Şimdi Ara

adam herkesi giant goleme çekiyo kendi ölmüyo herkes yatıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olypia da supermage adlı *********************************************** insan herkesi 60lvllıları fln giant golemlerin arasına çekiyo ve kimse ölmüyo nasıl oluyo bu ************* beni de çekti allahtan ark. vradı rezzr

• o çekenlerin hepsini öldürmek istiyorum benide öldürdüler kahrolsun
  • böle şeefsizlerde var
  • çok ironik bişi aslında. sen bu oyunu zevk almak için oynuyorsun. o adamda seni zevk almak için öldürtüyor. benimde başıma geldi, çok sinir oldum, ama ne yapayım. forum moderatörleri yasakladılar ama o manada kullanmıyorum, cidden bişeylerin ezikliğini yaşayanlar yapar bunu.
  • Bu işi yapanlar TÜRK DEĞİL. Açık seçik söyleyeyim.
    Aşağıdaki linke tıklayın görürsünüz.

Adam "KS'cileri öldürdüm" diyor.
    Bir diğeri "O öldürdüklerin Türk klanı" diyor.
    F9'da "KILL" diyor. (yeni kralımız )

YORUMSUZ......
    http://immortalsouls.nrgservers.net/forums/viewtopic.php?t=15
  • F9 ve clan arkadaşlarının antiTurk olduğu ortada ama hâla Areste oynayan warrior lar ona özeniyor.sanki türk ve adam gibi adam olan bi 70LvL yoq
  • özür diliyorum biraz gereksiz olcak ama by_blade pm ine bakarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaslar o s...........siz lerin hepsi turk dusmani gecen f9 devilden bi istekte bulundum drop rate event yap diye insan gibi sorduk h..an gibi cevap aldik oyunda o kadar turk var oy vermeyelim sunlara ya forumdam 1 aday ciksin lwli onemli deil areste-el morad krali artik o adam olmasin o kadar turkuz kendimize hakaret ettiriyoz ..
  • Beyler o linkteki forma bişiiler yazdım ama anlayacaklarından değil. Oylesine sizde girin bişiiler karalayın Hheheh
    Bu arada admin belki siler oraya yazdiklarımı.

http://immortalsouls.nrgservers.net/forums/viewtopic.php?t=15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 12 Mart 2006; 7:29:14 >
  • arkadaşımda çekti 1 hafta süreyle banladılar
  • Sonunda bende o siteden ban yedim ama hiç pişman değilim
    Üstelik hiçbir şey yazmamıştım... Sadece bu foruma linki koymuştum
  • Ewet bende ban yemişim. Hızlı çalışıyor adminler. :P
  • Olimpia da dün magein biri flame rock lara çekti nasıl olduysa yatmadım Ama bu tür insanlara uyuz oluom bi de sanki anlaşmış yaratıkla da kendisi dibinde olduu halde ölmüyor Nasıl oluyor bi anlasam
  • benide çektiler ama oraya REZZ GELMEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kendi de ölür
  • cok pislik bişi o sitede oyuncualrdan biri bole yazmıs all those faggot hatred turks

btw fuck allah. tovbe tovbe yaa :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Sonunda bende o siteden ban yedim ama hiç pişman değilim
    Üstelik hiçbir şey yazmamıştım... Sadece bu foruma linki koymuştum

Walla beni de banlamışlar acaba suçum neydi bi de IP ye ban atmışlar

• bide adminmiş kendileri nasıl adminse resmen bize cephe almıs bu yabancıalr yaa
    phantom
    Site Admin
  • olm yeni bi bug var. adam heskesi giant goleme çekiyodu. bende gittim yanına exp ve attack bugu vardı. milleti healleye biliyom ama hiçbiri hiçbişey yapmıyo. tam dm lik. dmin içinde heal etsen adamı dm sana vurmuyo öyle bi bug. içindeki şeyler geliyo ama exp de gelmiyo. neyse ben gittim adamın yanına giant golemi yumruklamaya başladım nasıl olsa bişi olmuyo. üstümdede bişi yok lvl 1 gibi gözüküyo. dedim banlancaksın ben gm im (ingilazca tabi) adam tırstı direk field connect a private chat oldu
  • Evet arkadaşlar bu çocuk la ben aynı clan daydım beni de çekti ipne ve yattım ama sonra clan dan oldugumu söyleyince beni ordaki rezlerden biri kaldırdı. daha son ra ben o clan dan çıktım adamın pm si şu _mao_ ancak dün akşam saat 12:00 civarların da çocugu tekrar gördüm ve niye böyle birşey yapıyorsun dedim. "BEN YAPMADIM Kİ YEĞENİM YAPMIŞ DEDİ " şimdi siz ne düşünürsünüz?............

• nasıl rezz gelmez köşeden geliyo sonra uyutuyo rezz leyip kaçıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.