gs yi fb ve bjkyle bir turmak tamamen saçmalık..sonuçta 2 takımın geçmişinde avrupa kupası yok...yeni yapılan satdla hiçbir kıyaslama şansları kalmıcak ama birçok gsli bmmöde canımı sıkan paçavra reklamlarla dolu forma
Bu önemli bilgi için sana teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight Adam doğru demiş BJK-GS-FB avrupada bilinen takımlar fakat bir Man.UTD, Barça, Real Madrid gibi büyük klüpler değil...
konu bu değil ama, adam her maç sonrasında en çok koşanlarda takımında ilk 3 de..helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: denizkubi
bırakalım artık bu saçma sapan alınganlıkları...
Bu açıklamayı mehmet topal yapsa veya neil yapsa yadırgardım ama dos santos bir gömlek üstün işte hatta türkiye ligine de fazla geliyor...Bir de şunu gözlemliyorum ben sanki dos santosa pas verilmiyor gibi bişey yani tam olarak.... Servet ,sabri ,sarp barışla aynı takımda oynuyor adam bunda bir gariplik yok mu?Galatasaray dünya futbolunun çok gerisinde kaldı eski çamlar bardak oldu artık. gayet düzgün bir açıklama yapmış her sene ön elemelerde elenip uefayı yaşam mücadelsei yapıp yerlerde sürünerek veya 10 yıldır içerde dışarda fenerbahçeye yenilerek mi byük olunuyor? Öyle lafla büyük olunmuyor maalesef marka değeri diye bişey var türkiyede bana göre hiçbir takımın avrupa normlarına göre marka değeri yok bunlar da benim görüşlerim
Pas verilmemesi konusunda haklısın bence de, dün manisa maçında özellikle sürekli keitaya oynandı sanki diğer kanatta adam yokmuş gibi...
turkiyenin en buyuk klubu gs olabilir fakat avrupa da bizden buyuk kluplerde var atgozluklu olmamak lazım
Anadolu takımlarının taraftarlarının gs,fb,bjk'ye büyük takım denince neden kızdıklarını anlayın işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Guess Who?
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Guess Who???
Kimliğini açıklarmısın? eski kullandığın nick neydi?
Biri gelir pm den fake misin lan yazar gider biri gelir eski kullandığın nick nedir der gider Futbol bölümüne mesaj atınca sizin tabirinizle fake mi oluyorum nerenizden uyduruyorsunuz.
Foruma yeni üye olan birisi bu kadar agresif, girişken ve aktif olmaz genellikle. O yüzden dikkat çekiyorsun. Bu yüzden eski bir hesabının olabileceğini düşünmemiz normal. Hatta bu konuda haklı olma ihtimalimiz yüksek. Ayrıca nickin "kim, tahmin et?" anlamında ve bu çok manidar.
quote:
Orijinalden alıntı: kayaer07
quote:
quote:
Guess Who???
Biri gelir pm den fake misin lan yazar gider biri gelir eski kullandığın nick nedir der gider Futbol bölümüne mesaj atınca sizin tabirinizle fake mi oluyorum nerenizden uyduruyorsunuz.
Foruma yeni üye olan birisi bu kadar agresif, girişken ve aktif olmaz genellikle. O yüzden dikkat çekiyorsun. Bu yüzden eski bir hesabının olabileceğini düşünmemiz normal. Hatta bu konuda haklı olma ihtimalimiz yüksek. Ayrıca nickin "kim, tahmin et?" anlamında ve bu çok manidar.
Ben ne yapabilirim kardeş ben Futbol bölümünü öncedende takip ediyordum ama yazmıyordum eski bir hesabımın olduğunu düşünüyorsanız yönetici arkadaşlara bildiriverin onlar icabına bakar
quote:
quote:
quote:
quote:
Guess Who???
Ben ne yapabilirim kardeş ben Futbol bölümünü öncedende takip ediyordum ama yazmıyordum eski bir hesabımın olduğunu düşünüyorsanız yönetici arkadaşlara bildiriverin onlar icabına bakar
Çok klişe daha yaratıcı ol...
Bilinmeyen Numaralar 118yersen ooooo ooooohooo
quote:
quote:
quote:
quote:
Guess Who???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme