ben de sasırdım:( zaten japkoda japon harfleriyle yazılmamış isimleri tersliyolar tük bunlar iye
adamda clan yok acayip bi pelerin var şaştım
quote:
Orijinalden alıntı: kadir26
quote:
+1 walla bende hem o pelerin nası öle
quote:
Orijinalden alıntı: TheBattlePriest
quote:
+1 walla bende hem o pelerin nası öle
Alıntıları Göster
japkoda herkesde bu pelerin var dogdugunda
quote:
Orijinalden alıntı: ozenc
Alıntıları Göster
Adam Turklere küfür ediyor siz pelerin peşindesiniz helal olsun iyi beynininzi yıkamıs bu oyun
quote:
Orjinalden alıntı: ozenc
quote:
Alıntıları Göster
yok lan adam resim çekti dğerlerini kendi yaptı 2 kişi tarafından yapılmış ve ben kimin yaptığını biliyorum.İnanmıyacaksınız ama 1. say@o 2.ise 00000 evt aynen budur arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Raimond
Adam Turklere küfür ediyor siz pelerin peşindesiniz helal olsun iyi beynininzi yıkamıs bu oyun
quote:
Alıntıları Göster
allahım ya ne alaka ben japkoyu merak ettim yükledim pelrşinli dogdu bende türk arıyodum oyunda adam direk bnu dedi okuman yok hralde
quote:
Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind
allahım ya ne alaka ben japkoyu merak ettim yükledim pelrşinli dogdu bende türk arıyodum oyunda adam direk bnu dedi okuman yok hralde
quote:
quote:
Alıntıları Göster
o resim en az 2aylık.server savasları sırasında bütün jpko oyuncularında vardı pelerin igrenc bişey masa örtüsü gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kinaye
o resim en az 2aylık.server savasları sırasında bütün jpko oyuncularında vardı pelerin igrenc bişey masa örtüsü gibi.
Alıntıları Göster
evet baya oldu o resim çekeli
quote:
evet baya oldu o resim çekeli
Alıntıları Göster
allahım yarappim ya gerçekten çok sinirlendim adam türklere küfredior ve bu artık turko denilebilcek usko da bile birçok kes olurken adamlar pelerin düşünüor zate şu oyunda anlayamadıım şelerden biri şu peerini neden isterler
quote:
Orijinalden alıntı: acchilles
allahım yarappim ya gerçekten çok sinirlendim adam türklere küfredior ve bu artık turko denilebilcek usko da bile birçok kes olurken adamlar pelerin düşünüor zate şu oyunda anlayamadıım şelerden biri şu peerini neden isterler
Alıntıları Göster
bende delirecem sadece uskoda değlki bugün beni tak diye trol wariorlara çekdiler yapan hatta türktü uskoda yine yabancılar fazla küfür etmiyo türk türk e küfür ediyo
quote:
Orijinalden alıntı: acchilles
Alıntıları Göster
olum sende cevap veremedşn mi be yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Raimond
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
+1907 adam kendiside turk deilmi orayı pek anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Safa
olum sende cevap veremedşn mi be yaw
Alıntıları Göster
Beyler O Jpkodan Üyelik Alıcam Link Wericek WArm1 Söle adam G1b1 Biri Acil link Yazsın Bea
Uskonun Cıvıgı Çıktı Az Önce d1 de ADam Oturarak Köpeklerin Ortasında Beklior Koxpla Kesior s.a Dİom Aynen böle SEyler FuCk Mus Oymus Link Wericek biri warmı
quote:
Orijinalden alıntı: HeLBOys16
Beyler O Jpkodan Üyelik Alıcam Link Wericek WArm1 Söle adam G1b1 Biri Acil link Yazsın Bea
Uskonun Cıvıgı Çıktı Az Önce d1 de ADam Oturarak Köpeklerin Ortasında Beklior Koxpla Kesior s.a Dİom Aynen böle SEyler FuCk Mus Oymus Link Wericek biri warmı
Alıntıları Göster
Pelerini düşünmeniz gerçekten cok acayip
quote:
Orijinalden alıntı: -Aegwynn-
Pelerini düşünmeniz gerçekten cok acayip
Alıntıları Göster
la adam sordu ben ne dedim
quote:
la adam sordu ben ne dedim
Alıntıları Göster
sende onlara küfretmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: CmrHun
sende onlara küfretmişsin
Alıntıları Göster
hepiniz adamlara ks yapar kosp kullanıp hack yaparsanız (yapanlar)a diorum adamlarda ön yargı oluo ve herkes clanda bıle konusup bı ze kufredıo.
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
hepiniz adamlara ks yapar kosp kullanıp hack yaparsanız (yapanlar)a diorum adamlarda ön yargı oluo ve herkes clanda bıle konusup bı ze kufredıo.
Alıntıları Göster
Onları korumuyorum ama bazıları adam gibi konuşuo ama bazıları da var slm s.a herheangi türkçe bişey yazsan küfür basıolar deli oluyorum yaf.Ahh ulen onlar buraya yakın değil ya ondan böyle konuşabiliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: alozanforum
Onları korumuyorum ama bazıları adam gibi konuşuo ama bazıları da var slm s.a herheangi türkçe bişey yazsan küfür basıolar deli oluyorum yaf.Ahh ulen onlar buraya yakın değil ya ondan böyle konuşabiliyorlar.