Alex De Souza futbolu bıraktığında ülkesine ya da başka bir ülkeye dönmek isterse başta 3 büyük takımın yöneticileri ve taraftarları olmak üzere tüm Türk futbol camiası tarafından görkemli bir törenle uğurlanmalı, hatta Türk Yıldızları sınırı çıkana kadar uçağına eşlik etmeli...
bu yazdığında ciddi olamazsın!!!
quote:
Orijinalden alıntı: AhlakPolisi
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
dün akşam face'e yazdığım mesajım...
Alex De Souza futbolu bıraktığında ülkesine ya da başka bir ülkeye dönmek isterse başta 3 büyük takımın yöneticileri ve taraftarları olmak üzere tüm Türk futbol camiası tarafından görkemli bir törenle uğurlanmalı, hatta Türk Yıldızları sınırı çıkana kadar uçağına eşlik etmeli...
bu yaz<dığınla ne kadar ciddiysen ben de o kadar ciddiyim... hagi ile alex arasındaki en önemli fark budur... hagi çirkeftir, alex değil... futbolunu tartışabiliriz hatta tartışmaya da biliriz hagi'nin yeri ayrıdır ama adamlık konusunda da alex öyle...
alex birazda selçuk inan ve bence gökhan gönül gerisi hikaye bu konuda
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AhlakPolisi
quote:
dün akşam face'e yazdığım mesajım...
bu yaz<dığınla ne kadar ciddiysen ben de o kadar ciddiyim... hagi ile alex arasındaki en önemli fark budur... hagi çirkeftir, alex değil... futbolunu tartışabiliriz hatta tartışmaya da biliriz hagi'nin yeri ayrıdır ama adamlık konusunda da alex öyle...
senin kafan güzel ozaman,hagi de nerden çıktı şimdi kim hagiyle kıyasladı alex ülke için ne yapmışta yok uçaklar eşlik etsin,yok ülke törenle uğurlasın vs. vs. alexin insanlığına ve futboluna birşey demiyorum ama böyle yorumlar gereksiz zamanında alexe milli takımda oyna diye teklif gelmişti oynasaydı madem.
Fenerbahçenin imajını bazıları bozuyor, alex gibileri de düzeltmeye çalışıyor. Bu ülkeye bir alex daha gelmez.
Alex bize o kadar gol atıyor, ben bir kere küfr edildiğini tepki gösterildiğini görmedim. Ama Emre,Volkan,Topuz bu elemanlar kıdemli provakatörler, her maç bir ton halt yaparlar sonra analarımıza küfr ediyorlar diye ağlayarak basın açıklaması yaparlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Doktor.Z
Fenerbahçenin imajını bazıları bozuyor, alex gibileri de düzeltmeye çalışıyor. Bu ülkeye bir alex daha gelmez.
felipe var
Fernandes'e 3 maç ceza esprisini yapayım mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme