Şimdi Ara

Adam gibi şampuan tavsiyesi (otacı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • headandshoulders limon özlü pişman olmazsın
     Adam gibi şampuan tavsiyesi (otacı)
  • Herkesin saçı farklıdır, birinin saçına iyi gelen diğerininkini mahvedebilir, sac türüne göre şampuanları denesen daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perceiv4

Arkadaşlar çoğu şampuan çok tırt elidor bukle belirginleştirici kullandım saç tellerim inceldi ve koparak dökülme arttı bir haftada sadece o yüzden otacı ya geçeyim diyorum kullananlar ? Başka tavsiyede alabilirim.Saçlar uzatıcam scwarzkopf gibi ?

aktarlardan dogal seyler satan yerlerden sarımsak sampuanı al. kokusu yok(kötü degil) ama cok iyi gelıyor saca besler tavsiye ederim

• Yağlı saçlar için iyi, gelen şampuan hanghisi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: perceiv4

Arkadaşlar çoğu şampuan çok tırt elidor bukle belirginleştirici kullandım saç tellerim inceldi ve koparak dökülme arttı bir haftada sadece o yüzden otacı ya geçeyim diyorum kullananlar ? Başka tavsiyede alabilirim.Saçlar uzatıcam scwarzkopf gibi ?

BIOTIN der giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tantum Verde

quote:

Benim saçta da acayip kepek var. Çocukluğumdan beri kurtulamadım. Şu sıralar daha da çoğaldı elimi saçıma sürdüğüm zaman kar yağıyor. Herhangi bir öneriniz var mı ya da doktora mı gitmeliyim?

çok sıcak suyla mı yıkıyorsun saçlarını?

Evet çocukluğumdan beri.

sıcak su saç derisinin soyulmasına ve kepek yapmasına sebep olur. daha ılık suyla yıkanmaya çalış.

Aşırı dökülme oluyor elimi saçıma atınca on tane saç teli geliyor. Bu da mı sıcak sudan acaba?

sıcak su da etki eder ama saçını çok sık yıkıyorsan bu daha fazla sebebiyet verir. birde saçını yıkama sonrası doğal kurumaya bırak saç kurutma makinasıyla kurutma. Ama kepeğin sebebi sıcak sudan diye düşünüyorum çünki çok sıcak suyla yıkandığınızda sırtta kaşınma ve deri kavlaması yapıyor. Aynısı kafada saçın yağıyla birleştiğinde kepeğe sebep veriyor.

Edit:Annem dermatolog ordan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 26 Ocak 2014; 13:34:09 >

• quote:

Benim saçta da acayip kepek var. Çocukluğumdan beri kurtulamadım. Şu sıralar daha da çoğaldı elimi saçıma sürdüğüm zaman kar yağıyor. Herhangi bir öneriniz var mı ya da doktora mı gitmeliyim?

http://www.kozmomarket.com/p-8947-Kepek-Tedavisi-La-Roche-Posay-Kerium-DS-Shampoo-125-ml-Kepege-Karsi-Yogun-Bakim-Kur-Sampuani-3433422407268-La-Roche-Posay-.html

bende bundan alcamda inş işe yarar yoksa bu kepekle ugrasıp durcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 26 Ocak 2014; 13:40:16 >

• Heven showgörl kulanıyorum kaç senedir kepek falan da azalttı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet çocukluğumdan beri.

sıcak su saç derisinin soyulmasına ve kepek yapmasına sebep olur. daha ılık suyla yıkanmaya çalış.

Aşırı dökülme oluyor elimi saçıma atınca on tane saç teli geliyor. Bu da mı sıcak sudan acaba?

sıcak su da etki eder ama saçını çok sık yıkıyorsan bu daha fazla sebebiyet verir. birde saçını yıkama sonrası doğal kurumaya bırak saç kurutma makinasıyla kurutma. Ama kepeğin sebebi sıcak sudan diye düşünüyorum çünki çok sıcak suyla yıkandığınızda sırtta kaşınma ve deri kavlaması yapıyor. Aynısı kafada saçın yağıyla birleştiğinde kepeğe sebep veriyor.

Saçımı çok sık yıkamıyorum ve havluyla kuruluyorum genelde. Haftada kaç kez yıkamamı önerirsiniz peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keyif,yalnız gitmez

Tresan

Tresan pek tavsiye etmem.Bende normalde otacı kullanıyordum.Bulamayınca tresan aldım kafamda yara yaptı.Otacı kullanabilirsiniz arkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet çocukluğumdan beri.

Saçımı çok sık yıkamıyorum ve havluyla kuruluyorum genelde. Haftada kaç kez yıkamamı önerirsiniz peki?

3 kere yika. ama 1 -2 -3 yikiyorsun ya. 2. de kafana sampuan vs surme suruyosanda azicik sur. sac biraz dogal yagiyla beslenmeli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.