Şimdi Ara

Adaletsizlik!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir tartışma vardı.Kelepçenin açtığı kelepçe'i nasıl bilirsiniz diye.Orda hararetli tartışma geçti.Kelepce ve goldberg nickli şahıslar hakaret ettiler küfür ettiler.İstlee arkadaşım bu tartışmanın içindeydi.Lüzumlu sözleri kullanarak yerli yerinde konuştu!Peki ne oldu?Mod ki hangi mod bilinmiyor ama İstLee'yi 1 hafta ceza verdi uzaklaştırdı.Kelepce ve goldberg mi onlar ceza almadılar

Ayrıca konu dahilinde powerstorm'un bir uyarısı vardı.Velakin bu kişiler banlanmazken İstlee banlandı.Sorarım size modlar yıldızlara göre mi hareket ediyorsunuz?Nerde adaletiniz.Nerde DH'nin adaleti.Bakış açım değişti doğrusu.Gördük modların adaletini.Rehabete kapıldınız.Bende bundan sonra biriyle tartışırsam küfür edicem baksana küfür eden aptallar banlanmazken küfür etmeyenler banlanıyor.

Kendinize gelin eleştirmeye hakkımız var!!!!

• bana bi çay

ee şey pardon,yanlış topic oldu galiba,bu aralar gördüğümüz topicler genelde hep aynıda,ya yüzbaşılar topic i yada bilmemneler.yeter ya bu kadar bahane uydurabiliom.yani up

• Bu işin peşini bırakmıycam akıllı uslu cevap veriline kadar ve İstLee'nin cezası kaldırılıp o saygısız,küfürbaz Kelepce ve goldberg'e ceza verilene kadar..Banlayın bakalım benide keyfinize göre!!!!!

Tylor nickli şahıs 4 bin küsür postun var ama hala öğrenememişsin.Başına gelsinde gör.O zaman içersin kahveni çayını çikolatını evlat.Benim derdim yıldız derdi değil lafı nerenden anladın?Adamlar küfür ettiği halde banlanmadılar küfür etmeyen banlandı.Bundan şu çıkar bende sana küfür etsem banlanan sen olsan hoşunamı gider muhterem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaX2SeL -- 19 Aralık 2005, 10:55:40 >
  • Nerde koca DH'nin Modları cevap istiyorum!!!!
  • enteresan

bu arada imzan kural dışı..
  • nie celalleniyosunki,topic ini up yaptım daha ne istiyosun.bu olayıda komik bir şekil vermek istedim ama sen olayı başka yerlere vuruyosun.kimse umrumda değil ne haliniz varsa görün.insanları yargılamadan önce yaptıgı şeyi iyice inceleyin bence,bilip bilmeden konuşuyosunuz...ayrıca salak salak şeyler ve kişiler yüzünden bir kaç kez bende ceza aldım ve ne demek oldugunu biliyorum ben sadece yardım olsun die topic ini up lamak istedim,konuyu bilmediğim için bi yorum getirmedim.ama nedense kimseye iyilik yaramıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

enteresan

bu arada imzan kural dışı..

Enteresanlık bir durum yok bariz modların insiyatifini kullanan kullanıcılar var.Tamam zamanından beri muhabbetleri olabilir.Fakat adaleti sağlamak için mod olmuşlar.Gereken yapılmasını istiyorum.İmzamda kural dışıysa gerekeni modlar yapar saol ilgin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKK adaletsizliği
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

nie celalleniyosunki,topic ini up yaptım daha ne istiyosun.bu olayıda komik bir şekil vermek istedim ama sen olayı başka yerlere vuruyosun.kimse umrumda değil ne haliniz varsa görün.insanları yargılamadan önce yaptıgı şeyi iyice inceleyin bence,bilip bilmeden konuşuyosunuz...ayrıca salak salak şeyler ve kişiler yüzünden bir kaç kez bende ceza aldım ve ne demek oldugunu biliyorum ben sadece yardım olsun die topic ini up lamak istedim,konuyu bilmediğim için bi yorum getirmedim.ama nedense kimseye iyilik yaramıyormuş

Kardeş alınganlık üzerimde kusra bakma senlik bir durum yok yanlış anladım.Özür dilerim.Ama saçma sapan ve salakça banlanmak ben ve çevremdekilere göre değil.Eğer bu yapılıyorsa hakkımı ararım.Keşke sende öyle yapsaydın.Kimse itiraz etmezse bunlarda devam eder değilmi?Kusra bakma tekrardan

• Birşeyler yapılmış bu hata veya deil ama bu senin, yonetimdeki insanlara hakaret etmene sebeb deil kelimelerini seçerek konuşmanı tavsiye ederim Sonuçta Haklı birle olsan şuan hakaret ettigin için haksız durumdasın

quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

Kardeş alınganlık üzerimde kusra bakma senlik bir durum yok yanlış anladım.Özür dilerim.Ama saçma sapan ve salakça banlanmak ben ve çevremdekilere göre değil.Eğer bu yapılıyorsa hakkımı ararım.Keşke sende öyle yapsaydın.Kimse itiraz etmezse bunlarda devam eder değilmi?Kusra bakma tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 19 Aralık 2005, 11:31:05 >
  • İstLee arkadaşıma gerçekden üzüldüm. Böyle bir hatayı nasıl yaptılar bende anlamadım tartışmayı ben bilmiyorum ama anlatılanlar gerçekden doğru ise çok kötü.

neyse bukadar yazacağım daha fazla konuşursam banlananırım

Küfür edip de ceza almayanlara

• quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

Birşeyler yapılmış bu hata veya deil ama bu senin, yonetimdeki insanlara hakaret etmene sebeb deil kelimelerini seçerek konuşmanı tavsiye ederim Sonuçta Haklı birle olsan şuan hakaret ettigin için haksız durumdasın

quote:

Yöntemim belki doğru değil.Fakat beni yargılayacağınıza biraz eleştirime kulak verin.Amacını anladım aslında.Alıntı yapmanın sebebinide anladım.ANlamıyorsunuz anlamıycaksınızda.Bu forumda ben küfür edenlerin banlanmadığını gördüm.Ne kadar adaletli?Benide banlıycaklar bunu biliyorum.Ama yine eleştiricem tekrar yazıcam.Taki yapılan yanlış anlaşılana kadar.

• quote:

quote:

Birşeyler yapılmış bu hata veya deil ama bu senin, yonetimdeki insanlara hakaret etmene sebeb deil kelimelerini seçerek konuşmanı tavsiye ederim Sonuçta Haklı birle olsan şuan hakaret ettigin için haksız durumdasın

quote:

Yöntemim belki doğru değil.Fakat beni yargılayacağınıza biraz eleştirime kulak verin.Amacını anladım aslında.Alıntı yapmanın sebebinide anladım.ANlamıyorsunuz anlamıycaksınızda.Bu forumda ben küfür edenlerin banlanmadığını gördüm.Ne kadar adaletli?Benide banlıycaklar bunu biliyorum.Ama yine eleştiricem tekrar yazıcam.Taki yapılan yanlış anlaşılana kadar.

Evet ben de bekliyorum yapılan yanlışın anlaşılmasını.

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

quote:

quote:

Evet ben de bekliyorum yapılan yanlışın anlaşılmasını.

Lütfen gerekeni yapın.Sonra bende yanlışlarımı düzelteceğim.Siz hala beni eleştiriyorsunuz.Neden onlar ban almıyorlarda benim arkadaşım alıyor.Düzgün cümlelerle ifade ettiği içinmi?Küfür etmediği içinmi?Beni yargılıyorsunuz keza bu doğru forumun kurallarına göre peki neden onlar ceza almıyor mewluth?

