yazık lan fanlık gördüm de bu ders videolarının altına gelenler cringe af örnekler çoğaltılabilir en son gözüme bu çarptı |
Bildirim
yazık lan fanlık gördüm de bu ders videolarının altına gelenler cringe af örnekler çoğaltılabilir en son gözüme bu çarptı |
Of evet ya bide mert hoca fanları yokmu mert hocanın prensesi falan filan..
|
Belki babasından çok şiddete maruz kalıp selim hocaya sığındı ayıp değil mi duyar kasıyorsun ha yazıklar olsun sana ne yaşadığını bilmiyorsun???????????
|
Vipfizik, Mert hoca,Rm...
videoda bir sorunun yanlış olduğunu düşünüp yorumlara iniyorum adam "Arkadaşlar videoyu beğenelim yorum atalım destek olalım" diye 10 tane yorum yapmış. Kafayı sıyıyorum sanki baban kazanıyor parayı avel |
Bunun sebebi türk ailesindeki sevgi eksikliği. hep bu sahne aklıma gelir |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bunun sebebi türk ailesindeki sevgi eksikliği. hep bu sahne aklıma gelir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplasyen -- 12 Mayıs 2021; 21:6:34 > |
en rahatsız edici kitle olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bunlar |
|
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır Ayrıca kırmizi şortli öldü,artık o yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 9 Mayıs 2021; 21:35:58 > |
Terbiyesizlink yapma |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kanser kitle |
Yav bu kadın niye abartılıyor ben bunu dinleyince netlerim düştü MEB kitabı, palme ve Asel biyoloji yeterli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen öyle çok bot yorum var özellikle kampüs kanalında |
bunlara crınge oluyorsanız daha komandonun fanlarını görmediniz |