Şimdi Ara

Adam da tüm tier10 tanklar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtubeda quickbabytv kanalında adam bütün tier 10 tankları almış. Nasıl alabiliyor hile flnmı yapıyo bunlar . Bikaç kanal daha var böyle . Ben daha 1 tier 10 bile çıkaramadım hedefim maus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonlightsonata -- 24 Ocak 2015; 15:30:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte o yüzden onlara player sana bot diyoruz
  • Premium hesapsız 1000 savaş 1 tane tier 10 almak için yeterli.
    Premium hesapla 25000 savaş 30 tane tier 10 almak yeterli olsa gerek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ekmeğini ordan çıkarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Premium hesapsız 1000 savaş 1 tane tier 10 almak için yeterli.

Yok be ne 1000 savaşı 2500 eder heralde ben mobilden oynuyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

quote:

Evet doğru oynamayı bilmeyenler için 2500ü bulur.
  • Premium al keyfine bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi ağır tank
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18.000 savaştayım 7 tane seviye 10,2 tane ter 9 arty var ve daha bir sürü tank. Bu saydıklarımın crewleri 4.ler bitti biticek.oynarsan ve premium alırsan arada kasmak kolaylaşabilir fakat Noob takımlar ve oyun başladıktan sonra 5 -10 kişinin yok olduğu moronlara denk gelirsen işin zor.Hele bu ara wot berbat bu açıdan ben N.a da oynuyorum istersen ekle beni kasarız beraber.

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

18.000 savaştayım 7 tane seviye 10,2 tane ter 9 arty var ve daha bir sürü tank. Bu saydıklarımın crewleri 4.ler bitti biticek.oynarsan ve premium alırsan arada kasmak kolaylaşabilir fakat Noob takımlar ve oyun başladıktan sonra 5 -10 kişinin yok olduğu moronlara denk gelirsen işin zor.Hele bu ara wot berbat bu açıdan ben N.a da oynuyorum istersen ekle beni kasarız beraber.

Ben mobil oynuyorum yav . Kuzey amerikada noob yokmu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonlightsonata -- 6 Şubat 2015; 8:21:55 >
  • quote:

quote:

900 savaşım var mobilde 3 tane Tier7 1 tane Tier6 tankım var tek ağaçtan gitseydim şimdiye açmıştım Tier10
  • quote:

Youtubeda quickbabytv kanalında adam bütün tier 10 tankları almış. Nasıl alabiliyor hile flnmı yapıyo bunlar . Bikaç kanal daha var böyle . Ben daha 1 tier 10 bile çıkaramadım hedefim maus

ne yapacaksın 10 seviye tankı sıkıntı stres boş ver 4-5seviye tanklarla arada sıkıntı gidermek için takıl arada yok delmedi yok kredi yetmedi derdi yok 5 seviyede bırak tanklarını yükle gold mermileri her donanımı tak kredi sıkıntısı yok 5 seviye ye kadar bak keyfiye ciddi manada 1 seviye maçları çok zevkliydi bozuldu istatistik kasmak için gelen hanzolarla doldu adam 1 seviye maç sonuna kadar camp yapıyor hasar almamak için çıkmıyor hatta adam gold atıyor 1 seviye o yüzden 1-2 seviye bozuldu ama 4-5 seviye maçları halen eylenceli
  • sen quickbaby ile kendini niye karsilastiriyorsun ki adam dunya capinda oyuncu..zaten hem varlikli hemde oyundan para kazanan bir eleman quickbaby. isim gucum olmasin 7-24 pre hesapla bende wot oynasam bendede tum agaclarda t10 olurdu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica onemli olan butun t10 lari acmak degil oyun stiline uygun tanki bulabilmek.ustelik wot suanda hakikaten bazi tanklari nerfleye nerfleye kusa cevirdi. Buna en iyi ornek e100. kesinlikle t10 un en kotu heavysi durumunda. Eskiden alttan bile sektiren tank simdi hersekil yiyor. 2 Topuda zaten gold atmazsan ise yaramaz. 750 lik topu taktiysan 18 saniyede orda beklersin karsina cikar bi t57 seni 6 saniyede indirir vs daha cok sey yazarimda neyse..

Kisaca oyundan keyif almak istiyorsan dogustan torpilli is7 veya t110e5 tdlerde ise altini sakladigin surece t110e3 ile oynayacaksin gerisi hikaye...nerfe kadar birde wtfe100 vardi wot onuda bitirdi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Ayrica onemli olan butun t10 lari acmak degil oyun stiline uygun tanki bulabilmek.ustelik wot suanda hakikaten bazi tanklari nerfleye nerfleye kusa cevirdi. Buna en iyi ornek e100. kesinlikle t10 un en kotu heavysi durumunda. Eskiden alttan bile sektiren tank simdi hersekil yiyor. 2 Topuda zaten gold atmazsan ise yaramaz. 750 lik topu taktiysan 18 saniyede orda beklersin karsina cikar bi t57 seni 6 saniyede indirir vs daha cok sey yazarimda neyse..

Kisaca oyundan keyif almak istiyorsan dogustan torpilli is7 veya t110e5 tdlerde ise altini sakladigin surece t110e3 ile oynayacaksin gerisi hikaye...nerfe kadar birde wtfe100 vardi wot onuda bitirdi...

Ben maus tankına kasarak kötü yaptım galiba :D
  • adamda şu anki kişisel görevlerdeki pre tank obj. 260 bile var daha önce satıldı mı bu tank yada görev karşılığı verildimi, veya bu adam sürekli wot adına video paylaştığından wot hediye mi ediyor anlamış değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.