Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, karşılaşma sonrası Galatasaray soyunma odasına giderek ezeli rakiplerinin şampiyonluğunu kutladı
Bir an Alex'i karşılarında gören sarı-kırmızılı oyuncular hayli şaşırırken, Brezilyalı yıldızın bu jesti alkış topladı. Teknik Direktör Terim de, Alex'e teşekkür etti.
Ben şaşırmadım. Alex çünkü bu, efendililiği ile tanınır zaten. Herkesin aynı davranışı yapabilmesi ümidiyle.
Alex baska alexi sevmeyen gsli yok bize encok gol atan adam bizden 1 kere kufur yemedi cunku adam gibi adammm
eğer böyle düşünüyorsan sende Alex kadar adamın dibisin.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
eğer böyle düşünüyorsan sende Alex kadar adamın dibisin.
alex zaten adam bizim onun adamlığına laf etmeye hakkımız yok keşke diğer futbolcularımızda gidip tebrik etseydi sonuçta 18 kere biz olmuşuz bi okadarda onlar daha geçen sene aldık ligi neden kavga çıkar anlamıyorum.
Keske her futbolcu onun kadar olabilse
Ayni konulari acip durmasaniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hakeen
Keske her futbolcu onun kadar olabilse
GS taraftarı Alex'e herzaman saygı duymuştur duyacaktırda.Şuan en karakterli yabancı oyunculardan biri gerçekten.Takımıma en çok gol atan adamlardan biridir ama adamı seviyorum açıkcası.Birgün futbolu bıraktığında aklımda hep kral alex diye kalacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
GS taraftarı Alex'e herzaman saygı duymuştur duyacaktırda.Şuan en karakterli yabancı oyunculardan biri gerçekten.Takımıma en çok gol atan adamlardan biridir ama adamı seviyorum açıkcası.Birgün futbolu bıraktığında aklımda hep kral alex diye kalacak.
Alıntıları Göster
Keşke futbolcuların genelinde böyle bir karakter olsa bu şiddet olayları bu kadar olmazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Ayni konulari acip durmasaniz.
Düşüncesi güzel örnek bir davranış olur umarım birçok futbolcuya ama,
Galatasaray soyunma odasına giderken sarfettiği eforu oyuna girdikten sonra sahadada sarfetseydi keşke.
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
Düşüncesi güzel örnek bir davranış olur umarım birçok futbolcuya ama,
Galatasaray soyunma odasına giderken sarfettiği eforu oyuna girdikten sonra sahadada sarfetseydi keşke.
Alıntıları Göster
Volkan'da gidip ilk tebrik edenlerdendi.Neden yazan yok ? Ama medya işi biliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Fransa 98
Volkan'da gidip ilk tebrik edenlerdendi.Neden yazan yok ? Ama medya işi biliyor.
Alıntıları Göster
dün akşam face'e yazdığım mesajım...
Alex De Souza futbolu bıraktığında ülkesine ya da başka bir ülkeye dönmek isterse başta 3 büyük takımın yöneticileri ve taraftarları olmak üzere tüm Türk futbol camiası tarafından görkemli bir törenle uğurlanmalı, hatta Türk Yıldızları sınırı çıkana kadar uçağına eşlik etmeli...
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
dün akşam face'e yazdığım mesajım...
Alex De Souza futbolu bıraktığında ülkesine ya da başka bir ülkeye dönmek isterse başta 3 büyük takımın yöneticileri ve taraftarları olmak üzere tüm Türk futbol camiası tarafından görkemli bir törenle uğurlanmalı, hatta Türk Yıldızları sınırı çıkana kadar uçağına eşlik etmeli...
Alıntıları Göster
hER İŞTE BİR HAYIR VARDIR, NİHAT özdemir bile gs şampiyonluğu hak etti dedi, ortamı germedi, artık fb yöneticileri eskisi gibi burnu havalarda değil, rakiplerine saygıyı öğrenmeye başladılar, keşke ts ile dalga geçmeseydi baroni, bizimkilerde onunla dalga geçmeseydi. umarım genel olarak her şey rayına oturur da insan yakışır ortamda maçlar oynanır bundan sonra... Alex e gelince o gerçek bir kral...
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
hER İŞTE BİR HAYIR VARDIR, NİHAT özdemir bile gs şampiyonluğu hak etti dedi, ortamı germedi, artık fb yöneticileri eskisi gibi burnu havalarda değil, rakiplerine saygıyı öğrenmeye başladılar, keşke ts ile dalga geçmeseydi baroni, bizimkilerde onunla dalga geçmeseydi. umarım genel olarak her şey rayına oturur da insan yakışır ortamda maçlar oynanır bundan sonra... Alex e gelince o gerçek bir kral...
Alıntıları Göster
İşte bunun gibi adamlar yıllar sonra hatırlanacak helal olsun Alex.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
İşte bunun gibi adamlar yıllar sonra hatırlanacak helal olsun Alex.
Alıntıları Göster
Büyük Kaptan.
alex ve digerleri.. anlayan anladi
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
Büyük Kaptan.
Alıntıları Göster
her takıma bir alex lazım,oynayıp oynamaması mühim değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Martaval'
her takıma bir alex lazım,oynayıp oynamaması mühim değil.
Alıntıları Göster
ozman alex gelicek sene gs de diyebilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TV
ozman alex gelicek sene gs de diyebilirmiyiz?
Alıntıları Göster
tum turkiye nin sevgisini bu denli kazanan bi futbolcuyu daha once hatırlamıyorum...