yoksa ilk 5 k gelmezse mezuna mı bırakıyorum?
EDİT:Tutulacak bölüm derken elle tutulur bir ünide tabii
MAYA CHECK UP VS NORMAL DENEME
Kalan 5 günde elimde kalan 345 denemelerini mi çözmek mantıklı yoksa videolardaki soruları çözmek mi mantıklı ?
Edebiyatına şöyle bir baktım hem sınava yakın hem de eksik olduğun konuyu anında dinliyorsun hocadan hangisi mantıklı?
Bilmeyenler hakkında mert yiğit yıldızın son videosunda açıklama var arkadaşlar bakabilirsiniz bakanın özel okullarında yapılan deneme soruları
yardıma ihtiyacım var /Ayt deneme için
1 haftalık kalan zamanda elimde çözeceğim hiç ayt denemesi kalmadı fakat kendimi hala yetersiz hissediyorum özellikle matematik anlamında uzatmadan tavsiyenizi isteyeceğim
Elimde 345 in geçen seneden kalma mat2 branş denemesi var içinde LTİ yok fakat yalnızca LTİ denemelerinin olduğu acilin 18 denemesi bulunuyor yeni bir ayt denemesi almalı mıyım yoksa ACİL-345 birleşimi mi ilerlemeliyim sınava kadar
ULAN KENDİMİ Mİ KANDIRIYORUM ACABA
YKS'nin tüm denemelerimden daha iyi geleceğini düşünüyorum çümkü her denemede istisnasız ösym tarzında olmayan bir soru çıkıyor ve denemeler ösymye göre gereksiz kasıntı sorular çıkarabiliyorlar bu yüzden yaptığım denemelerden en azından 5-6 net fazladan çıkaracağımı düşünüyorum yksde ama yanılıyor muyum bilmiyorum umarım kendimi kandırmıyorumdur
ULAN YA OLMAZSA..
Etrafımı sardı bu düşünce denemelerde gittikçe kötü yapmaya başladım ne yapmalı :/
KOCA NESLİN KAMBUR OLARAK YAŞAYACAĞI GERÇEĞİ
Arkadaş ya artık masa başında zaman geçirmekten vücudumdaki kemikler şekil aldı her masadan kalkışımda çıtırtılar yatarken inanılmaz bir boyun bel sırt ağrısı sadece bende mi var bu sorun :/
3D 5 Lİ 1. TYT DENEME YORUMU
Fen bu kadar zorlanmak zorunda mıydı emin değilim eayım daha öncesinde bundan güzel geçen fen sınavlarım oldu
Türkçesi güzel ösym ayarında dil bilgisi sorularını beğendim ideal zorluktaydı
Matematik ösym tarzıydı fakat basitti daha çok msüye benziyordu
Sosyalde din felsefe coğrafya fazla basitti tarih kolay-orta denebilir düzeydeydi
YÖS ADALETLİ Mİ ADALETSİZ Mİ?
Ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili?
Yös soruları : https://cdn.istanbul.edu.tr/FileHandler2.ashx?f=iuyos_2020_sorular_a.pdf
Yös olayı kısaca :
Ayrıca sınavın Türk Üniversitelerine giriş sınavı olmasına rağmen Arapça falan da olması hakkındaki düşünceleriniz neler ?
NAVİGASYON 6 LI DENEME YARDIM
CEVAP ANAHTARINI ATABİLECEK BİR DOSTUM VAR MI TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
DENEME KOMASINDA KESİNLİKLE ÇÖZÜLMELİ
Dediğiniz tyt ayt genel denemeler
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 197
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.534 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet