Şimdi Ara

Adam gibi şampuan tavsiyesi (otacı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu şampuan çok tırt elidor bukle belirginleştirici kullandım saç tellerim inceldi ve koparak dökülme arttı bir haftada sadece o yüzden otacı ya geçeyim diyorum kullananlar ? Başka tavsiyede alabilirim.Saçlar uzatıcam scwarzkopf gibi ?

• updallah
  • Zigavus sarımsak şampuanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok ciddiyim el yapımı yeşil sabun gibisi yok. Bunca zaman niye bu kadar şampuan denedim diye ve bu sabunlar varken bu şampuanlar niye çıkmış, arada bu kadar fark varken insanlar şampuanı nasıl benimseyebilmiş diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
    Yeşil sabun hem çok güzel temizliyor hem besliyor hem başınıza sabunu sürdükçe derinizi uyarıyor. Günlük duş alırım bazen 2 veya 3 gün alamadığım olur şampuanlarla günlük yağlanan saçım yeşil sabunla 3 gün olsa da ne yağlanma ne birşey.
    Öneri olarak da durunun el yapımı yeşil sabunu gayet güzel. 4 kalıbı 4.5TL olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 26 Ocak 2014; 12:21:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Arkadaşlar çok ciddiyim eş yapımı yeşil sabun gibisi yok. Bunca zaman niye bu kadar şampuan dedim diye ve bu sabunlar varken bu şampuanlar niye çıkmış, arada bu kadar fark varken insanlar şampuanı nasıl benimseyebilmiş diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
    Yeşil sabun hemok güzel temizliyor hem besliyor hem başınıza sabunu sürdükçe derinizi uyarıyor. Günlük duş alırım bazen 2 veya 3 gün alamadığım olur şampuanlarla günlük yağlanan saçım yeşil sabunla 3 gün olsa da ne yağlanma ne birşey.
    Ö eri olarak da durunuj el yapımı yeşil sabunu gayet güzel. 4 kalıbı 4.5TL olmalı.

Valla bizde kutu kutu yeşil sabun var hem elimi yüzümü onunla yıkıyorum hemde saçlarımı mükemmel kokusu ve etkisi var.
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Gerçekten böyle güzel bir malzememiz varken dünyaca o şampuanlara nasıl geçebilmişiz ilginç doğrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Gerçekten böyle güzel bir malzememiz varken dünyaca o şampuanlara nasıl geçebilmişiz ilginç doğrusu.

Bende anlamıyorum hem şampuan kimyasal madde yüksek derecede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan bunu kullanıyorum, kafanı yıkarken sanki arabada pencere açıkmışta kel kafana rüzgar vuruyor gibi oluyor. Bende yeni keşfettim bu şampuanı, bildiğin mentos özlü
  • Saç tellerim çok zayıflamıştı ve orta kısımda azalma vardı.Bioblas refresh effect kullandım saçlarıma gerçekten fayda sağladı ve saçlarım sıklaşıp fazlalaştı.
  • otacı sarımsaklı şampuana ne dersiniz ?
  • Benim saçta da acayip kepek var. Çocukluğumdan beri kurtulamadım. Şu sıralar daha da çoğaldı elimi saçıma sürdüğüm zaman kar yağıyor. Herhangi bir öneriniz var mı ya da doktora mı gitmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Benim saçta da acayip kepek var. Çocukluğumdan beri kurtulamadım. Şu sıralar daha da çoğaldı elimi saçıma sürdüğüm zaman kar yağıyor. Herhangi bir öneriniz var mı ya da doktora mı gitmeliyim?

çok sıcak suyla mı yıkıyorsun saçlarını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum Verde

quote:

Benim saçta da acayip kepek var. Çocukluğumdan beri kurtulamadım. Şu sıralar daha da çoğaldı elimi saçıma sürdüğüm zaman kar yağıyor. Herhangi bir öneriniz var mı ya da doktora mı gitmeliyim?

Evet çocukluğumdan beri.

• quote:

quote:

quote:

Evet çocukluğumdan beri.

saçlarını ılık suyla yıka bundan sonra
  • quote:

quote:

quote:

Evet çocukluğumdan beri.

sıcak su saç derisinin soyulmasına ve kepek yapmasına sebep olur. daha ılık suyla yıkanmaya çalış.
  • Otacı var bende yeni alındı, ısırgan otlu yağlı ve normal saçlar için ancak daha denemedim. Biraz kullanayım geri dönüş yaparım.
  • Saç tipin ney onu biliyormusun?
  • Tresan

• quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

quote:

quote:

Evet çocukluğumdan beri.

sıcak su saç derisinin soyulmasına ve kepek yapmasına sebep olur. daha ılık suyla yıkanmaya çalış.

Aşırı dökülme oluyor elimi saçıma atınca on tane saç teli geliyor. Bu da mı sıcak sudan acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Şuan bunu kullanıyorum, kafanı yıkarken sanki arabada pencere açıkmışta kel kafana rüzgar vuruyor gibi oluyor. Bende yeni keşfettim bu şampuanı, bildiğin mentos özlü

Bunu önermeye gelmiştim ve gidiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.