Şimdi Ara

Adamım nasıL ? iÇerii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 45 lwl roguem war adamımda dual +8 clawer +7 chitin set ve takıları ayalayamadım geride kalan para 150 m war geriye kalan paraya ne yapabilirim ?

• Kız mı erkek mi
  • server onemli itemlere gore hem eger item yapacaksan simdilik bunlar iyi 59 olduktan sonra +7 dd alırsın takı olarak +9 dual küpe +0 pp +1 dual kekuri falan biraz tuzlu gibi ama iyi bi ardream char olur kolay
  • bdw se güzel çar
  • Lvl'ına göre oldukça güzel bir char
  • pathosda oynuyorum bu parayı +8 horn almakla gerisini takıyla degerlendirsem ve yoruma devamm
  • +8 horn fln alma lvl kascaksan al +7 horn yeter işte geriyslede takı düzersin. +9 dex takı fln
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • level kasma bdw char yap onu hem zevk alırsın hem np ve para kasarsın hemde iş yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

level kasma bdw char yap onu hem zevk alırsın hem np ve para kasarsın hemde iş yaparsın

eet bi süre bdw takıl para kas mümkünse 2 bdw ye gir aksam ve gece np de kasarsın bdw de çok iyi 3 günde 4 kutu alsan 10 günde 120m yapar
  • iyi bdw
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilverM00n

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

level kasma bdw char yap onu hem zevk alırsın hem np ve para kasarsın hemde iş yaparsın

eet bi süre bdw takıl para kas mümkünse 2 bdw ye gir aksam ve gece np de kasarsın bdw de çok iyi 3 günde 4 kutu alsan 10 günde 120m yapar

günde 4 kutu derken ?

ve kazancağı ne malum?

• Süper Süper Akar
  • bdw de iiyi akarım
  • BENCE ORDA 3 GÜNDE 4 KUTU YAZIYO GÜNDE DEĞİL.AYRICA BDW TEK KİŞİLİK Bİ OLAY DEİLDİR.1500 BUFF VE +300 AC KAĞIDI OLSA Bİ NEBZE YATMAN ZOR OLABİLİR.YOKSA PARTİNDE PRİEST YOKSA VE EZİKLER DÜŞMÜŞSE KARŞI TARAFIN SAĞLAM OLMASIYLA EZİLİRSİN VE 5 DAKKA DOLMADAN KAPATIRSIN OYUNU.ONUN YANINA Bİ TANEDE FULL DEX ARCHER AÇ VE CLEVER YAP BDWDEN KALAN ZAMANLARINDA PARA KASARSIN.

• yapacagımı iyi biliyorum buf olmassa kesemem mi ? minör ile
  • yaw ben 45 lwl bdw giremem mi ?
  • girersin işte süper char bdw de şansına iyi adamlar düşerse her zmn kazanırsın ama cacala adamlar gelirse vay haline didinip durusun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.