlanmazken hata neden istlee'ye patladı.

Bu yazdıklarımızı okuyanlar kelepcenin arkadaşı olanlara fazla ve sıkıcı gelebilir.Fakat bu insan ve bu tarz yazanlar her zaman hakettiğini bulacaktır.Ama benden ama başkasından.İnanın sanalda buraya 2 kelime yazmak kolaydır kalp kırmak küfür etmek asmak kesmek kolaydır.Ama zayıflık bunları yapmaktır.Kelepce bu konuda başarılı demekki.

Zoruma gidende arada bir gelip bir şeyler yazıp mewlut'un gitmesi?Bu konunun muhattabı kim?Modlar nerede neden hala bir şey yapılmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaX2SeL -- 19 Aralık 2005, 13:22:12 >

• O konuda tartışmaya katılan herkes ceza aldı hepinizin haberi olsun. Konuda burada kapandı daha fazla uzatılmasını istemiyorum. Forum kuralları belli ve bizimde amacımız belli bilginiz olsun. Yönetimin hataları bulmak için sarf ettiğiniz çabayı kurallara uymak için gösterseniz sanırım hiç bir sorunumuz olmayacak. başka bir sorunu olan forumdestek@donanimhaber.com a mail atsın. Forumu bu işler için kullanmayın lütfen.

Max2sel eğer düşündüğüm bir şey ise işin zor haberin olsun. bu konu hakkında başka mesaj görmek istemiyorum. Gereken herkez ceza aldı. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.