Ben adamın kişiliğiyle ilgilenmiyom ayrıca ben buraya ko hakkında bir şeyler öğrenmek ve paylaşmak için geliyorum ancak gördüğüm ne yoq 000000 şöle yaptı yoq f9devil cz yi dağıttı,banane bunlardan ayrıca o benim idolümse kişiliğinden dolayı değil oynayışından dolayııdır!!
Bu benim fikrim başkalarının fikrine de saygı duyarım!!Ancak şunu da unutmayın o adamın kişilğini kimse örnek almıyor ya da sevmiyor, herkes onun oynayışını seviyor!
adam rezil ya önemsemeyın işte kendıne saygısı yokkı başkasına olsun artık hem efendılığıyle ahlakıyla hemde charının gerçekten hakkını veren adamları örnek olarak bu foruma taşıyın ve beyınlerınıze. ha bu adamı da görünce asfaltı dar getırın yani ona cz de başka ne dıyelım.
00000000 aresin np kralı ama normal kral F9DeViL
walla yakışmıyor onlar gibi oluyosunuz
np en yuksek chrıs bobert fastfıngaz 00 da kım babası belırsız patavatsız bı sahıs
bence bu adamı durdurmak lazım
bu adamı durdurmak mümkün değil , gm ile cok iyi bir bağ kurmuş ve cok iyi tanıdığı . adam türklere küfür etse bile bu sadece bi forum da olmuş oynuda yapılan kuraş dışı bişi olabilirse banlanır ama bu oç nin bn ta a.q . sen kimsinde türklere küfür edersin . knight online da 70 level adamı var die türkleri küçümsemenin hiç ama hiç hakın yok
bu zero tam o.ç muş bize söven insan deildir a.q onun a.q 0000000ın a.q f9unda a.q 'burdan 0000000a sesleniyorum o laflar deste deste seni sk..m kümeste,kümes bana dar geldi ananın am..na kan geldi, fazla celallendim
Ya beyler takmayın kanıza böle piçleri,,, ben humanken pazara +7 roque shell helmet koymustum bana pm atı 800m diye nobb dedim adam bana fuck turks dedi ss alıp koymustum buraya. sonra pk da gordum shutan adm gene fucking turks yazmıştı onunda ss wardı burda:d anlicağınız piç bunlar
Yazdıklarınıza dikkat etsenizde konu kapanmasa, silinmese. Belki bu sayede 00 Yalakaları nası bi adamı pohpohladıklarını görür ?
Bence Bu Adamın Annesini Türklerle Birsorunu Olmuş Ayrıca Kimsenin Ağzına Kelepçe Vuracak Deiliz Ama Bakın Orada Dikkat Ettiyseniz Sadece Murtaza İle Muhatap Oluo Ve birde Tolgahan die biri var Ona da forumun ezikleri cvp verio şimdi burdan istediğinizi söyleyin egonuzu tatmin edersiniz Ama Sizde Onu karşısına Dikiliebilirseniz yani bir icraat yaparsanız o zmn o adamı susturusunuz unutmayın o insanın laflarıyla milletimiz küçülmez kendi yaptıklarımızlar ancak yücelir veya aşşağılanırız lütfen ne bu konuyu uzatın nede cvp verin sadece onu geçmeye ben şahsen sırf o it yüzünden orc olucam onu biliorum onun olduğu ırktan bile olmak istemiyorum artık eskiden bi hayranlık duyardım sadece videolardan ama artık küfür vsvs övgü sallayın oyununuza bakın Ve Unutmayın Hiç bir şey kendiliğinden olmaz ya oyun süresince bir şeyler yapmışızdır yada başta dediğim gibi annesinin problemi onu germiştir .....
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
Yazdıklarınıza dikkat etsenizde konu kapanmasa, silinmese. Belki bu sayede 00 Yalakaları nası bi adamı pohpohladıklarını görür ?
