Şimdi Ara

Adam gibi adam transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumu okuyorum ve bir türlü çoğu galatasaraylının burağa ısınamadığını görüyorum, bu yüzden size ufak bir liste hazırladım umarım yönetimden birileri burayı okuyordur ve yaz ayında bu futbolculardan en az 1-2 tanesini takımımıza kazandırır.İşte adam gibi adam transferler,

Adam gibi adam transfer

1-ilhan aydoğdu

Bir adanalı olarak ben kefilim, kendisi gerçekten 4-4lük bir insan demirspor altyapısından yetişme birisi adanadada çok sevilir.Şu an anadolu selçuklusporda oynuyor, alınmaması için sebep göremiyorum.

mevki : orta saha

2-serdal ergelen

Adam gibi adam transfer

bu adama parçalı yakışır

Serdar Ergelen
    @serdar_erg10

Müslüman dedigin dosdogru olur

twitterında bu yazıyor, helal olsun.

futbola kuzuluk ersoysporda başlamış, eski sandıklıspor kaptanı.istanbulspordan makul bir fiyata alabiliriz, sol bek oynuyor.favorim beni bu.

http://www.youtube.com/watch?v=EJxe_W1ioKs

sesi de güzel, daha ne bekliyoruz bilmiyorum.

3-hassan wasswa

Adam gibi adam transfer

ben golcüyüm diye bağırıyor yüzü, karabükte ve kayseri erciyeste oynadı bu adam kayseri gibi bir şehrin kendisine kattığı adamlık gücünü ve manevi değerleri söylememe gerek var mı bilmiyorum.8 eylük 2011de çorabında uyuşturucu bulunmuş ama 3 temmuzdan tam 3 ay sonra, cemaatin o sıralar fenerbahçeye kurduğu tuzakların arasında kaynamış bence öyle bişeye ihtimal vermiyorum ama fatih terim adam eder sanırım.

4-erdal güneş

Adam gibi adam transfer

kendisi en soldaki, yüzündeki hırs görülmeye değer

TUHAF AMA GERÇEK TAG ‏@TuhafAmaGercek

İstatistiklere göre, kalbinde kötülük olmayan kişi, er ya da geç mutluluğa ulaşıyor. #TAG

twitterda bunu rt yapmış, sen gönlünü ferah tut erdal ağabey senin gibi adam gibi admalar er geç bu takıma gelecek.bu son rt bile sırf parçalıyı giyme sebebi başka bişey değil, adam gibi adam erdal güneş.

Millî takım kariyeri

8 kez milli takımlara çağrılan Erdal Güneş, 3 kez Türkiye U-17, 4 kez Türkiye U-21, 2 kez de Türkiye A2 Millî Futbol Takımı forması olmak üzere toplam 69 kez milli formayı giymiştır.Milli takım kariyeri de ne kadar vatanına milletine bağlı bir adam olduğunu gösteriyor, daha ne olsun?

5-ilhan şahin

Adam gibi adam transfer

tam halkın içinden, içimizden birisi.bence bu takıma gayet de yakışır, beşiktaş altyapısında yetişti lucescunun harcadığı nadir oyunculardan birisi.

6-hasan üçüncü

Adam gibi adam transfer

adam diye buna derim işte, şu mütevazı bakışlara bakan her galatasaraylı eminim onu selçuk inanla yan yana görmek ister başka da bişey demiyorum.

7-ramazan durdu

Adam gibi adam transfer

yüzünden hırs okunuyor resmen, giresunsporda oynuyor hep trabzondan oyuncu almak olmaz ama barcelona için katalan bölgesi ne anlam ifade ediyorsa son yıllarda galatasaray için karadeniz bölgesi de o anlama geliyor.mutlaka ama mutlaka takımımıza gelmesini isterim.

8-selçuk yıldırımkaya

Adam gibi adam transfer

şu samimi, efendi yüz ifadesine bakan hiç kimse bu adamı istemem diyemez.38 yaşındada olsa bu takıma 2 yıl boyunca üstün hizmetler edeceğine inanıyorum şahsen.pazarspor altyapısında başlayan kariyeri umarım galatasarayda biter.

quote:

selçuk yıldırımkaya

kartalspor' da oynayan futbolcu. dün akşam kartal' dan pendik' e gelmek için otobüs beklerken otobüs durağında gördüm abimizi lan ben bu adamı nereden tanıyorum derken kartalspor maçında izlediğim 53 numara aklıma geldi.. ve selçuk yıldırımkaya bu! iett otobüsüne bindi, akbil bastı çok şaşırdım. iyi kötü bir arabası olmasını beklerdim. futbolcular hani zengindi?

başka lafa gerek yok inşallah?

9-tayfun seven

Adam gibi adam transfer

geleceğini sanmıyorum ama adamlığı tartışılmasa da yüzü ve oyunu iniestaya benziyor, zamanında cm'de tekniği ronaldinhoyla aynıydı kendisini adanada izlemiş biri olarak futbolu ve adamlığına tek laf söyleyemem.

fenerbahçede başlasa da futbol hayatına kendisine parçalı yakışır,

10-onur okan

Adam gibi adam transfer

umarım galatasarayımıza gelir ve adamlığıyla kıskandırır rakipleri.

ara ara bu listeyi güncelleyeceğim

• Helal olsun vizyon budur.
    ADAM gibi rakiplerle (!), adam gibi futbol.
  • Adana' da seviliyor diye mi oyuncu alacağız yoksa parçalı forma yakışır diye mi?
    Gerisini okumadım.
  • "sen ne diyon la değişik" diyesim geldi
  • Efsane konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slaith2

"sen ne diyon la değişik" diyesim geldi
    ilk 2yi okuyudum bıraktım okumayı. ayrıca başımıza ne geldiyse müslümanlardan geldi hcı müslüman diye çok iyi top oynayacak katkı sağlayacak diye bir kaide kural mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

Efsane konu
    Bundan sonra dünya çapında yıldızlardan aşağısı bizi kesmez. Biz artık gelirimizin kat kat artmasıyla tüketici takım konumuna doğru gidiyoruz. Bir nevi TR'nin Real Madrid'i gibi olacağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Bundan sonra dünya çapında yıldızlardan aşağısı bizi kesmez. Biz artık gelirimizin kat kat artmasıyla tüketici takım konumuna doğru gidiyoruz. Bir nevi TR'nin Real Madrid'i gibi olacağız

Alıntıları Göster
    konu 2007 de açılmış sandım...
  • Bütün futbolcuları adamlığına göre alıyorsak sen kefilsen hepsini alalım transfer döneminde
  • quote:

bu konu hayatta gördüğüm en üzücü şeylerden 4. sü.Daha fazla dayanamıcam gidiyorum
  • quote:

İlla öneri yapılacalksa ;

1992 doğumlu Oğuzhan Berber'i takip etmenizi öneririm.
    Şuan Rizespor 'da oynuyor ve gerçekten çok yetenekli bir arkadaş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Bütün futbolcuları adamlığına göre alıyorsak sen kefilsen hepsini alalım transfer döneminde
    Bunlar ekmek almaya giderken bile nefes nefese kalıyordur bırak top oynamayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcalibur053

İlla öneri yapılacalksa ;

Adam gibi adam transfer

1992 doğumlu Oğuzhan Berber'i takip etmenizi öneririm.
    Şuan Rizespor 'da oynuyor ve gerçekten çok yetenekli bir arkadaş .

bana adamlığından haber ver kendisinin adamlığını bilmiyorum pek, kışları rize yağmurlu olur yollarda düşe düşe sahadada düşerse ne yapacağız komşular ne der bu işe rıdvan güntekin vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Bunlar ekmek almaya giderken bile nefes nefese kalıyordur bırak top oynamayı.

Alıntıları Göster
    süper konu değeri bilinsin
  • Lan bide ciddiye almislar

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Lan bide ciddiye almislar

Acaba onlar da saka mi yapiyor diye dusundum cidden.

Hakkaten ciddiye almislar degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Billy Pilgrim

Lan bide ciddiye almislar

• quote:

Orijinalden alıntı: soulcalibur053

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

Alıntıları Göster
    Şaka maka ciddiye alan var 'Adam' gibi transferler işte hepsi adam adam

• quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Alıntıları Göster
    Adam adnan sezgin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.