Şimdi Ara

Adam Ol Giovanni! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

Fake üyeden fake konu... Kaale almaya gerek yok...

http://www.milliyet.com.tr/dos-santos-tan-galatasaray-i-kizdiracak-sozler-/spor/sondakika/17.04.2010/1226346/default.htm

Adama bak

• Bu berezilya olabilir mi ?
  • bırakalım artık bu saçma sapan alınganlıkları...

Bu açıklamayı mehmet topal yapsa veya neil yapsa yadırgardım ama dos santos bir gömlek üstün işte hatta türkiye ligine de fazla geliyor...Bir de şunu gözlemliyorum ben sanki dos santosa pas verilmiyor gibi bişey yani tam olarak....
    Servet ,sabri ,sarp barışla aynı takımda oynuyor adam bunda bir gariplik yok mu?Galatasaray dünya futbolunun çok gerisinde kaldı eski çamlar bardak oldu artık.
    gayet düzgün bir açıklama yapmış her sene ön elemelerde elenip uefayı yaşam mücadelsei yapıp yerlerde sürünerek veya 10 yıldır içerde dışarda fenerbahçeye yenilerek mi byük olunuyor?
    Öyle lafla büyük olunmuyor maalesef marka değeri diye bişey var türkiyede bana göre hiçbir takımın avrupa normlarına göre marka değeri yok bunlar da benim görüşlerim
  • bu nasıl bir usluptur..
  • Cristiano Ronaldo Manchester'dan Real Madrid'e giderken ne dedi? ARtık daha büyük bi takımda oynamak istiyorum.

Manchesterlılarda buna öyle bir bozulmuş öyle bir bozulmuş ki sormayın.

Bu takımın kaptanı, artık Liverpool da forma giymek istiyorum derken, devre arasında gelmiş bir adamın böyle konuşması normal ki böyle olmalıdır zaten. Ne yapacaktı 20 yaşında 10 yıl Türkiye'de Galatasaray'da kalıp 30 yaşında büyük liglere mi gitmeyi düşünecekti?

yine saçma sapan konuşulmaya başlamış. Başlığa bak "Adam ol Giovanni!"

Adam ol! ne o öyle büyük takımlardan birine gitmek istiyorum falan demeler. Senin yerin buradır mal mısın oğlum ? 30 yaşına kadar GS'de oynayıp, 30 yaşında kayserispor'a falan gideceksin, neymiş efendim büyük takımlardan birinde forma giymek istiyomuş. Bırak bunları ! Adam ol lan!

Koyu yazan yerler ironidir. Malum nedenlerden dolayı söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

Cristiano Ronaldo Manchester'dan Real Madrid'e giderken ne dedi? ARtık daha büyük bi takımda oynamak istiyorum.

Manchesterlılarda buna öyle bir bozulmuş öyle bir bozulmuş ki sormayın.

Bu takımın kaptanı, artık Liverpool da forma giymek istiyorum derken, devre arasında gelmiş bir adamın böyle konuşması normal ki böyle olmalıdır zaten. Ne yapacaktı 20 yaşında 10 yıl Türkiye'de Galatasaray'da kalıp 30 yaşında büyük liglere mi gitmeyi düşünecekti?

yine saçma sapan konuşulmaya başlamış. Başlığa bak "Adam ol Giovanni!"

Adam ol! ne o öyle büyük takımlardan birine gitmek istiyorum falan demeler. Senin yerin buradır mal mısın oğlum ? 30 yaşına kadar GS'de oynayıp, 30 yaşında kayserispor'a falan gideceksin, neymiş efendim büyük takımlardan birinde forma giymek istiyomuş. Bırak bunları ! Adam ol lan!

Koyu yazan yerler ironidir. Malum nedenlerden dolayı söyledim.

Özür dilerim

• Guess Who???

Kimliğini açıklarmısın? eski kullandığın nick neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Guess Who???

Biri gelir pm den fake misin lan yazar gider biri gelir eski kullandığın nick nedir der gider Futbol bölümüne mesaj atınca sizin tabirinizle fake mi oluyorum nerenizden uyduruyorsunuz.
  • büyük takım formasını paçavraya dönüştürmez..gs ve fb büyük bütçelere sahip olmalarına rağmen formlarını 3 kuruşa ül.. denen firmaya sattılar..adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who?

quote:

Guess Who???

Biri gelir pm den fake misin lan yazar gider biri gelir eski kullandığın nick nedir der gider Futbol bölümüne mesaj atınca sizin tabirinizle fake mi oluyorum nerenizden uyduruyorsunuz.

Sen sıradan bir fake değilsin, özel bir fakesin... 3 gün önce durduk yerde bana bulaştığına göre de önceden kuyruk acısı olan bir fakesin... Yakında çıkar...
  • Takma adı Guess Who? olan birisi doğal olarak daha da dikkat çekiyor.
  • Adam ol giovanni ne demek ya ? Dünyanın en iyi takımı şuan Barcelona olarak gösteriliyor.. Sen bir futbolcu olsan hangi takımda oynamak istersin?
  • "Daha büyük bir klübe" demeliydi, unutmuş..Belki de unutmamıştır da, yine tercüman yanlışıdır. Zira İngilizce'yi bile zar zor çevirebilen tercümanlara sahibiz, Ki Gio röportajlarını İngilizce bile yapmıyor sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

Guess Who???

Sen sıradan bir fake değilsin, özel bir fakesin... 3 gün önce durduk yerde bana bulaştığına göre de önceden kuyruk acısı olan bir fakesin... Yakında çıkar...

Off şimdi aklıma geldi ben sana orda acayip bulaşmışım şakadanda anlamıyor musun

• off adam resmen ekmek yediği yere ihanet etmiş tez vurun kellesini.
  • quote:

quote:

Guess Who???

Lan falan demedim iftira atma

Bi baktım bi konuda bana ismimle hitap ediyor. Dedim bu kesin fake. Yoksa yeni üye benim ismimi nerden tanısın bende doğal olarak pm attım ama lan demedim yalan söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

quote:

Guess Who???

Lan falan demedim iftira atma

Bi baktım bi konuda bana ismimle hitap ediyor. Dedim bu kesin fake. Yoksa yeni üye benim ismimi nerden tanısın bende doğal olarak pm attım ama lan demedim yalan söylüyor

Tamam lan demedinde herkes ömer diyor bende ömer dedim Roohans mı ne var onada Metin diyorlar bende metin dedim ne varki bunda

• Tamam tamam. Takıl işte sende forumda herkese yer var sonuçta ama adam akıllı konular aç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Tamam tamam. Takıl işte sende forumda herkese yer var sonuçta ama adam akıllı konular aç...

Önerin için teşekkür ederim
  • Adam doğru demiş BJK-GS-FB avrupada bilinen takımlar fakat bir Man.UTD, Barça, Real Madrid gibi büyük klüpler değil...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.