Şimdi Ara

ADAM FAWER VE YENİ KİTABIIII!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sırf önceki izlenimi için bu kitabı alıp okumak istemiyorum. söylenene göre türk okuyucular için çıkarmış bide yakışmadı...
  • Evet Türk okuyucalara teşekkür etmiş. Takdir ettim bunu. Ama son kitabın kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Beklenmedik demiyorum. Yani eskileri gibi değildi konu değişikti anlaşılır ama kitap kendi tarzındaki kitaplara kıyasla da kötü. Kitap kötü. Olmamış Adam Fawer, kitabın kötü.
  • Gerçekten de zorlama yazdığı izlenimi veriyor, olasılıksızı bir solukta okuyan biri olarak çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Keşke zorla yazacağına hiç yazmasaydın dedim ister istemez adam fawer için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba başka kitabı çıkıcak mı,çünkü kesinlikle bunu okumuyacam,bari diğerini bekleyeyim..
  • Umarım ciltlisi Tüyap'a yetişir. Olasılıksız ve Empati'yi ciltli aldığım için bunu da ciltli istiyorum tek sebebi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: dexumt

Dizi neyle alakalı??

Dizi hapishane dizisi hocam. Hapishanede belirli gruplar var Müslümanlar zenciler İtalyanlar Latinler vs. Çok efsane bir dizi izlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Bir hapishane hayatı ancak bu kadar güzel anlatılırdı. Birbirini döven öpen çalan çırpan ne ararsan var. Dizi 6 sezon ben 3e yeni geçtim ama şimdiden hastası oldum. Bitince kesinlikle boşluğa düşerim. Prison break de izledim ama onu ozla karşılaştırmam oz a hakarettir.

Adebisi lives

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dexumt

acaba başka kitabı çıkıcak mı,çünkü kesinlikle bunu okumuyacam,bari diğerini bekleyeyim..

Çıkacağından şüpheliyin önsözde bu kitabı zorla yazdığını yazmış, amerikada çok tutulan bi yazar değilmiş sadece türkiyede falan çok tutulmuş bu kitabı da tutmaz o yüzden daha da adamdan bi kitap beklenilmez
  • Ya arkadaş. adam fewer diye merak ettim aldm. Almaz olaydım. Bu ne ya olasılıksız ı yazan biri olamaz bunu yazan. Bildiğin çocuk masalı. Ikinci el aldm 10 liraya aldm ona bile yazık. Bi ara gidip değiştiricem. 100 sayfa falan okudum devam ediyim dedim belki konu değişir diye ama yok. almayın arkadaşlar. Çocuk kitabı resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackness88 -- 21 Eylül 2016; 21:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sayfa dayanabildim. Ismarlama olunca böyle oluyor demek. empati ve olasılıksızdan sonra tam bi hayal kırıklığı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.