quote:Orijinalden alıntı: 24323434Bu mesaj silindi.tanıyan tanır gizem birazdan cvp yazar özgür abim anlarsın bi saçmalama yok yani hoşgeldin bu arada abi
quote:Orijinalden alıntı: 24323434Bu mesaj silindi.amaç saçmalak değil.. .ADAM. nickli arkadaş askerdeydi..forumda gördüm şimdi ona açtığım bi topi bu...
quote:Orijinalden alıntı: 24323434Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster istersen bir de helva kavuralım istersen?
quote:Orijinalden alıntı: cADDyistersen bir de helva kavuralım istersen? Alıntıları Göster Merhabalar Özlemişim yaw caaaari canım kedişim canım chukucum Helva yapında yiyelim yaw vitaminsiz kaldık yabanellerde dağda bayırda
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.Merhabalar Özlemişim yaw caaaari canım kedişim canım chukucum Helva yapında yiyelim yaw vitaminsiz kaldık yabanellerde dağda bayırda Alıntıları Göster bana niye ban yaf
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.Merhabalar Özlemişim yaw caaaari canım kedişim canım chukucum Helva yapında yiyelim yaw vitaminsiz kaldık yabanellerde dağda bayırda Alıntıları Göster hoşgeldin fotoğraflarını aldım pcye sen gelince dalga geçicem senle..
quote:Orijinalden alıntı: cADDyhoşgeldin fotoğraflarını aldım pcye sen gelince dalga geçicem senle.. Alıntıları Göster chuku arada kaynadı o ban helva yapda alım kediş bi geleyimde artık dalgamı geçersin naparsın bilmem
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.chuku arada kaynadı o ban helva yapda alım kediş bi geleyimde artık dalgamı geçersin naparsın bilmem Alıntıları Göster nasılsın iyimisin abim :) kaç kaldı [
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.chuku arada kaynadı o ban helva yapda alım kediş bi geleyimde artık dalgamı geçersin naparsın bilmem Alıntıları Göster dalga geçmek kim ben kim.... 174 gün sonra görüşürüz
quote:Orijinalden alıntı: ChuKu nasılsın iyimisin abim :) kaç kaldı [Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ChuKu nasılsın iyimisin abim :) kaç kaldı [ Çok şükür iyiyim.172 kaldı.Bu yaştan sonra bide askerlık gerçekten zormuş Görüşücez kediş görüşüceeeezzz
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.quote:Orjinalden alıntı: ChuKu nasılsın iyimisin abim :) kaç kaldı [ Çok şükür iyiyim.172 kaldı.Bu yaştan sonra bide askerlık gerçekten zormuş Görüşücez kediş görüşüceeeezzz Alıntıları Göster tamam kurabiyelerden benden.... eski haline döndürcem seni...
quote:Orijinalden alıntı: cADDytamam kurabiyelerden benden.... eski haline döndürcem seni... Alıntıları Göster tamam kediş döndür beni eski halime , yeni halime , hiç olmadığım hallere döndür beni Ben kaçtım Arkadaşlar arada gelirim.. Ayrıca C_C le egzayı goruyorum gereksızlerde ve buraya bişi yazmıyorlar
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.tamam kediş döndür beni eski halime , yeni halime , hiç olmadığım hallere döndür beni Ben kaçtım Arkadaşlar arada gelirim.. Ayrıca C_C le egzayı goruyorum gereksızlerde ve buraya bişi yazmıyorlar Alıntıları Göster tamam her türlü dönersin... görüşürüz kendine iyi bak
quote:Orijinalden alıntı: egzantirighoşgeldin sefa getirdinhoşbulduk kıs hiç ozlememişşin yaw Gitmeden ayrıca sprdivx in kapanmasından dolayı tüm tanıdıkları bu konuya beklıyorum
quote:Orijinalden alıntı: cADDy tamam her türlü dönersin... görüşürüz kendine iyi bak Alıntıları Göster abi yemeğe gitmiştin geldim sen gitmişsin yhaaa
quote:Orijinalden alıntı: CrueLGuiTaRiSTabi yemeğe gitmiştin geldim sen gitmişsin yhaaa Alıntıları Göster Yine gelicem canım kardeşim sen iyi ol kediş
quote:Orijinalden alıntı: .ADAM.Yine gelicem canım kardeşim sen iyi ol kediş Alıntıları Göster evet yaf kapanmış abi ondan alamamış o gün yedeği :S
quote:Orijinalden alıntı: ChuKuevet yaf kapanmış abi ondan alamamış o gün yedeği :SAlıntıları Göster dayı naban sen ya geldin mi yoksa izinde misin