Ama istedii hattı kontrol edebiliyormuşO artık ne demekse yani kontörlerimizi falanmı sömürür.Sonra belki telefonlarımızı dinler yada hattımızı kilitler yada telefonumuzu bozar yada tlefonun radyo dalgalarıyla beynimize nişeyler yapar yada telefonu sürekli çaldırır yada bizim hattan konuşur sonra al sana fatura.
bu adamı tanımıyorsun galiba
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
Bu adamı hatırlamıştım neydi tam olarak olayı?
Adamın amacı hattı satmak değil turkcell olayını herkese duyurmak ama başarılıda oluyor galiba
Yoksa bir hatta kim 100 milyar verirki
Veren çıkmaz sanırım dimi
Arkadaşlar sizin sayenizde bu reklam popüler olarak 1 numaraya girdi.
Ama istedii hattı kontrol edebiliyormuşO artık ne demekse yani kontörlerimizi falanmı sömürür.Sonra belki telefonlarımızı dinler yada hattımızı kilitler yada telefonumuzu bozar yada tlefonun radyo dalgalarıyla beynimize nişeyler yapar yada telefonu sürekli çaldırır yada bizim hattan konuşur sonra al sana fatura.
Merak etme kimseye zarar verecek bir kişiliğe sahip değil. Herkes tanıyor onu. Yakında sende tanırsın
Çok zengin birisi olsaydım o hatta şimdi değil ama gündemde yer tutunca verirdim. Basın olaya yer verip gündem oluşursa mutlaka birisi o parayı verir. Dikkatleri üzerine çekmek için. Böyle enayiler çıkar.
O adam için 100 Milyar az bile
O insanı takdir ettiğim tek nokta her şeye rağmen mücadelesini vermesi. Hiçbir şeyden çekinmemesi. Söylentilere göre turkcell bir çok siteye baskı yaptığına göre demekki adam turkcelli iyice korkutmuş.
Mücadelisine bende hayranım. Ne kadar engelleseler bile mutlaka yine yazılarını millete okutturuyor. Yazıları zaten milletin iyiliği için
quote:
Orjinalden alıntı: agoze
Çekinmene gerek yok merak etme herkesin dediği gibi kimseye zararı yok
Zengin olsam bu hattı satın alırım Çünkü hat çok özel
Bİ HATTA YÜZMİLYAR VERİLMEZ YAA
quote:
Orjinalden alıntı: sev
Bİ HATTA YÜZMİLYAR VERİLMEZ YAA
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
neden bu topicte bukadar fake var
Helal olsun bu adama
Kim bu adam yaw.Herkes tanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: agoze
Kim bu adam yaw.Herkes tanıyor
sen nerde binbaşı oldun?!
quote:
Orjinalden alıntı: AySuN
Hattı kim alırsa reklamı incelemek isterseniz işter link:
Adam ne yapıp yapıyor yine ismini bir yerlere yazdırıyor. Çok inatçı mücadeleci birisi Böyle insanlara hastayım. Allah'ım sen yardım et haklı olan insanlara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme