Ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili? Yös soruları : https://cdn.istanbul.edu.tr/FileHandler2.ashx?f=iuyos_2020_sorular_a.pdf Yös olayı kısaca : Ayrıca sınavın Türk Üniversitelerine giriş sınavı olmasına rağmen Arapça falan da olması hakkındaki düşünceleriniz neler ? |
YÖS ADALETLİ Mİ ADALETSİZ Mİ?
-
-
up up up
-
Gün gelecek devran dönecek hepsini şutlarız umarım şu olaya bak kafa yemelik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam biz şutlanmayalım da
-
:)
tabii ki de haksızlık
-
savunmaları ise yabancı uyruklu öğrencilerin ülkeye döviz sokmasıymış .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judge2exam -- 1 Haziran 2021; 20:2:39 > -
ya yabancı öğrenciler gelsin onda hiçbir sorun yok ve yöse de girsin
asıl haksızlık liseye kadar türkiyede okuyup ve sınavla yöse giren insanlar
yks dururken niye yös e giriyor biz yks girip yerleştik
-
yös hanenin yaptığı açıklama da burada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Haziran 2021; 20:4:50 > -
Hocam şöyle düşünün yöse giriyorlar temel matematik çözerek fen bölümlerine yerleşiyorlar sosyal çözmeden sözel bölümlere yerleşiyorlar üstelik sınav sorularını arapça olarak hazırlamışlar biz amerikada veya başka ülkeye gitmek istediğimizde soruların türkçe hazırlandığını görmedim ingilizce türkçe hazırlansa yine bir nebze ama buradan çok farklı anlamlarda çıkıyor üzücü
-
YÖS ile yerleşip okul bırakanı çok gördüm. Soruya gelecek olursak çok büyük bir adaletsizlik örneği. İnanırsınız inanmazsınız bilemem ama şahsi olarak hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haklılar hocam ama bal tutan parmağını yalar hesabı çekilecektir illaki
-
dede niye köyünden çıkıp bulgaristana yunanistana gitmiyosun dede padişahlarımız ne güzel fethetmiş git de yeni kardeşlerimize islamı öğret dede yksye canım çıka çıka hazırlanacağıma burnumu optiğe sürte sürte 5 10klık yerlere gireyim sonra da pasaportumla almanyaya ingiltereye çalışmaya gideyim dede
-
Öğencilere de bir şey diyemiyoruz hocam çünkü böyle bir sistem varsa eğer faydalanabilen kişilerin faydalanmaması enayilik olurdu
-
-
Çözümü çok basit aslında türk vatandaşlığından çıkan kişiler 3 4 sene boyunca giremez deseler bunun önüne geçerler sadece yurt dışından gelenler girer bunu düşünemeyecek ne var birilerinin işine geldiği için bu sistem var muhtemelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten suçlu bunu uygulamaya koyan beyinlerdir. Böyle bir imkan olsa kullanmaz mıydın diyorsun doğru bir lafım yok ama bu iş hangi aklın ürünüyse hakkımı helal etmiyorum. Bizim sınavı zart diye bir ileri bir geri almasını biliyorlar. Üstüne güya iyilik yapıp kolay sorarak yine hakkımı yemesini de biliyorlar. Üstüne elin vasıfsız, boş, sülük insanlarını da bir güzel önüme geçiriyorlar. Hakkım haram olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bence de haksızlık ama yukarda bunu fazlasıyla anlatmışlar ben başka bir yere değinmek istiyorum bu mert Yiğit yıldız arkadaşin 1 aydan az bir süre sınava kaldığında bunu patlatmasina gerek var mıydı bircok öğrencinin moralini bozmaya gerek var mıydı
Ne olacak sanıyorsunuz yös iptal mi edilecek hayır hiçbir şey değişmeyecek morali bozulan varsa lütfen elini yüzünü yıkasin ve ders çalışmaktan başka hiçbir şeyin kendisini kurtarmayacagını bilsin
hocam o sorundan ziyade sınav online olacak yani sen bir üniye gideceksin mesela elin afganı oraya online sınav ile gelecek 4 sene sonra beraber mezun olacaksınız o temel matematikle girecek üniye sen en ez 1 yıl yks çalışmış olarak mezun olduktan sonra yurt dışında işi senden daha hızlı bulacağı garanti oluyor
-
evet bu konuda da haklısınız sözüm yok umarım kimse kötü etkilenmez bu olaydan aksine daha fazla emek harcar kurtulmak için
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gün gelecek devran dönecek hepsini şutlarız umarım şu olaya bak kafa yemelik
|
YÖS ile yerleşip okul bırakanı çok gördüm. Soruya gelecek olursak çok büyük bir adaletsizlik örneği. İnanırsınız inanmazsınız bilemem ama şahsi olarak hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
|
tabii ki de haksızlık |
Benzer içerikler
- sabahlamak için ne yapmalıyız
- denizde yüzen 10 manken
- bursa deneme kulübü
- mutlak değerin türevi
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X