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
quote:
Orjinalden alıntı: Reiko222
beyler zero ve onun gibiler hakkında daha seçici olmalısınız şahsen bi türk olarak bunların bu gibi davranışlarını hazmedemiyorum hala hazmedebilenler varsa bi kopukluk var demektir ko4life ve ranking forumlarında bizi ne kadar aşşağıladığını görebilirsiniz buyrun şu linke bi göz atın ve sakın demeyinki yok bu zero deil zero olduğunu kanıtla gibi sözler duymak istemiyorum
Videosunun sonunda ko4life.com sitesinin reklamini da yapan Zerodur .
ağzına sağlık Sens tamda ben diyecektim videosunun sonunda o sitenin reklamını yapıyo bu herif birde
o bizim adamımız değil 1 onun seviyesine inemeyiz 2 knight onlineyi guruları hayatları namusları haline getirmiş kişilere çok ama çok acıyorum o turk ulusuna değil knight oynayan gafil tembel uyuşmuş türklere küfür ediyo 3 !!!
saygılarımla
bizim de hatamız var tabi ve bizi böyle görmelerinin en büyük nedeni oyunu çocukların oynamasına izin vermemiz avrupa ülkelerinde bunlara izin vermiyorlar bizim de vermememiz lazım onlar kendilerinde olduğu gibi düşünüyorlar çocukların oynadığını tahmin edemezler karşısındaki aptalca konuşan insanın çocuk olduğunu bilemez tabi bu yüzden stupid turks damgasını yiyoruz bu konuda hepimizin çok duyarlı olması lazım bu lafları onlara dedirtmemek için fedakarlık yapmamız lazım belli yaş seviyesinin altındaki çocukları oynatmayalım lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: vuraltunc
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DeAtHeR
ŞİMDİ O ADAM KUFUR ETMİŞ BİR FORUMDA ŞİMDİ SİZ BAŞKA Bİ FORUMDA ONA SÖVÜYOSUNUZ.. BİŞİ SORSAM KİMSE CEVAP VEREMEZ SANIRIM.
Bir insana sövmek ayrı birşey bir ulusa sövmek apayrı birşey seni bilmem ama ben ulusuma sövdürmem sövenede her türlü kötülüğü yaparım...benim yaptığım ırkçılık değil sadece bizim için değil kimse kimsenin milletine bu şekilde sövemez duyarlı bir vatandaş diğer ulusları kendine dost edinmelidir onlarla düşman olmamalıdır hepimizin isteği bu olmalı ingilizide fransızı da yunanlısıda bizden nefret etmesin bizi sevsin
reiko süper yorum kardeş
Deather sen vatan hainimisin, al sana reiko nun yorumu kapak olsun...
TEK CÜMLE YAZIYORUM..
BAZI KONULARI ALNLAMK İÇİN LVL İNİZ DÜŞÜK..!
0000000 ın annesi sarışınmış öyle diyo arkadaşlar... yeter artık 0000000 dan bıktım
quote:
Orjinalden alıntı: vuraltunc
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DeAtHeR
ŞİMDİ O ADAM KUFUR ETMİŞ BİR FORUMDA ŞİMDİ SİZ BAŞKA Bİ FORUMDA ONA SÖVÜYOSUNUZ.. BİŞİ SORSAM KİMSE CEVAP VEREMEZ SANIRIM.
Bir insana sövmek ayrı birşey bir ulusa sövmek apayrı birşey seni bilmem ama ben ulusuma sövdürmem sövenede her türlü kötülüğü yaparım...benim yaptığım ırkçılık değil sadece bizim için değil kimse kimsenin milletine bu şekilde sövemez duyarlı bir vatandaş diğer ulusları kendine dost edinmelidir onlarla düşman olmamalıdır hepimizin isteği bu olmalı ingilizide fransızı da yunanlısıda bizden nefret etmesin bizi sevsin
reiko süper yorum kardeş
Deather sen vatan hainimisin, al sana reiko nun yorumu kapak olsun...
ne saçmalıyosun ya adam burdan küfür etse 000000 sanki duyucak da buna cevap vericek töbe töbee.çokkkkkkk yanlış bi hareket yapmış o adam sizde onun sewiyesine düşmeyin susun
offf offff yaaaa saçmalıyosunuz o adaöın türklere küfür etiiğinin bir resini gösterin o zaman zaten dav bile aça bilirsini biraz düşünp te topic açın
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
0000000 ın annesi sarışınmış öyle diyo arkadaşlar... yeter artık 0000000 dan bıktım