Şimdi Ara

Adam olan bunu yapmaz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili l2 oynıcıları l2 talles adlı serverin admini ve gmi isim vermek istiyorum herkez bilsn turkay ve tayfun bunlar baskalrınn serverlarına girip ortadan kaldrmak icin calısmalar yapmaktadırlar. bunlar 21 yy turkiyesinde yapılan bir utanc bir yuzkarası orengidr. hep beraber kalkıncamıza bunlar turklerin icindeki l2 hevesini kırmaklada kalmıyor tamamen siliyorlar . lutfen bu msj ımı dikkate alınız. ve hiç birşekilde provakasyonlara gelmeyiniz . l2pusu admini .... tesskkurler.

• Ben L2TaLLes admiyim eet doqru bu da yorum u da yapan fatih birseyden caktıgın yoq tr.gg den site acıyorsun srverda gm olmak icin hanqi serverda gm olursan o serverin reklamini yapip duruyorsun Ben sana birsey demiyorum fatih daha dunku cocuqsun //admin paneli nedir bilmiyordun simdi gelmiş headgm dior kendini demkki admin yardımcısısın yapsana srverindaki subb class problemini yapsana noobless problemini serverinda gm oldum playerLar abi lutfen noobles yap abi lutfen subbclassLari hallet OLm eger birsey yazıyorsan forum a kendine guvenerek yazıcaksın...Birde delikanliysan arkamdan deil Yuzume konus tmm Bebe L2 NEDİR BİLMES ................[Dogan bunların senle bir alakasi yoq sadece bu fatih in rezilligi ]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.