Şimdi Ara

Adam Fawer-Olasılıksız'ı okuyan arkadaşlara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat.Konular spoiler içerir. Bilginize

http://forum.donanimhaber.com/m_25170162/tm.htm
    Konunun alt kısımlarına doğru bir sorun mevcut. Doc=Papyonlu=Tversky=Peter mi çözmeye çalışıyoruz.
    Konu biraz muallakta. Kitabı yeniden okumadan zor çözülecek gibi.
    Okuyan hatırlayan arkadaşlar konuya bakıp yazdıklarımızı okuyup bir şeyşer yazabilir mi konu hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 14 Ağustos 2008; 15:20:16 >

• Okudukta çok uzun süre oldu ya.;Ama mükemmel bir kitap yeniden okuyabilirim belki.

Soruya gelirsek hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Okudukta çok uzun süre oldu ya.;Ama mükemmel bir kitap yeniden okuyabilirim belki.

Soruya gelirsek hatırlamıyorum

Beynimi kurcalıyor soru. Cevabı için baştan okumak lazım kitabı.

Okuyacağım da önce empati'yi okuyayım ardından olasılıksızı yenidne okurum diyordum.
  • karışık ya okudum ama yani millet gibi ooo süper harika üstad adam fawer ayakları olmadı bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Konunun alt kısımlarına doğru bir sorun mevcut. Doc=Papyonlu=Tversky=Peter mi çözmeye çalışıyoruz.
    Okuyan hatırlayan arkadaşlar konuya bakıp yazdıklarımızı okuyup bir şeyşer yazabilir mi konu hakkında?

Abi ne kasmışsınız öyle ya.. Daha Empati'yi bitirmedim, kitap değiştirtecek bana

• quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Abi ne kasmışsınız öyle ya.. Daha Empati'yi bitirmedim, kitap değiştirtecek bana

• ilgileniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    agatha christie okuyan yok mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doc la tversky aynı kişilerdir,peter ise doc un yardımcısıdır
    bunlardan ayrı bi de kammhuber diye biri vardı galiba,david e epilepsi iyileştirici ilaç veren kişi
  • peter doc un yanında falan çalışmıştı sanki. twersky mi neydi o karakter tam oturmadı örgüde yerine kafamda, denek kadını aşağı atandı o sanırım. pek de gerek yok ona uzun zaman oldu hatırlayamadım pek valla
  • kitabın ortalarındayım da doc ile tverskynin aynı kişi olması imkansız. çünkü david, doc ve tversky lokantada aynı masada oturuyorlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: medeor

kitabın ortalarındayım da doc ile tverskynin aynı kişi olması imkansız. çünkü david, doc ve tversky lokantada aynı masada oturuyorlardı.

Hah işte biz de onu diyoruz. Lokantada oturan papyonlu kişi'nin adı peter.
    Bu adamın tversky olduğundan emin miyiz?

Ben emin gibiyim. Eğer böyle ise kitapta hata var.(ben mi keşfettim bunu. Sanmıyorum)
    Yok değilse acaba caine şizofrenik bi hayal mi görüyor orda?
  • Filmi çıkarsa izlerük
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Filmi çıkarsa izlerük

Çıkarırlar valla . Anlamayan bidaha izler
  • evet o papyonlu adam tversky bence de. zaten o sırada uga ajanları da tversky i izliyordu lokantanın dışında ve tversky'nin lokantada olduğunu biliyorduk.

zaten david'in dosyalarının tverskynin eline geçtiğini görüyoruz 11'nci bölümün ilk cümlesinde. o zaman peter ya tversky ya da onun yardımcısı oluyor. ama tversky de lokantada olduğu için heralde peter farklı bi kişi olsa tverskynin yanına otururdu. o zaman peter=tversky diyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Filmi çıkarsa izlerük

http://www.imdb.com/find?s=all&q=improbable&x=0&y=0
    Yakında bu listede olur
  • Sonuç nedir şimdi kimler yeniden okuyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.