Şimdi Ara

Adam gibi adam transfer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birader amacın dikkat çekmek makara yapmaksa eyvallah ama kalkıp forumda abuk subuk yorumlar senin gibi futbol görüşü olanlar yüzünden bu ülkenin futbolu ne gelişti nede modernleşti...

Dünyada transfer adam gibi adam mı diye yapılmaz profesyonel mi diye yapılır...

geçen konunun birinde keşke düşseydik keşke mehmet batdal oynasaydı gibilerinde yorum yapmıştın hala var mı böyle adamlar dedim geçtim...

Amacın belli ki Galatasaray üstünden prim yapmak...

Kendimi bildim bileli futbolu takip ettim belli yaşlarda altyapıda oynadım dünya futbolunu , ülkemiz futbolunu takip ettim özellikle Galatasarayı ama böyle saçma bir futbol görüşü görmedim ....
  • 38 yaşındaki adamı önermiş ya :) İroni olsun bu lütfen..
  • Yahu adam ironi yapmis demek istiyor ki bu kadar fayda saglamis Burak'i begenmiyorsunuz yok oyle yok boyle kil tuy diye buyrun bunlari alin bunlar adam ya sikayet etmezsiniz mustahak size demek istiyor.

Bunu anlamak bu kadar zor mu yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu süperrrr yorumlar bomba.ben en son ''İstatistiklere göre, kalbinde kötülük olmayan kişi, er ya da geç mutluluğa ulaşıyor. #TAG

twitterda bunu rt yapmış, sen gönlünü ferah tut erdal ağabey senin gibi adam gibi admalar er geç bu takıma gelecek.bu son rt bile sırf parçalıyı giyme sebebi başka bişey değil, adam gibi adam erdal güneş.
    '' burada kaldım.bundan sonrasını gülmekten okuyamadım

• Ciddiye alanlar var inanamıyorum!

• Hiç üşenmedin mi yaw
  • içe doğru sıçmayı daha önce yaşadım ama bune yaaaa içe doğru gülecem diye nefesim bi tarfımdan çıktı
    ulan gecenin bi yarısı babamın hemen bir yan odasında olmasam sesimi karstan duyacaklar ama helal komedyenlik yeteneği var. adam gibi adamsın kjksa

• bunu unutmuşsun

Adam gibi adam transfer

Hurşut Meriç
  • İlk basta tam okumadım noluyoruz lan dedim ama tam okuyunca yıkıldım gece gece muthis

• Bu adamlari alalim Florya'da her gun mangal yakilip antrenmanlar plastik topla yapilmazsa ben de bir sey bilmiyorum.
  • Kendini "FM'de ucuz fiyata alınacak kaliteli oyuncular" tarzı konuda sandım bir an.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Exe-Lance

bunu unutmuşsun

Adam gibi adam transfer

Hurşut Meriç

yok ya hurşut hırslı birisi bize sağ yanağına tokat yerse sola dönecek bir istanbul beyefendisi lazım istanbul olmasa da olur.

rutkay aziz yaşı genç olsa bu mevkiye yakışırdı, hatta kızını gs tvde görmüştüm sanırım oda fanatik galatasaraylı.büyük fırsat kaçmış zamanında

Adam gibi adam transfer

kupa da yakışıyor eline tam bir emektar kaptan portesi çiziyor şu haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

Bu adamlari alalim Florya'da her gun mangal yakilip antrenmanlar plastik topla yapilmazsa ben de bir sey bilmiyorum.

Iyiydi

• Niye kızıyorsunuz beyler. Mahalle maçları için baya idealler bence. Değerlendirilmeli kesinlikle.
  • Kurtlar Vadisi Pusu'ya Yardımcı oyuncu seçmelerine göndersen hiç zorlanmadan rolü alırlar..
  • ilk 10 mesajdan 7 tanesini falan blokladım direk.18 e bile gerek yok 15 akıl yaşı olan adam burdaki ironiyi gözü kapalı anlardı.
    ulan kimlerle konuşuyoruz şurda yaa.eski tat kalmadı artık be.
  • Oha cidden ciddiye alanlar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müendiz42

hepside at hırsız gibi

Adam gibi adam transfer

Adam gibi adam transfer

Adam gibi adam transfer

• block

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.