• bence 2 durum olabilir..

1- powerstorm oraya gelerek artık durun ,burası kahvehane değil kendinize gelin dedi.
    Ve tartışmalı mesajları sildi.Bir nevi ondan önceki hakaretleri yok saydı ve bundan sonra yapmayın dedi.
    Eğer konu kapansaydı ceza olmayacaktı.Fakat istlee eleştirmelerine ve tartışma yaratacak sözlere devam etti.Ve sonunda 1 hafta ceza yedi. Zaten istlee nin ceza sebebi küfür,hakaret,vs.. değil.
    Yönetim sebep olarak oraya " tartışma " yazmış...Eğer böyleyse goldberg ve kelepçenin ceza almaması normal.

2-
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

bence 2 durum olabilir..

1- powerstorm oraya gelerek artık durun ,burası kahvehane değil kendinize gelin dedi.
    Ve tartışmalı mesajları sildi.Bir nevi ondan önceki hakaretleri yok saydı ve bundan sonra yapmayın dedi.
    Eğer konu kapansaydı ceza olmayacaktı.Fakat istlee eleştirmelerine ve tartışma yaratacak sözlere devam etti.Ve sonunda 1 hafta ceza yedi. Zaten istlee nin ceza sebebi küfür,hakaret,vs.. değil.
    Yönetim sebep olarak oraya " tartışma " yazmış...Eğer böyleyse goldberg ve kelepçenin ceza almaması normal.

2-

Bunu bende düşündüm arkadaşım.Ama bana söylermisin bariz herkesin küfürleri gördüğü halde bir modun küfürleri hiçe sayarak silmesi ve sadece uyarı yapması tartışma bitsin yoksa ceza alırsınız demesinden sonra İstlee hakkını aramak adına cevap verdi diye banlanması doğrumudur?Tamam mod insiyatifini kullandı her nekadar küfürleride gözardı etti ama sadece tartışma olmasın diye ceza almak nasıl bir kavramdır anlamam?powerstorm orda kesin konuştu baktıki cevap geldi bana nasıl cevap verilir diye sildi bu böyle oldu iyi biliyorum.Dokunulmazlıklar mı var?Gereken yapılmasını istiyorum.

• kendi egseni etrafında dönüyo
    quote:

Dün bir tartışma vardı.Kelepçenin açtığı kelepçe'i nasıl bilirsiniz diye.Orda hararetli tartışma geçti.Kelepce ve goldberg nickli şahıslar hakaret ettiler küfür ettiler.İstlee arkadaşım bu tartışmanın içindeydi.Lüzumlu sözleri kullanarak yerli yerinde konuştu!Peki ne oldu?Mod ki hangi mod bilinmiyor ama İstLee'yi 1 hafta ceza verdi uzaklaştırdı.Kelepce ve goldberg mi onlar ceza almadılar

Ayrıca konu dahilinde powerstorm'un bir uyarısı vardı.Velakin bu kişiler banlanmazken İstlee banlandı.Sorarım size modlar yıldızlara göre mi hareket ediyorsunuz?Nerde adaletiniz.Nerde DH'nin adaleti.Bakış açım değişti doğrusu.Gördük modların adaletini.Rehabete kapıldınız.Bende bundan sonra biriyle tartışırsam küfür edicem baksana küfür eden aptallar banlanmazken küfür etmeyenler banlanıyor.

Kendinize gelin eleştirmeye hakkımız var!!!!

• mewlut cevap bekliyorum?Nedir bu adaletsizlik durumu gözden geçirmiyormusun?
  • quote:

Nerde koca DH'nin Modları cevap istiyorum!!!!

ufak işlere bakmıyolar....
  • Hades88 neden ceza aldı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenleaf -- 19 Aralık 2005, 12:20:32 >
  • Saçma sapan yorumlarızdan bıktım artık.Modlara soruyorum siz neden cevap veriyorsunuz???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.