Şimdi Ara

Beyaz gömlek içine bir şey giyilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beyaz gömleğin içine bir şey giyilir mi?

Giyilirse ne giyilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 26 Aralık 2009; 21:25:02 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beyaz Gömleğin İçine Ne Giyilir: Erkekler İçin Kılavuz

Beyaz gömlek, her erkeğin gardırobunda bulunması gereken klasik bir parçadır. Çok yönlülüğü sayesinde hem resmi hem de gündelik ortamlarda kullanılabilir. Ancak, beyaz gömleğin içine ne giyileceği konusunda birçok erkek soru işaretine sahiptir.

Resmi Etkinlikler için

Resmi etkinlikler için beyaz gömleğin altına genellikle bir takım elbise veya pantolon ve ceket kombinasyonu giyilir. Takım elbisenin rengi kişisel tercihlere ve etkinliğin resmiyet düzeyine bağlıdır. Beyaz gömlek ile lacivert, gri veya siyah takım elbiseler uyumlu bir seçenektir.

Yarı Resmi Etkinlikler için

Yarı resmi etkinlikler için beyaz gömleğin altına daha rahat seçenekler düşünülebilir. Koyu renk chinos pantolonlar, kadife pantolonlar veya kot pantolonlar beyaz gömlekle şık bir görünüm yaratabilir.

Gündelik Etkinlikler için

Gündelik ortamlarda, beyaz gömleğin altına tişört veya atletler rahat ve şık bir seçenektir. Tişörtün veya atletin rengi ve deseni kişisel stile bağlıdır. Ancak, beyaz gömlekle uyumlu olacak açık veya koyu renkler tercih edilmelidir.

Önemli Hususlar

• Beyaz gömleğin içine giyilen parçaların temiz ve ütülü olduğundan emin olunuz.
    • Kıyafetinizin tamamını tamamlayacak uygun ayakkabılar seçiniz.
    • Beyaz gömleğin altına giyeceğiniz parçanın yaka stili gömleğin yaka stiline uygun olmalıdır.
    • Beyaz gömlekle birlikte aksesuarları ölçülü kullanınız.

Sonuç

Beyaz gömleğin içine ne giyileceği, etkinliğin resmiyet düzeyine ve kişisel tercihlere bağlıdır. Yukarıdaki yönergeleri takip ederek, hem resmi hem de gündelik ortamlarda şık ve uygun bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Okul gömleğimin altına siyah t-shirt giyiyorum.Birkaç düğmeyi açınca hoş duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması
    Okul gömleğimin altına siyah t-shirt giyiyorum.Birkaç düğmeyi açınca hoş duruyor

Bizde yasak !
    Beyaz giyiyorum mecbur. :@
  • Bir şey giymezsen ciciklerin siyah siyah belli olur.Tercih senindir.
  • Giyilmez demiyorum ama giyilmese daha iyi olur.
  • Atlet giyiyorum ben belli oluyor.
  • Ben bir şey giymiyordum, giyenler de belli bir süre geçince, o hallerini resimde görünce genelde gülüyorlar ( ben ortaokulda ki halime gülüyorum mesela ), Giyme demiyorum, ancak giymezsen daha iyi olur, tabi ki kilon varsa dar bir t-shirt göbek ve göğüs saklamada yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl bir gömlek ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Giysek bir dert, giymesek bir dert.

Atlet giyiyorum resmen belli oluyor hoş durmuyor, hiçbir şey giymiyorum rahatsız oluyorum :D, siyah tişört giysem güzel duruyor ama manyak mısın oğlum beyaz gömleğin altına siyah tişört giyilir mi tepkisinden onu da giyemiyorum. Sanki herkes bana bakacak oha apaçiye bak diyecekler gibi geliyor.

Bu arada okulla alakalı değil...Lise biteli oldu baya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 26 Aralık 2009; 21:23:54 >
  • Oturtmalıysa gömleğin içine bişey giyilmez. Okul gömleğimin içine t-shirt giyerim genelde güzel duruyo 1-2 düğme açınca.
  • Düğüne gitmiyorsan giyilir.
  • Olmuş mu sizce bu?

Beyaz gömlek içine bir şey giyilir mi?
  • bu linkte bir resim var ama link veremiyorum iyi mi bu resimi bu sayfada nasıl gösteririz?

http://www.corbisimages.com/images/42-16156022.jpg?size=67&uid=C8752305-4F4C-4DB5-B509-046CA8E14ED2
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Düğüne gitmiyorsan giyilir.

Düğün için değil
  • Siyah atletlerim var onlardan giyiyorum.
  • takımının parçalı formasını giy(mesela ben galatasaraylıyım.. sarı kırmızı parçalı forma çok hoş duruyor..
  • Okul gömleğimin içine siyah t-shirt giyiyorum bide Siyah üstüne beyaz sagopa resimli t-shirt üm var.. Bazen onu..
  • bizim lisedeyken bir arkadaş vardi baya bi kıllıydi vücutu böle kapkara kıl doluydu

bizim okuldada rengli giysi giymek yasakti (özellikle gömlek altına )

bir gün bu arkadaş gömleğinin altına hiç bir şey giymemişti fakat içi sim siyah gözüküyodu ... tenefüs vakti nöbetçi öğretmen bunu görüp oğlum altındaki siyah tişörtü cıkar demişti o ani hiç unutmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

bu linkte bir resim var ama link veremiyorum iyi mi bu resimi bu sayfada nasıl gösteririz?

http://www.corbisimages.com/images/42-16156022.jpg?size=67&uid=C8752305-4F4C-4DB5-B509-046CA8E14ED2

Fotoğrafı bilgisayarına kaydet
    http://imageshack.us/ sayfasına git, fotoğrafı yükle
    Çıkan sayfada direct link to image kısmındaki linki kopyala
    Bu sayfada [simage][/simage] arasına yapıştır..

• konuyu güncelleyelim. Açık renk mavi gömlek içine siyah t-shirt giyilir mi? Nasıl durur? Bilginize talibim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.