Şimdi Ara

ADAM FAWER VE YENİ KİTABIIII!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar olasılıksız ve empati nin yazarı olan Adam Fawer'ın yeni kitabı 'OZ' çıktı.habriniz ola
    arka kapak yazısı:
    Dorothy ilk defa öldüğünde on iki yaşındaydı.
    En azından bana söylediği buydu.
    Delirdiğini düşünmüştüm ama şimdi
    ona inandığım için esas deli ben miyim diye merak ediyorum.
    Öyleysem bunların hiçbirinin önemi yok demektir.
    Ama değilsem…
    Eh, o zaman dünya benim düşündüğüm gibi bir şey değil demektir.
    Üstelik tek bir dünya yok.

Kafanız karıştıysa canınız sıkılmasın. Benimki de karışmıştı.
    Okuyun, anlayacaksınız. Sonra karar verirsiniz:
    Ben mi delirdim yoksa siz mi?

Hortum seni sürükledi.
    Şimdi hikâyeye baştan başlayacaksın.

Aklını, kalbini, duyularını karıştıracak bir dünyayla karşı karşıyasın.
    Bu diyarda gündüzler karanlık turuncu, güneş siyah, geceler bembeyaz.
    Büyünün yerini bilim aldı.
    Hatırladığın herkes, her şey artık çok daha güzel, korkunç, acımasız.
    Yeniden keşfetmeye hazırlan: OZ'u ya da kendini!

okuyon olursa bizi bilgilendirsin

• Vay be sevindim gece gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen valla, ön siparişler 20 sinde başlıcakmış....
  • Umarım sil baştan gibi değildir.

• O kitap onun değil ki
  • Biliyorum ama arka kapak yazısını okuyunca sanki konuları benzer gibi geldi.

• Kitabin yarisina geldim. Cok tuhaf, farkli bi kitap olmus. Masal kitabi gibi pek begenemedim ama okutuyor kendini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap ve Seri Kitap Tanıtımları
    11 yıl önce açıldı
    Yeni birkaç kitap daha..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi ya,işte bu olmadı ya. Fawer dan böyle bi kitap beklemezdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

Kitabin yarisina geldim. Cok tuhaf, farkli bi kitap olmus. Masal kitabi gibi pek begenemedim ama okutuyor kendini

Diğer iki kitabına benziyor mu öykü. Yoksa farklı mı?

• Ben de diğer iki kitapla benzer olup olmadığını merak ediyorum. Empati çok tutulmamıştı ama ben sevmiştim. Olasılıksız zaten süper
  • asau kullanıcısına yanıt
    Bambaska bir kitap. Basit bir kurgu, basit bir konu. Zaten onsozde Turkiyedeki hayranlari icin devam etme karari almis ve zorla yazmis gibi izlenim veriyor ve gercekten zorla yazilmis, gecistirilmis bir kitap olmus. Okutuyor kendini ama beklentiyi en aza indirin okuyacaksaniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da şu an oz dizisini izliyordum. Konu alakasızdir muhtemelen ama güzel denk geldi. Dizi efsane umarım kitap da adam fawerdan beklenildiği üzere efsane olur.

• Dizi neyle alakalı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexumt

Dizi neyle alakalı??

Dizi hapishane dizisi hocam. Hapishanede belirli gruplar var Müslümanlar zenciler İtalyanlar Latinler vs. Çok efsane bir dizi izlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Bir hapishane hayatı ancak bu kadar güzel anlatılırdı. Birbirini döven öpen çalan çırpan ne ararsan var. Dizi 6 sezon ben 3e yeni geçtim ama şimdiden hastası oldum. Bitince kesinlikle boşluğa düşerim. Prison break de izledim ama onu ozla karşılaştırmam oz a hakarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 24 Haziran 2016; 22:05:37 >
  • prison break hayranıyım aslında eğer bu dizi ondan daha iyiyse, kesinlikle izlerim...eyvlh
  • Otobüste ablam okuyordu ben de biraz başladım ama pek beğenemedim. Masal gibi olmuş Minişistan'dan sonrasını okumadım zaten. Önsöz bana Türk hayranları için zorla yazılmış izlenimi verdi belki devamını güzel bağlar bilemiyorum

• arka kapağından bir şey anlamadım konusu ne acaba? Empati ve olasılıksız gibi sürükleyici olur inşallah
  • kitabı bugün bitirdim ve açıkçası hayal kırıklığına uğradım. olasılıksız veya empati'deki gibi kafa karıştırıcı olaylar bekledim her sayfada hadi ilginç bir şey olsun diyerek kitabın son sayfasına kadar geldim ve ilginç bir şey bulamadım. yazarın diğer kitaplarına aldanıp fazla beklentiye girmeden okunması gereken bir kitap.
  • Oz büyücüsü var çocuk kitabı, onu alın senaryoyu oynayın ve yetişkin psikopatça şeyler ekleyin.
    Sonuç: Güzel ve okunabilir.
    Beklentiyi karşılamaz, umarım gelecek yeni kitap ta böyle olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olasılıksız ve Empati ile hiçbir alakası olmayan, esasında masal kitabı olmasına rağmen 2-3 kanlı sahne ekleyerek yetişkin kitabı haline getirilmiş, çakma bir Harry Potter edasındaki bu eser kesinlikle OKUNMAMALIDIR. Adam Fawer'ı bu şekilde hatırlayacak olmak gerçekten üzücü. Keşke yazmasaydın. Keşke bize bu çileyi çektirmeseydin. Neyse önceki kitaplarının hatrına daha fazla gömmeyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.