Şimdi Ara

adam gibi klavye yok mu ya?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni makine toladım, klavye konusunda delirmek üzereyim.
    piyasada adam gibi bir klavye yok! 4-5 gündür araştırıyorum.
    bu gece bunu gördüm:
    http://www.creative.com/products/product.asp?category=10&subcategory=227&product=11493
    dizayn tam istediğim gibi, slim, enter tuşu büyük falan ama bu set şimdi. mouse u falan var. mouse'u farklı almak istiyorum. bunun sadece klavyesi olan versiyonu var mı? bu şekilde olsun aynen. illa bu marka olmak zorunda değil buna çok benzer başka bir klavye de olabilir.
    lütfen eğer bilen, kullanan varsa söylesin kafayı yemek üzereyim.

• öneri elbetteki yapılır ama resimdeki gibi kablosuz bir klavyemi istiyorsun.Birde fiyat aralığı vermemişsin.
    çünkü resimdekine benzeyen quake klavyeler var bi göz at istersen.

http://shop.mirteknoloji.com/default.asp?gb=kate2&kat=Klavyeler&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 27 Şubat 2007; 2:41:24 >
  • quake inkiler tak tuk çok ses çıkartıyor
    ben ses çıkartmayan istiyorum
    kablolu olması tercihim (oyunlar vs açısından)
    fiyat aralığı çok önemli değil
  • arkadaşım o creative klavyeyi kullandım hayatımda kullandığım en rahat ve kullanışlı klavyeydi ama bozuldu
  • kardes ben yeni aldım microsoft'un wired desktop 500 die bi modeli var.. acaip memnunum, dizayn süper, üzerinde bi kaç kısayol tuşu var ama gayet sade, eski klavyeme göre yazarkn hiç ses çıkartmıyor.. bi bak derim.. yalnız yanında mouse da var, sen istemiosun ama ondan da çok memnunum.. şiddetle tavsiye ederim..
  • Microsoft Comfort Curve 2000 Keyboard,tek olarak satılıyor,zaten ben de tek aldım.

http://www.teknofiyat.com/?search=Microsoft+Comfort+Curve+2000&altlimit=&ustlimit=

Yanına da bir tane Razer mouse aldın mı kafan rahat olur.

• microsoft curve güzel de enter tuşu bu resimde küçük, acaba türkçesinde enter büyük mü?
    ben bu klavyeyi ellemiştim ses cıkarmıyordu fazla ama enter tusunun buyuklugunu hatırlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben logitech g15 kullanıyorum memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 28 Şubat 2007; 23:20:52 >
  • Comfort Curve 2000 gerçekten fiyatına göre çok başarılı bir klavye. Backspace tuşu bozulduktan sonra başka klavyelere geçtim: bir süre sonra CC2000 e geri döndüğümde ne kadar başarılı bir model olduğu hatırladım. Tuşları ve verdiği his gerçekten başarılı. Yani keşke backspace tuşunu temin edebilsem de yeniden kullansam. :D

G15 e gelince, tuşlarını ışıklandırma dışında beğenmedim. Verdiği his içime sinmedi. Ayrıca Türkçe bile olmayan bir klavyeye servet yatırmak bana garip geliyor. Benim merak ettiğim nasıl kullanıyorsunuz ingilizce klavyeyi? Daha önce de sordum fakat hiçbir g15 kullanıcısından cevap alamadım.
  • logitech
  • enteri küçük olursa ben kalvyeyi çöpe atarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.