Şimdi Ara

Bireysel slahlanma neden Trye göre değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ruh hastalıklarının toplumda görülme oranına göre dünya ikincisiyiz. Birinci neresi tahmin edin? Amerika.
    Ve toplu saldırılar en çok orda oluyor. Çünkü amerikada bakkaldan ekmek alır gibi bi dükkana gidip top tüfek alabiliyosun.

Aynı serbestliğin trde olduğunu düşünebiliyomusunuz? Millet birbirini tarar arınma gecesi filmine döner ortalık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Silah alacak paramı var ,burada kaldırım taşı atıyorYine Amerika hasta masta 50 dolara silah alabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk insanında silah kullanabilecek zeka yok. dikkat ederseniz birbirlerini vururken bile eline yüzüne bulaştırıyorlar.

• Hakan Süeryoutube
    Silahla tüm AVM’leri gezdim sonuç mu ?
    https://www.youtube.com/watch?si=XdS_-DBXmpwyvJjb&v=Pfmg_Lew3B4&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bireysel silahlanma yasak olunca kimsede silahin olmadigini mi dusunuyorsunuz sokaga ciktiginda gordugun 10 erkekten 1inde atesli silah, en az 4unde de bicak ya da arabasinda levye/beyzbol sopasi vardir.

silah bulmaktan kolayi yok turkiyede. seneler once izmir otogarinda lavaboya gitmistim girdigim kabinde ruhsatsiz silah yazisi altinda da bir telefon numarasi vardi

kisacasi turkiyede namuslu vatandas disinda herkeste silah var. illa bireysel silahlanmaya karsiysan sinir guvenligini, gumruk guvenligini saglayacaksin. bizimkiler gumrugu sadece vergi kapisi olarak goruyor. her turlu kacak malin (vape, kacak sigara gibi) gectigi kapidan silah mi gecmeyecek? ha bu acidan bakarsan yine sadece namuslu vatandas gumruge takiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 9 Aralık 2024; 17:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Yanlış düşünüyorsunuz, Ortalama Compact kolay taşınabilir silahlar 25.000 - 40.000TL arasında satın alınabiliyor.

Taşıma ruhsatını daha rahat verirsen, herkes herkeste silah olabileceğini düşünerek ona göre hareket etmeye başlar, en azından ben kendimi daha rahat savunabileceğimi düşünürüm.

Trafikteki en ufak yol vermeme anlaşamama durumundan dolayı, 3-4 erkek, tek ve yanında ailesi olan adama saldırıyor bu ülkede.

Kötü insanlar zaten ruhsatsız şekilde her yerlerine kuru sıkıdan bozma, atadan babadan kalma, köyden kolay temin vb. hallerle silah taşıyor. İyi olan insanlar ise bir kısmı aman ne işim olur diyerek, bir kısmı ise silah edinmek istiyorum ama devlet bana taşıma ruhsatı vermiyor e bende gayrıhukuki işlemle silah almak istemiyorum diyor.

Ev savunması amacıyla 2 evimde de pompalı tüfeğim var, ama sokağa çıkarken tüfeğimi yanıma alamıyorum. Halbuki daha kolay şekilde tabanca taşıma hakkı temin etsem, üzerimde taşıyacağım ve karşımdaki her insanda da tabanca olabileceğini düşünerek ona göre hareket edeceğim. Eğer ailemi veya kendimi ciddi şekilde korumam gereken bir durumun içerisine düşersem kullanabileceğimi bileceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.