Sizce kim olabilir Aykutun prenslerinden biri, bırak terlemeyi formanın ütüsünde bile değişiklik yok
selçuk ??
.Baroni
quote:
Orijinalden alıntı: poset cay
selçuk ??
bonu kafa
Gününde bir Baroni mevkisinde dünyanın en iyilerinden birisidir sözünü duyduğum gün Kocamanın futbolun F sinden anlmadığı kanaatine vardığım gündür.
quote:
Orijinalden alıntı: darkwink
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Gününde bir Baroni mevkisinde dünyanın en iyilerinden birisidir sözünü duyduğum gün Kocamanın futbolun F sinden anlmadığı kanaatine vardığım gündür.
harbi bunu söyledimihangi mevkide oynadığını biliyormu a.k.
Sahada herhangi bi yer yeterki sahada olsun
Aykutun futbol mantalitesini uyuyor. Tepkisiz, vurdumduymaz, sakin, soğukkanlı, sahada ruh gibi dolaşıyor. Aykut daha ne isteyebilir ki bir futbolcudan. Baroni de kendini görüyor mutlaka, saha dışında ben varım, sahanın içinde de benim gibi biri olmalı diyip oyuna sürüyor her maç.
quote:
quote:
quote:
Sahada herhangi bi yer yeterki sahada olsun
o zaman tamam a.k ye hak veriyorum
quote:
quote:
Geçen sene 3-1 aldığımız Trabzon maçında söylemişti, Baroni saman alevi gibi parlayınca.
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan
Aykutun futbol mantalitesini uyuyor. Tepkisiz, vurdumduymaz, sakin, soğukkanlı, sahada ruh gibi dolaşıyor. Aykut daha ne isteyebilir ki bir futbolcudan. Baroni de kendini görüyor mutlaka, saha dışında ben varım, sahanın içinde de benim gibi biri olmalı diyip oyuna sürüyor her maç.
Değişik ve güzel bir bakış açısı valla ve çokta doğru sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme