uzatılması istenmiyorsa konu açılmasın , konu açılıyorsa yorumlara yorum yapılmasın !
heryerde sorunlar olabılır arkadşaın verdiği tepkiyide normal buluyorum sonuçta bı yerden sızde alsanız oradada kesıntıler olsa ve foruma yazdığınızda haklı olsanız bıle bukadar ınsan sıze ustunuze bu şekıl gelse ınsan da bır sarsılma olur ! ancak tabı yusuf bey haklıdır haksızdır orasına bız bısı dıyemeyız işini iyi yapar iyi yapmaz ki bende biliyorumki işini iyi yapan birisiidir ancak arkadaşın sıtelerı kapalı kaldıysa sıtem etmesıne tepkı vermemek gereklidir benim görüşüm
quote:
Orjinalden alıntı: ByKemal58
Hakloısın arkadaşım kusura bakma - sinirle yazılmış bir olaydır ve asıl mesaj sevinchost.net için dir ama arkadaşım şundan emin olunki bir çok hosting firmasını kontrolden geçirdim inanın %90 problemlidir. belki siz iyisinizdir belki değilsinizdir ama öyle şeyler yaşıyoruz ki kurunun yanında yaşta yanar hesabı oluyor bu.
Lütfen dürüst Firmalar kendi üzerine almasınlar. Zaten kimin ne olduğunu artık herkes tanımaya başlıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®
@ByKemal58, lütfen TR deki Hostingçiler arasında genelleme yapmayınız, TR den kaç kişiden host aldınızda hiç biri yaramaz diyorsunuz, bir yerde sorun yaşadınız diye tüm herkes mi kötü oluyor acaba.?
Hocam aynı sorun bizim de başımıza geldi ama inanın suç yusuf beyin değildir. Kendisi herzaman sizinkinin 10da biri bile olmayan bir paket aldığım halde benimle gerçekten son derece güzel ilgilendi. Win serverde problem var ama emin olun bu suç kesinlikle yusuf beyden kaynaklanmadı. Bir sürü problem çıktı(Bende hergün sorduğumdan biliyorum) Ama kendisi bugüne kadar bir kere bana herangi bir şekilde kötü bir söz etmedi. Yusuf bey sitelerin daha hızlı açılması kurulmayan scriptlerin kurulması hataların yaşanmaması için serveri değiştirmeye karar verdi. Ha elbette 1 hafta sonunda bu işlem bitti. Ama bu işte yusuf beyin hatası yoktur. Serverden kaynaklanan bir problem nedeniyle hizmette aksama oldu. Sonuçta bende dayıma (gösteremediğim site için rezil oldum o ayrı) mahçup durumda kaldım. Ama karşıdaki insan elinden geleni yapınca ne diyebilirsiniz. Emin olun kendisi bu konuda elinden geldiği kadar müşterilerine yardımcı olmaya çalışmaktadır. Ha sevinchost.net le ortakmısınız şeklinde sorular gelebilir yazdıklarıma. Hemen cevap vereyim sevinchost.net le bile buradan tanıştım. İsteyenler mesajımı forumda bulabilir. Son olarak hangi server sahibi 500 mb alanı olan müşterisi için Web Builder eklentisini kurar. Buna kim zaman harcar. Lütfen sorunlar elbette olabilir. Ama her sorunda bir suçlu aramak dopru değildir.
saygılarımla Tarık B. Karagöz
arkadaşlar herkesten özür dilyorum. yusuf beyden ve diğer herkesten. yazdıklarım ve davranışlarım için. zaten yusuf beye de bizzat özür diledim ve neden böyle olduğunu açıkladım. özrüm için de topic açtım zaten.
tekrar herkesten özür diliyorum ve inanın çok yoğun çalışmaktaydım herşey de üst üste bindiği için çıldırak duruma geldim ve sataşacak birilerini aradım açıkcası. tekrar tekrar herkesten adıma ve yaptıklarıma özür diliyorum.
İnşallah özürlerim kabul görür. zaten yazdığım mesajlarıda sildim ama topicler klitlendiği için silemedim umarım adminler silerler.
Insanlara söyleyeceğımız sözleri düşünüp söylemeli, getireceği sonuçları ve bunu yaparken ki nedenlerimzi gözden geçirmeliyiz bence.... adama okadar laf söyleyip sonra bir özür dilemekle bence herşey hallolmuyor. Tabı muhattab ben degılım ama aynı sey benımde basıma geldıgı ıcın yusuf bey ın ne dusundguunu ne cektıgını tahmın edebılıyorum. Sonuc olarak tatlıya baglanmıs.. umarım yusuf bey daha ıyı hızmet verır kemal bey daha fazla musterı toplar dolayısıyla yusuf beyden daha fazla hızmet alır gecmıstekı sorunların ustune sunger cekıp herseyı daha ıyıye gotururler boylece herkez ıcın ıyı devam eder ve bıter.. herkese gecmıs olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme