Şimdi Ara

Adam gibi Reseller satan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafayı yıyecegım adam gibi şu işi yapan yok mu

şu işi adam gibi alın teri ile yapan yok mu ALLAH'IM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 18 Mart 2007; 21:36:07 >

• İmzamda sitem mevcut istersen yardımcı olabilirim,

Tabi Linux istiyorsan.

Saygılar.
  • www.hostuzman.com

yardımcı olabilirim. msn: destek@hostuzman.com
  • www.myhostcum.com

1 gb alan 15 ytl

msn: yasinyurtalan@hotmail.com msn@myhostcum.com

YArdımcı olayım abim..
  • Windows istiyorsanız yardımcı olabilirim

Sitemiz 1 hafta içinde yayında olacak paketler ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz..

Saygılarımla ,
  • komediye bak hala hostıng fırmasından kımse yok
  • gökhan siteyi ve fiyatları biliyorsun düşünürsen pm at yeterli ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • site yapmk zor bir şey mi?Bu işte para var gibi gözüküyor
  • gökhan sen hala akıllanmadın ya
    senin şu host sorunların yüzünden kaybettiğin parayla ortaklaşa firma açardık
    neyse tekrar geçmiş olsun
  • @ByKemal58, lütfen TR deki Hostingçiler arasında genelleme yapmayınız, TR den kaç kişiden host aldınızda hiç biri yaramaz diyorsunuz, bir yerde sorun yaşadınız diye tüm herkes mi kötü oluyor acaba.?
  • Anlıyorum, :)

Ama Yusufu tanırım işini severek yapan birisi sanırım Win sunucusunda sorun var, tam bilmiyorum detaylarını sorununuz nedir, ama :)
  • aynen

quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

@ByKemal58, lütfen TR deki Hostingçiler arasında genelleme yapmayınız, TR den kaç kişiden host aldınızda hiç biri yaramaz diyorsunuz, bir yerde sorun yaşadınız diye tüm herkes mi kötü oluyor acaba.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isatanbul

gökhan sen hala akıllanmadın ya

yok zaten 1 ay odemesını ıptal ettık sımdı de otekı resellere gectık hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 18 Mart 2007; 21:19:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ceza

quote:

Orjinalden alıntı: isatanbul

gökhan sen hala akıllanmadın ya

yok zaten 1 ay odemesını ıptal ettık sımdı de otekı resellere gectık hayırlısı

hangisinden şikayetçisin :S
  • bende reseller cok site cok olunca bole oluyor
    sizden değil efendim
  • @ByKemal58

Gel sana hayrına hosting verimde bak bakalım Türkiyede bu işi nasıl yapanlar varmış !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

@ByKemal58

Gel sana hayrına hosting verimde bak bakalım Türkiyede bu işi nasıl yapanlar varmış !

Evet katılıyorum böyle genelleme yaparak bu işi yapan insanları aşağılamak hiç hoş değil. Tabiki de kimse üstüne alınmak zorunda değil ama sizinde böyle konuşmaya hakkınız yok birkaç yerden sikayetçi oldunuz diye

Saygılarımla ,
  • Cevap yazmaya gerek yok bu gidişle zaten banlanırsın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

Cevap yazmaya gerek yok bu gidişle zaten banlanırsın sen

bende bunu anlamıyorum
    host satışı için hizmetinizi överken yapmayın oğlum etmeyin diyorum buraya gelen çoluk çocuk(bu işlerde fazla tecrübesi olmayan anlamında) diyorum,başınız çok ağrır sonra diyorum,dinlemiyorsunuz beni,daha birbirinizin hostunu kullanmadan anlamsızca birbirinizi övüyorsunuz,sonra bi eleştiri geldi mi eleştirinin bir ucuda övme yüzünden size dokunduğundan 20 kişi atlıyorsunuz,canım öyle değildir yanlışın var,daha ortada olan sorunu dinlemiyorsunuz,bizim hizmet 1 numara gel bizden al diyorsunuz..
    sözde yusufa iyilik yapıyorsunuz ama bence yusufa yaptığınız kötülük ,bu kemalin açtığı konuları kimse mesaj yazmasaydı bu tür ikili ilişkiler arasında çözülecekti.adamın damarına basın sonra banlanırsın sen bu gidişle diyin....

donanımhaberinde kuralları değiştirmesi ve sadece bu bölüme bir mod ataması gerekiyor
    iyi tanıtım,övme serbest
    eleştiri yasak

ve ben yusufun yerinde olsam kemale bir kuruş ödemem
    küçüklükten beri ticaretle büyüdüm
    kesin ve net olarak söylüyorum ya daha sorunu çözümü ulaştırmadan birisi bana böyle yapsa 1 kuruş vermem
    ben para için değil bu insandan host almayın diye yapıyorum diyen bir insana
    sonra tamam paranı vereceğim dediğinde 360 dönen (show yapan)birisine ,beni maddi ve manevi yönden zayıflatmaya yönelik birisine asla parasını geri ödemem.

söylediklerimden ne yusuf ne de kemal alınsın
    sonucda akıl parası denen doğa kanunu vardır
    umarım ikinizde bundan sonra daha akıllıca ve güvenilir dımlar atarsınız
    maalesef ticaret hatayı kabul etmiyor

• canım istiyor bir sakıncası mı var
    sorun bende değil diyorsan neden rahatsız oluyorsun ki
    sorunları kendi içinde çöz ,buralarada müşterilerin sorunlarını taşıttırma
    ortada bir konu varsa bu konuyada tüm dh üyeleri mesaj yazabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.