Şimdi Ara

Rusya'da TIP OKUYAN veya TANIDIĞI OLAN VAR MI? (TRde ingilizce tip okuyanlara da sorum var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hic bilgisi olmayanlara da soylemis olayim. Ben arastirdim ama tam bir bilgi edinemedim. Rusya da Kazan sehrinde devlet tip universitesi varmis Rusca egitin veriyormus ve 2500 dolar yillik ucreti. Yasam ucretlerini de hesap edersek hepsi 20 bin lira oluyor gibi. Ucak bileti haric. Ve dunyaninda en iyi 16. Tip fakultesiymis. Bu dogru mu? Ben on basvuru yaptim danismanliga ama tam emin olamiyorum hem 20 bin lira yillik yeter mi diye hemde ileride beni mutlu edip etmeyecek olmasindan. Bir de egitim dilinin Rusca olmasi beni korkutuyor. Danisman kisi 1-2 ay zorlanirsin sonrasinda alisir ogrenirsin dedi. Bilemedim. Cunku okuyacagim bolumde tip. Cok zorlanir miyim acaba diyorum. Ve deger mi? Ileride beni nerelere tasir. Insallah hayalimde arastirmaci doktor olmak var. Ornegin bir proje oldugunda Amerika ile calisabikie miyim? Rusya ile Abd nin rekabetinden dolayi soruyorum. Bilen veya tanidigi olan varsa lutfen soylesin cok ihtiyacim var bilgilendirilmeye.
    Turkiye de ingilizce tip okuyanlara sorum. Veya diger bolumlerde olabilir yanlis anlamayin tam bolumu varsa diye soruyorum. Benim ogrenecegim dil rusca olacak ama sizde ayni kategoridesiniz cok zorlandiniz mi nasil oluyor yabanci dil ile bolum okumasi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada tabi ki ileride yabanci dil Rusca Ingilizce ogrenmemiz gerek fakat yeni bir sey ogrenirken cok zorlaniriz diye soruyorum.

• Nasıl gireceksin geleni alıyorlar mı

• ingilizce herkesin kulak tanışı olduğu bir dil ancak rusça da da bayağı tr sözcük var ancak eski türkçe yanlış bilmiyorsam örneğin araba––>arba
    *bu arada abd rusya çekişmesi diye bir neñ yok abd görüldüğü üzre enerji fiyatlarını düşürdü rusya felç oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maebara keiichi -- 7 Ağustos 2016; 18:53:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam baraji gecmek yeterliymis. Parasiyla iste. Kontenjan sinirli. Rusyada egitim.com a gir Kazan devlet tip universitesi diye gir

• neden rusya
  • maebara keiichi kullanıcısına yanıt
    Nen derken anlamadim kardesim. Cekisme varmis iste nasil yok? Ileride kizistiklarini hesab edersek nolur? Bir de ben Turkuye de calismak istesem calisabilie miyim denklik var diyorlarda kesin mi? Bir de okula girdigim tarih mi mezun oldugum tarih mi onemli denklik icin? Insallah yaparim kardesim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zengin olup da tıp okuyan var mı
    geçen yıl önce açıldı
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapabilirsin kullanıcısına yanıt
    Denklik için sınav var TUS gibi ona girmen gerekiyor zor bir sınav sanırım

• Cunku hem ucuz hemde Almanya gibi degil yani ilk once buradan ir okul kazanip okurken basvurmak sonrasinda ki bir suru sabir isteyen sey yok sanirim Rusyada.

• sınav bu

• bekobeko1905 B kullanıcısına yanıt
    Kesin mi kardesim? Bildigin seyler varsa baska soyleyebilir misin veya tanidin birisi varsa yonlendirir misin? Bu herhangi bir konu gibi degil bunun icinde okul ve yasam var cok onemli gercekten benim icin

Üstteki mesajda sana sınavı attım, Google a yaz ismini bilgiyi bulursun başka bir bilgim yok malesef. Yurtdışında tıp okumak zor bence bunu göze aldıysan git ama bence burda tıp oku sonra yüksek lisans için yurt dışına git

Cok tesekkur ederim kardesim. Haklisin bende zor oldugunu dusunuyorum. Sosyal ve dil anlaminda. Yil kaybetmemek icin okumayi dusunuyorum yoksa yani su anda3. Yila hazirlaniyorum. Sende zor derken bunlari demek istiyorsun degil mi?

• Her anlamda zor evet. 6 sene yurtdışında okuyacaksın yeni bir dili sıfırdan öğreneceksin falan

• Azerbaycan a git daha ucuz hocam

nen=şey,bir taraf çok güçlü o yüzden ben çekişme olarak addedemiyorum.diğer konuda maalesef bilgim yok üzgünüm

• maebara keiichi kullanıcısına yanıt
    Peki cok tesekkur ederim :) Iyi gunler

• Hocam puanla aliyor ki orasi. Tamam benim oyke fena halde degil de yine de tutmuyor

Aynen oyle. Ben iyice bir dusunup tasinayim sag olasin :) iyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapabilirsin

Hocam puanla aliyor ki orasi. Tamam benim oyke fena halde degil de yine de tutmuyor

Tercihsiz de gidip kayıt yapabilirsiniz hocam puan YÖK yerleştirmesi için geçerli. YÖK tarafından yerleştiğinizde denklik olıyor, kendiniz gidip puansız kayıt yaptığınızda sts ye girmeniz gerekiyor denklik için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankemall -- 14 Ağustos 2016; 18:38:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.