Arkadaşlar 45 lwl roguem war adamımda dual +8 clawer +7 chitin set ve takıları ayalayamadım geride kalan para 150 m war geriye kalan paraya ne yapabilirim ?
Kız mı erkek mi
server onemli itemlere gore hem eger item yapacaksan simdilik bunlar iyi 59 olduktan sonra +7 dd alırsın takı olarak +9 dual küpe +0 pp +1 dual kekuri falan biraz tuzlu gibi ama iyi bi ardream char olur kolay
bdw se güzel çar
Lvl'ına göre oldukça güzel bir char
pathosda oynuyorum bu parayı +8 horn almakla gerisini takıyla degerlendirsem ve yoruma devamm
+8 horn fln alma lvl kascaksan al +7 horn yeter işte geriyslede takı düzersin. +9 dex takı fln
level kasma bdw char yap onu hem zevk alırsın hem np ve para kasarsın hemde iş yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
level kasma bdw char yap onu hem zevk alırsın hem np ve para kasarsın hemde iş yaparsın
eet bi süre bdw takıl para kas mümkünse 2 bdw ye gir aksam ve gece np de kasarsın bdw de çok iyi 3 günde 4 kutu alsan 10 günde 120m yapar
iyi bdw
quote:
Orjinalden alıntı: SilverM00n
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
eet bi süre bdw takıl para kas mümkünse 2 bdw ye gir aksam ve gece np de kasarsın bdw de çok iyi 3 günde 4 kutu alsan 10 günde 120m yapar
günde 4 kutu derken ?
ve kazancağı ne malum?
Süper Süper Akar
bdw de iiyi akarım
BENCE ORDA 3 GÜNDE 4 KUTU YAZIYO GÜNDE DEĞİL.AYRICA BDW TEK KİŞİLİK Bİ OLAY DEİLDİR.1500 BUFF VE +300 AC KAĞIDI OLSA Bİ NEBZE YATMAN ZOR OLABİLİR.YOKSA PARTİNDE PRİEST YOKSA VE EZİKLER DÜŞMÜŞSE KARŞI TARAFIN SAĞLAM OLMASIYLA EZİLİRSİN VE 5 DAKKA DOLMADAN KAPATIRSIN OYUNU.ONUN YANINA Bİ TANEDE FULL DEX ARCHER AÇ VE CLEVER YAP BDWDEN KALAN ZAMANLARINDA PARA KASARSIN.
yapacagımı iyi biliyorum buf olmassa kesemem mi ? minör ile
yaw ben 45 lwl bdw giremem mi ?
girersin işte süper char bdw de şansına iyi adamlar düşerse her zmn kazanırsın ama cacala adamlar gelirse vay haline didinip durusun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme