Şimdi Ara

İŞKUR'DAN İŞ BULABİLECEGİNE İNAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ieaiu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CHP Milletvekili Burcu Köksal, Dinar ve Bolvadin’de yapılan İŞKUR kura çekimlerinin AKP ilçe başkanlığının istediği isimlerin çıkmaması üzerine iptal edilip ikinci kez kura çekildiğini iddia etti.

İşe alımlarda, mülakatlara dair ortaya çıkan şaibelerin ardından şimdi de kura çekimlerine hile karıştırıldığı iddia edildi. CHP Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın Dinar ve Bolvadin ilçelerinde yapılan İŞKUR kura çekimlerinin iptal edildiğini ve aynı gün, ikinci kez kura çekilişi yapıldığını açıkladı. Köksal, ilk kura çekimlerinde AKP ilçe başkanlığının istediği isimlerin çıkmaması üzerine ikinci kura çekilişi yapıldığını savundu ve konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Toplum Yararına Program (TYP) kuralarındaki usulsüzlük yapıldığını öne süren Köksal şunları söyledi:

“23 Eylül'de Dinar'da Milli Eğitim bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP işçi alımı kurası noter huzurunda çekildi. Aynı gün İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün talebiyle 2. kez kura çekildi ve ilk kurada çıkan isimler haklarını kaybetti. Aynı gün Bolvadin'de kura çekildi. Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün kuraya soktuğu liste eksik çıktı. 450 kişi başvurduğu halde 240 kişilik liste kuraya sokuldu.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 18 Mart 2022; 15:5:0 >

• Torpilin ağa babasının döndüğü yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır işkurdan iş bulmayı deniyorum bir tane bile bulamadım bir ilana başvuran sayısı haddinden fazla sayıda işsizlik almış başını gitmiş birisi çıksa aylık 1200 lira vereceğim dese ciddiyim millet akın akın hücum eder çünkü iş bulmak çok zor ülkede

• meola147of kullanıcısına yanıt

aynen haklısın hocam 20 kişilik temizlikçi alınacak 15 bin kişi başvuruyor ama..... bu durumun sorumlusu o 15 bin kişi gidip yanlarına sor hangi parti oy verdi bu zamana kadar? veya seçim olsa kime oy verirsin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.